Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lille Metz İddaa Tahmini 03.12.2023

Fransa Ligue 1 sahnesinde son 7 hafta namağlup bir performans sergileyen Lille ile son 4 haftada maç kaybetmeyen Metz, 3 Aralık Pazar akşamında kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 19:05’te başlayan mücadele, beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Genzobet, Lille galibiyetine 1.47, beraberliğe 4.70, Metz galibiyetine ise 6.80 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.29, beraberliğe 3.97, konuk ekibe ise 5.75 oran veriyor.

Lille Doludizgin

Lille, milli ara dönüşü iki kulvarda birden üst üste galibiyetlerle, yükselişini sürdürdü. Milli ara öncesi UEFA Avrupa Konferans Ligi A Grubu’nda namağlup bir performans grafiği sergileyen ev sahibi, Fransa Ligue 1’de ise son 6 maç mağlubiyete yer vermedi. Milli ara dönüşü ezeli rakibi Lyon’a karşı deplasmanda 2-0’lık galibiyete imza atan Fonseca ve öğrencileri, Konferans Ligi sahnesinde konuk olduğu Olimpija deplasmanından ise 2-0’lık galibiyetle çıkmayı başardılar. Son haftalarda Yusuf Yazıcı hücum katkısıyla dikkat çekerken, ev sahibi ligde üst sıraları bırakmıyor. 23 puanla 4. sırada yer alan Lille, bu hafta Metz karşısına çıkacak. Üst üste galibiyetlerle moral bulan ev sahibi, galibiyetlerine Metz karşısında devam etmek istiyor.

Metz Vites Yükseltti

Fransa Ligue 1’de 4 haftadır mağlubiyete yer vermeyen Metz, yeniden yükselişe geçti. Sezona iyi bir başlangıç yapan Laszlo Bölöni ve öğrencileri, ilk 5 haftayı 2 galibiyet, 2 berberlik, 1 mağlubiyetle geride bırakmıştı. 6. hafta itibariyle düşüşe geçen ve üst üste 4 karşılaşmadan mağlup ayrılan Metz, Le Havre ve Lyon beraberlikleriyle mağlubiyetlere son verirken, son 2 haftada ise Nantes ve Lorient’e karşı üst üste galibiyetler aldı. Son 4 haftadan 8 puan toplamayı başaran Metz, 9. sıraya kadar yükseldi ve üst sıraları bırakmadı. Kalesini 20 gole kapatmayı başaramayan konuk ekip, rakip fileleri ise 15 kez havalandırdı. Üst sıra iddiasını sürdüren Metz, bu hafta 7 maçtır bileği bükülmeyen Lille’e karşı galibiyet arayacak.

Lille – Metz Maç Bilgileri

Lille – Metz Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından Türkiye saati ile 19:05’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Pierre Mauroy Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lille cephesinde Bafode Diakite ve Ismaily’nin sakatlıkları devam ediyor. Metz takımında Maxime Colin ve Oscar Estupinan’ın sakatlıkları devam ediyor.

Lille’in 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Lucas Chevalier, Alexsandro Ribeiro, Santos Carvalho, Leny Yoro, Nabil Bentaleb, Ignacio Miramon, Remy Cabella, Angel Gomes, Edon Zhegrova, Ivan Cavaleiro, Jonathan David.

Metz’in 11’i Belli mi?

Metz’in muhtemel kadrosu: Alexandre Oukidja, Christopher Herelle, Koffi Kouao, Matthieu Udol, Danley Jean Jacques, Kevin N’Doram, Joel Asoro, Arthur Atta, Fali Cande, Cheikh Sabaly, Simon Elisor.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de son 7 haftanın en etkili takımları arasında yer alan ve maç kaybetmeyen Lille, üst sıralar yetişmeyi başardı. Metz ise son 4 haftada maç kaybetmeyerek, üst sıra takibini sürdürdü. Son haftaların formda iki takımının mücadelesinde, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Genzobet Oranı: KGVAR, Oran 1.92

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Yusuf Yazici ve Jonathan David’in golleri, Lille’i galibiyete taşıdı. Metz engelini kayıpsız geçmeyi başaran ve kalesinde gole geçit vermeyen Lille, ligde yenilmezlik serisini 8 haftaya çıkardı.