İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Almeria Real Betis İddaa Tahmini 03.12.2023

İspanya La Liga’da uzun bir süredir mağlubiyet yüzü görmeyen Real Betis deplasmanda, Almeria’nın konuğu olacak. Karşılaşma saat 18.15’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

AlmeriaReal Betis arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Almeria kazanır 3.25, beraberlik 3.55, Real Betis kazanır ise 2.22 olarak açıklanmış.

Almeria 14 Maçtır Kazanamıyor

Almeria La Liga’da 14 maçtır galibiyet alamıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Alfonso Perez’de konuk oldukları Getafe’ye 2-1 kaybettiler. 1-0 öne geçtiği maçtan puan çıkartamayan Almeria’da moraller bozuk. La Liga’da 14 hafta geride kaldı ve Almeria henüz galibiyet alamayan tek takım konumunda. Bu sezon sadece 3 puan toplayabildiler ve son sıradalar. Bu hafta sonu Real Betis’i konuk edecek Almeria’da Luis Suarez, Marko Milovanovic ve Martin Svidersky sakat olan isimler.

Real Betis Tek Golle Güldü

Real Betis La Liga’da uzun bir süredir mağlubiyet yüzü görmüyor. Manuel Pellegrini’nin öğrencileri geçtiğimiz hafta sonu Benito Villamarin’de konuk ettiği Las Palmas’ı 1-0 mağlup etti. Willian Jose’nin attığı tek golle 3 puanı alan Real Betis’in yenilmezlik serisi ise 9 maça çıktı. İlk 4 umutlarını sürdüren Real Betis bu hafta sonu son sıradaki Almeria’ya konuk olacak. Maçın favorisi olarak gösterilen Real Betis’de Marc Bartra, Youssouf Sabaly ve Claudio Bravo’nun sakatlıkları bulunuyor.

Almeria – Real Betis Maç Bilgileri

Almeria – Real Betis Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 18.15’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Juegos Mediterraneos Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Almeria’da Luis Suarez, Marko Milovanovic ve Martin Svidersky sakat olan isimler. Real Betis’de Marc Bartra, Youssouf Sabaly ve Claudio Bravo’nun sakatlıkları bulunuyor.

Almeria'nın ilk 11’i Belli mi?

Almeria’nın muhtemel kadrosu: Diego Marino, Alejandro Pozo, Lucas Robertone, Chumi, Sergio Akieme, Largie Ramazani, Edgar Gonzalez, Samuel Costa, Adrian Embarba, Lazaro, Luis Suarez

Real Betis'in ilk 11’i Belli mi?

Real Betis’in muhtemel kadrosu: Rui Silva, Abner Vinicius, Luiz Felipe, German Pezzela, Youssouf Sabaly, Marc Roca, Guido Rodriguez, Ayoze Perez, Isco, Assane Diao, Willian Jose

İddaa Tahmini

Almeria’da moraller bozuk. La Liga’da 14 hafta geride kaldı ve Almeria’nın heniz ligde galibiyeti bulunmuyor. Geçen hafta konuk oldukları Getafe deplasmanında da 2-1 kaybettiler. 14 maçtır kazanamayan Almeria son sırada. Real Betis ise Las Palmas engelini tek golle geçti. Benito Villamarin’de 1-0 kazanan Real Betis’in yenilmezlik serisi devam ediyor. Bu hafta konuk olacakları son sıradaki Almeria karşısında da favoriler. Pellegrini’nin öğrencileri bu deplasmanda da kazanarak yoluna devam eder.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.90

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.22

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada gol sesi çıkmadı. Mücadele başladığı gibi sona erdi.