UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Hırvatistan Ermenistan İddaa Tahmini 21.11.2023

EURO 2024 Elemeleri D Grubu heyecanı devam ediyor. Hırvatistan iç sahada, Ermenistan karşısında 3 puan arayacak. Mücadelenin saat 22.45’de başlayacağını ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Hırvatistan ve Ermenistan arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Hırvatistan kazanır 1.17, beraberlik 7.50, Ermenistan kazanır ise 21.00 olarak açıklanmış.   

Hırvatistan İçin Son Viraj

Hırvatistan gruptan çıkma yolunda büyük bir avantaj elde etti. 3 gün önce Letonya deplasmanına konuk olan Hırvatlar, mücadeleyi 2-0 kazandı. İlk 15 dakikada buldukları gollerle 3 puanı kapan Zlatko Dalic’in öğrencileri 2. sıradaki Galler’in Ermenistan deplasmanında puan kaybetmesinin ardından grupta 2. sıraya yükseldi. Grubun son maçında ise Ermenistan’ı konuk edecekler. Hırvatistan bugün kazanırsa gruptan çıkmayı başaracak ve EURO 2024 bileti alacak. Maç öncesinde Hırvatistan’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Ermenistan’dan Sürpriz Beraberlik

Ermenistan’ın gruptan hiçbir iddiası yok. 3 gün önce grubun kaderini belirleyecek sonuçlardan birini aldılar diyebiliriz. İç sahada Galler’i konuk eden Ermenistan karşılaşmadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Grupta 8 puana sahip olan Ermenistan 4. sırada yer alıyor. Grubun son maçında ise Hırvatistan’ın konuğu olacaklar. Geride kalan 7 maçta sadece 2 galibiyeti bulunan Ermenistan, 2 galibiyeti Galler ve Letonya karşısında alabildi. Grubun ilk maçında Hırvatistan’a 1-0 kaybeden Oleksandr Petrakov’un ekibinin bu maçta da işi zor olacak.

Hırvatistan – Ermenistan Maç Bilgileri

Hırvatistan – Ermenistan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından canlı olarak yayınlanacağını ve mücadelenin saat 22.45’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Khalifa Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Hırvatistan'ın ilk 11’i Belli mi?

Hırvatistan’ın muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Borna Sosa, Jasko Gvardiol, Domagoj Vida, Josip Juranovic, Mateo Kovacic, Luka Modric, Marcelo Brozovic, Nikola Vlasic, Bruno Petkovic, Andrej Kramaric

Ermenistan'ın ilk 11’i Belli mi?

Ermenistan’ın muhtemel kadrosu: David Yurchenko, Andre Calisir, Varazdat Haroyan, Hrayr Mkoyan, Jordy Monroy, Hovhannes Hambardzumyan, Artak Grigoryan, Khoren Bairamyan, Eduard Spertsyan, Lucas Zelarrayan, Tigran Barseghyan

İddaa Tahmini

Hırvatistan’da moraller yerinde. 3 gün önce Letonya deplasmanına konuk olan Dalic’in ekibi sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Galler’in puan kaybettiği haftayı kazanarak geçen Hırvatistan 2. Sıraya yükseldi ve EURO 2024 bileti almaya çok yakınlar. Bugün konuk edecekleri Ermenistan karşısında kazanırlarsa, önümüzdeki yıl EURO 2024’de boy gösterecekler. Galler’in Türkiye karşısında kaybetmesi halinde de Hırvatistan EURO 2024 vizesi alacak. Ermenistan’ın grupta iddiası yok. Hırvatistan’a bu maçta direnemezler. Hırvatistan farklı kazanarak gruptan çıkmayı başarır.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.37

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.58

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Hırvatistan tek golle 3 puanı aldı. Ermenistan’ı 1-0 mağlup ettiler ve EURO 2024 biletini aldılar.