UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Galler Türkiye İddaa Tahmini 21.11.2023

EURO 2024 Elemeleri D Grubu son maçında Galler evinde, lider Türkiye’yi konuk edecek. Mücadeleyi saat 22.45’de TRT 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Galler ile Türkiye zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Galler galibiyetinin 2.20, beraberlik tercihinin 3.60, Türkiye galibiyetinin ise 3.30 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. Bets10 sitesinde Türkiye kaybetmez tercihinin 20.00 orana yükseldiğini belirtelim.

Galler’e Kazanmak Yetmiyor

Galler 3 gün önce karşı karşıya geldiği Ermenistan deplasmanında puan kaybı yaşadı. Mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrılan Robert Page’in ekibi grupta 3. sıraya geriledi. EURO 2024 bileti alma şansı Galler’in elindeydi ama artık Hırvatistan maçının sonucuna göre gruptan çıkmaları şekillenecek. Tabi öncelikli olarak Hırvatistan’ın mağlup olması gerekiyor. Galler bugün kazansa bile EURO 2024’e katılmaları garanti değil. Eğer Hırvatistan kazanırsa Galler’in şansı kalmayacak.

Türkiye Grupta Lider Konumda

Vincezo Montella’nın ekibi Türkiye son 1 ayda aldığı sonuçlarlar ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Grupta oynadığı son 2 maçta Hırvatistan’ı 1-0, Letonya’yı ise 4-0 mağlup etmeyi başaran Milliler gruptan çıkmayı garantiledi. EURO 2024 bileti alan Türkiye, 3 gün önce ise Almanya ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi ve rakibini 3-2 mağlup ederek sürpriz bir galibiyet aldı. Montella yönetiminde üst üste 3. galibiyetini alan Türkiye’de moraller yerinde. Türkiye bugün 1 puan alması halinde gruptan lider olarak çıkacak. Galler maçı öncesinde Türkiye’de önemli bir eksik yok.

Galler – Türkiye Maç Bilgileri

Galler – Türkiye Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacağını ve mücadelenin saat 22.45’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Cardiff City Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Galler'in ilk 11’i Belli mi?

Galler’in muhtemel kadrosu: Danny Ward, Ben Davies, Chris Mepham, Joe Rodon, Ethan Ampadu, Neco Williams, Harry Wilson, Aaron Ramsey, Connor Roberts, Daniel James, Kieffer Moore

Türkiye'nin ilk 11’i Belli mi?

Türkiye’nin muhtemel kadrosu: Mert Günok, Ferdi Kadıoğlu, Samet Akaydın, Abdülkerim Durmaz, Cenk Özkaçar, İsmail Yüksek, Salih Özcan, Hakan Çalhanoğlu, İrfan Can Kahveci, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz

İddaa Tahmini

Galler’de moraller bozuk. Hafta sonu Ermenistan deplasmanında 1-1 berabere kalan Galler 2 puan bıraktı ve gruptan çıkma umutlarını zora soktu. Hırvatistan’ın kazandığı haftada puan kaybeden Galler 3. Sıraya gerilemiş durumda. Türkiye karşısında kazanmaları da yetmeyecek. Hırvatistan’ın puan kaybı yaşamasını bekleyecekler. Türkiye ise grupta lider konumda. Son 2 maçını kazanan Türkiye, hazırlık maçında da Almanya deplasmanında 3-2 kazanarak iyi formunu devam ettiriyor. Türkiye bana göre maçın favorisi. Galler deplasmanında en az 1 puan alırlar ve gruptan lider olarak çıkarlar.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.48

Bets10 Oranı: 02 (ç), Oran 20.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Türkiye grubu lider bitirdi. Galler ile 1-1 berabere kalan Türkiye EURO 2024 biletini kaptı.