İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Mallorca Alaves Bahis Tahmini 03.12.2023

İspanya La Liga’da alt sıraları yakından ilgilendiren bir karşılaşma. Alaves deplasmanda, Mallorca’nın konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 16.00’da S SPORT Plus kanalından izleyebilirsiniz.

Mallorca ile Alaves zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Hovarda oranlarını ele alacak olursak Mallorca galibiyetinin 2.50, beraberlik tercihinin 3.00, Alaves galibiyetinin ise 3.25 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Mallorca Galibiyete Hasret

Mallorca La Liga’da haftalardır galibiyet arıyor. Geçtiğimiz hafta içi erteleme maçında Cadiz’i konuk eden Mallorca mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Abdon Prats’ın attığı golle 1 puanı kurtaran Mallorca’da galibiyet hasreti devam ediyor. Üst üste 9 maçtır 3 puan sevinci yaşayamayan Javier Aguirre’nin öğrencileri düşme hattına da iyice yaklaştı. Bu hafta sonu iç sahada konuk edecekleri Alaves karşısında kazanmaktan başka çareleri yok. Maç öncesinde Mallorca’da Vedat Muriqi sakat. Dani Rodriguez ise kart cezalısı.

Alaves 3 Golle Kazandı

Alaves La Liga’da geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Granada’yı 3-1 mağlup etmeyi başardılar. Rahat bir 3 puan alan Alaves son 3 maçta 2. kez galibiyet sevinci yaşadı. Düşme hattından uzaklaşmaya başlayan Luis Garcia’nın öğrencileri bu hafta sonu Mallorca deplasmanında da 3 puan arayacak. Maç öncesinde Alaves’de savunmadan Aleksandar Sedlar’ın sakatlığı devam ediyor.

Mallorca – Alaves Maç Bilgileri

Mallorca – Alaves Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından Türkiye saati ile 16.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Visit Mallorca Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mallorca’da Vedat Muriqi sakat. Dani Rodriguez ise kart cezalısı. Alaves’de savunmadan Aleksandar Sedlar’ın sakatlığı devam ediyor.

Mallorca'nın ilk 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Predrag Rajkovic, Pablo Maffeo, Giovanni Gonzelez, Martin Valjent, Jose Copete, Jaume Costa, Dani Rodriguez, Omar Mascarell, Manu Morlanes, Amath Ndiaye, Abdon Prats

Alaves'in ilk 11’i Belli mi?

Alaves’in muhtemel kadrosu: Antonio Sivera, Rıbem Duarte, Rafa Marin, Aleksandar Sedlar, Abelkabir Abqar, Andoni Gorosabel, Luiz Rioja, Ander Guevara, Antonio Blanco, Jon Guridi, Miguel de la Fuente

İddaa Tahmini

Mallorca’da galibiyet hasreti devam ediyor. Aguirre’nin öğrencileri hafta içi Cadiz’i konuk etti ve mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. La Liga’da üst üste 9 maçtır galibiyet alamıyorlar. Alaves ise şimdilik alt sıralardan kurtuldu. Geçen hafta Granada’yı 3-1 mağlup ederek moral buldular. Bu sezon 4. Kez galibiyet sevinci yaşayan Alaves, Mallorca deplasmanında da 3 puan arayacak. Mallorca’nın artık kazanması gerekiyor. İç sahada konuk edecekleri Alaves karşısında 3 puan alarak moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.11

Hovarda Oranı: MS 1, Oran 2.50

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada gol sesi çıkmadı. Mücadele başladığı gibi sona erdi.