Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Beşiktaş Pendikspor İddaa Tahmini 20.08.2023 

Trendyol Süper Lig’de heyacan devam ediyor. Ligin yeni takımı Pendikspor deplasmanda, Beşiktaş’ın konuğu olacak. Karşılaşmanın saat 21.45’de başlayacağını ve Beın Sports kanalından yayınlanacağını belirtelim. 

Beşiktaş Pendikspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Beşiktaş kazanır 1.30, beraberlik 6.26, Pendikspor kazanır ise 10.97 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde MS 1 ve 2.5 Gol Üstü seçeneğinin özel oran ile 20.00’ye yükseldiğini belirtelim.

Beşiktaş Deplasmanda Kazandı

Beşiktaş, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sezona 3 puan ile başladı. Fatih Karagümrük deplasmanına konuk olan Şenol Güneş’in öğrencileri tek golle maçı 1-0 kazanarak haftayı galibiyet ile geçti. Beşiktaş’a galibiyeti getiren gol ise Gedson Fernandes’den geldi. UEFA Konferans Ligi’nde de yoluna devam eden Siyah Beyazlılar, hafta içi Neftçi Baku’yu 2-1 mağlup ederek play off turuna yükseldi ve Dynam Kiev’in rakibi oldu. Bu hafta ise Süper Lig’de Vodafone Park’da Pendikspor’u konuk edecekler. Maç öncesinde Beşiktaş’ta Rachid Ghezzal kadroda yok. Emrecan Uzunhan ve Tayyip Talha Sanuç ise sakat.

Pendikspor’un İşi Zor

Pendikspor, Süper Lig’de yeni sezona istediği gibi başlayamadı. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Hatayspor’u konuk eden İstanbul ekibi sahadan 5-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Hatayspor karşısında çok etkisiz kaldılar ve mağlubiyeti hak ettiler. Ligin yeni takımlarından biri olan Pendikspor’un bu sezon düşme adayları arasında yer alması bekleniyor. Osman Özköylü’nün ekibi bu hafta sonu ise Vodafone Park’da Beşiktaş’ın konuğu olacak. Geçen hafta gösterdikleri performans ile bu deplasmanda da işleri son derece zor. Karşılaşma öncesinde Pendikspor’da eksik yok.

Beşiktaş – Pendikspor Maç Bilgileri

Beşiktaş – Pendikspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bein Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 21.45’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vodafone Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Rachid Ghezzal kadroda yok. Emrecan Uzunhan ve Tayyip Talha Sanuç ise sakat.

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Mert Günok, Valentin Rosier, Necip Uysal, Omar Colley, Arthur Masuaku, Salih Uçan, Amir Hadziahmetovic, Gedson Fernandes, Onur Bulut, Jackson Muleka, Vincent Aboubakar

Pendikspor'un İlk 11’i Belli mi?

Pendikspor’un muhtemel kadrosu: Burak Öğür, Joher Rassoul, Welinton, Georgios Tzavellas, Nuno Sequeira, Josip Vukovic, Gökcan Kaya, Aias Aosman, Halil Akbunar, Görkem Bitin, Thuram

İddaa Tahmini

Beşiktaş’ta moraller yerinde. UEFA Konferans Ligi’nde hafta içi Neftçi Baku’yu 2-1 mağkup eden Şenol Güneş’in ekibi adını play off turuna yazdırdı. Süper Lig’de ise geçen hafta Fatih Karagümrük deplasmanında tek golle kazandılar. Bu hafta ligin yeni takımı Pendikspor’u konuk edecek Beşiktaş, maçın net favorisi. Pendikspor henüz hazır değil. İlk hafta Hatayspor’a 5-1 kaybettiler. Beşiktaş’ın rahat kazanması gereken bir maç. Pendikspor’u farklı geçerler ve haftayı 3 puan ile kapatırlar.

İddaa Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 1.47

Bets10 Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Beşiktaş, son saniyede yediği golle galibiyeti kaçırdı. Vodafone Park’da Pendikspor ile 1-1 berabere kaldılar.