sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 03.12.2023

Fransa Ligue 1 kapsamında 3 Aralık Pazar akşamı sahne alacak mücadeleleri, kupon olarak derledik. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Marsilya – Rennes: MS 2, 3.50 (iddaa) – 3.95 (Bets10) ; 3 Aralık Pazar akşamı İddaa fikstüründe bizleri bekleyen Fransa Ligue 1’in 14. hafta mücadelesinde, Marsilya ile Rennes kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 3 ekranlarından canlı yayınlanacak. Marsilya, Gennaro Gattuso yönetiminde puan kayıplarına devam ediyor. Fransa Ligue 1’de bir türlü yükselişe geçmeyi başaran ev sahibi, teknik adam hamlesine rağmen kötü sonuçlar almaya devam ediyor. Fransa Ligue 1’de ilk 12 haftayı 3 galibiyet, 5 beraberlik, 4 mağlubiyetle geride bıraktı. Teknik adam değişikliğinin ardından son 4 haftayı 3 mağlubiyet, 1 galibiyet, 2 beraberlikle geride bıraktılar. Milli ara dönüşünde Strasbourg deplasmanına konuk olan ev sahibi, karşılaşmadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı ve kayıplara devam etti. Son 4 haftada maç kazanamayan ve 12. sıraya kadar gerileyen Marsilya, evinde Rennes’i konuk edecek. Göreve Julien Stephan’ın gelişiyle birlikte, Rennes iki kulvarda birden üst üste galibiyetler aldı. UEFA Avrupa Ligi F Grubu’nda ilk 4 haftadan lider çıkmayı başarmasına karşın, Fransa Ligue 1’de yaşanan puan kayıpları teknik adam Genesio ile yolların ayrılmasına neden oldu. Milli arada göreve Julien Stephan’ı getiren Rennes, geçtiğimiz hafta sahasında konuk ettiği Reims karşısında 3-1’lik galibiyete imza attı. Kazanmaya UEFA Avrupa Ligi sahnesinde devam eden Rennes, konuk olduğu Maccabi Haifa deplasmanından 3-0’lık galibiyetle çıktı. 10. sırada yer alan ve hoca değişikliğinin adından üst sıralar için umutlanan Rennes, bu hafta ezeli rakiplerinden Marsilya karşısında galibiyet arayacak. Son 180 dakikada 6 gole imza atan konuk ekip, iyi hücum performansıyla dikkat çekiyor. Fransa Ligue 1 ve UEFA Avrupa Ligi’nde teknik adam değişikliğinin ardından yükselişe geçen Rennes, ligde üst sıralara yetişmek istiyor. Rennes’in zor günler geçiren Marsilya karşısında kazanacağını düşünüyoruz.

Brest – Clermont: MS 1, 1.60 (iddaa) – 1.82 (Bets10) ; beIN CONNECT ekranlarından 3 Aralık Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:00’de canlı yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Brest ile Clermont karşı karşıya gelecek. Fransa Ligue 1’de sezona iyi başlangıç yapan takımlar arasında yer alan Brest, ilk 8 haftayı 4 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bırakırken, üst sıralarda yer almayı başardı. Milli ara öncesi son 3 haftada ev sahibi adına düşüş başlarken, kayıplarına milli ara dönüşünde son vermeyi başardılar. Nice ve Toulouse karşısında alınan beraberliklerin ardından, PSG, Lille ve Monaco karşısında üst üste mağlubiyetle alan Brest, 5 maç boyunca puan kayıplarına engel olamadı. Üst sıralardaki rakiplerine bir türlü diş geçirmeyi başaramayan ev sahibi, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Montpellier deplasmanından 3-1’lik galibiyetle çıkarak, 7. sırada yer aldı. Fransa Ligue 1’in 13. haftasında Montpellier deplasmanına konuk olan Clermont, henüz 7. dakikasında 1-0’lık üstünlük yaladığı mücadelede, skoru tam 80 dakika korumayı başarsa da, son 3 dakikada skoru koruyamadı ve karşılaşamadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Bu sonuçla birlikte 13 haftanın 11’inde puan kayıplarına engel olmayı başaramayan konuk ekip, düşme hattından kurtulmayı bir türlü başaramadı. Kötü gidişata rağmen teknik adam Pascal Gastien ile yoluna devam etmekte ısrarcı olan Clermont, bu sezon sadece Lyon ve Lorient karşısında maç kazanabildi. Pascal Gastien yönetiminde güven vermekten çok uzakta kalan konuk ekip, bu hafta üst sıraları zorlamaya devam eden Brest deplasmanına konuk olacak. Rakibinden ilk 13 hafta itibariyle çok daha iyi bir performans grafiği ortaya koyan Brest, milli aradan galibiyetle döndü. Ev sahibinin taraftarı önünde ağırlayacağı Clermont karşısında haftayı 3 puanla kapatacaktır.

Toulouse – Lorient: KGVAR, 1.54 (iddaa) – 1.78 (Bets10) ; Fransa Ligue 1 sahnesinde 14. hafta heyecanı 3 Aralık Pazar akşamı devam ederken, Toulouse ile Lorient karşı karşıya gelecek. beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, saat 17:00 itibariyle sahne alacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Toulouse, Fransa Ligue 1’de tam 6 haftadır puan kayıplarına engel olamıyor. Zakaria Aboukhlal yönetiminde zor günler geçiren ev sahibi, 13 hafta sonunda küme düşme hattının sadece 1 puan üzerinde yer alıyor. Milli ara öncesi 5 haftayı 3 beraberlik, 2 mağlubiyetle geride bırakan Toulouse, milli ara dönüşünde ise Nice deplasmanına konuk olurken, karşılaşmadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Kötü gidişata çare arayan ev sahibi, bu hafta sahasında Lorient’e karşı galibiyet arayacak. 13 maçta sadece 2 galibiyet çıkarabilen Toulouse, kötü savunma performansıyla güven vermekten çok uzakta. Fransa Ligue 1 sahnesinde ilk 13 haftanın en zayıf savunma performansını sergileyen Lorient, son 4 haftanın tamamında puan kaybederken, kendisini Play Out hattında buldu. Savunmada ilk haftalarda itibaren büyük zafiyetler gösteren konuk ekip, kalesini tam 24 gole kapatmayı başaramadı. Milli ara dönüşünde Metz’i sahasında ağırlayan Lorient, ilk yarısını 2-1 önde kapattığı mücadeleden, 3-2’lik mağlubiyetle ayrıldı. Son 4 haftadan 3. yenilgisini alan konuk ekip, diğer karşılaşmadan ise beraberlikle ayrıldı. 13 haftadan sadece 2 galibiyet çıkarabilen ve ligin en az maç kazanan takımları arasında yer alan Lorient, bu hafta düşme hattından kurtulma şansına sahip. En yakın rakibi Toulouse’a deplasmanda konuk olacak olan ekip, kazanmak ve rahat bir nefes almak istiyor. Fransa Ligue 1’de galibiyet adına fazlasıyla zorlanan ve küme düşme tehlikesini yakından hisseden Toulouse ve Lorient, 14. haftada kazanarak, düşme potasından uzaklaşmak istiyor. İki takımında 90 dakika sonunda skor üreteceğini düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 8.62

Bets10 Bahis Oranı: 12.79