sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 03.12.2023

3 Aralık Pazar günü fikstüründe yer alan 3 güvendiğimiz mücadeleyi, kupon olarak derledik. Fransa Ligue 1’in 14. hafta mücadeleleriyle, kazanmanızı dileriz.

Le Havre – PSG: H2, 1.58 (iddaa) – 1.82 (Bets10) ; 3 Aralık Pazar günü Fransa Ligue 1 sahnesinde 8. sıradaki Le Havre ile lider PSG karşı karşıya geliyor. Türkiye saati ile 15:00’te başlama düdüğü çalınacak zorlu mücadele, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Fransa Ligue 1’in yeni temsilcisi Le Havre, ilk 13 hafta itibariyle maç kazanmakta zorlanmasına karşın, düşme hattından uzak kalmayı başardı. Luka Elsner yönetiminde 13 haftalık fikstürü 3 galibiyet, 7 beraberlik, 4 mağlubiyetle geride bırakan ev sahibi, milli ara öncesi 4 maçta gösterdiği namağlup performansı, milli ara dönüşü Nantes deplasmanında 10 kişiyle sürdürmeye devam etti. Son 4 haftadan 3 beraberlik, 1 galibiyet alan Le Havre, geçtiğimiz hafta Nantes’e karşı deplasmanda son 13 dakika 10 kişi mücadele etmesine karşın, sahadan 1 puan çıkarmayı başardı. Ev sahibinin çıktığı son 7 maçın 6’sında karşılıklı goller atılmazken, özellikle son haftalarda iyi bir savunma performansı ortaya koyduklarını belirtelim. Bu hafta liderlik koltuğunda oturan PSG karşısına çıkacaklar. Fransa Ligue 1’in lideri PSG, UEFA Şampiyonlar Ligi’nden beraberlikle dönüyor. Taraftarı önünde konuk ettiği Newcastle United ile 1-1 berabere kalan Luis Enrique’nin öğrencileri, grupta son 2 haftada 4 puan kaybetmesine karşın, 2. sırada yer almaya ve Son 16 umutlarını korumaya devam ediyor. Devler sahnesinde bir türlü istikrar sağlamayı başaramayan PSG, Fransa Ligue 1’de ise son haftalara aldığı üst üste galibiyetlerle damga vurdu. Milli ara dönüşünde evinde ağırladığı Monaco’ya karşı 5-2’lik galibiyete imza atan konuk ekip, yenilmezlik serisini 8 haftaya çıkarırken, üst üste 6. galibiyetine imza attı. En yakın rakibinin 1 puan üzerinde liderliğini sürdüren PSG, Şampiyonlar Ligi dönüşü Le Have deplasmanında kazanarak, liderlik koltuğunda oturmaya devam etmek istiyor. Fransa Ligue 1’de liderlik koltuğunu ele geçiren ve milli ara dönüşünde galibiyetlerine devam eden PSG, son 8 haftalık performansıyla güven vermeyi başardı. 6 haftadır ligde üst üste galibiyetlere imza atan PSG, kazanmaya Le Havre deplasmanında devam edecek ve zorlanmadan 3 puanı alacaktır.

Lille – Metz: KGVAR, 1.68 (iddaa) – 1.92 (Bets10) ; Fransa Ligue 1 sahnesinde son 7 hafta namağlup bir performans sergileyen Lille ile son 4 haftada maç kaybetmeyen Metz, 3 Aralık Pazar akşamında kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 19:05’te başlayan mücadele, beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Lille, milli ara dönüşü iki kulvarda birden üst üste galibiyetlerle, yükselişini sürdürdü. Milli ara öncesi UEFA Avrupa Konferans Ligi A Grubu’nda namağlup bir performans grafiği sergileyen ev sahibi, Fransa Ligue 1’de ise son 6 maç mağlubiyete yer vermedi. Milli ara dönüşü ezeli rakibi Lyon’a karşı deplasmanda 2-0’lık galibiyete imza atan Fonseca ve öğrencileri, Konferans Ligi sahnesinde konuk olduğu Olimpija deplasmanından ise 2-0’lık galibiyetle çıkmayı başardılar. Son haftalarda Yusuf Yazıcı hücum katkısıyla dikkat çekerken, ev sahibi ligde üst sıraları bırakmıyor. 23 puanla 4. sırada yer alan Lille, bu hafta Metz karşısına çıkacak. Üst üste galibiyetlerle moral bulan ev sahibi, galibiyetlerine Metz karşısında devam etmek istiyor. Fransa Ligue 1’de 4 haftadır mağlubiyete yer vermeyen Metz, yeniden yükselişe geçti. Sezona iyi bir başlangıç yapan Laszlo Bölöni ve öğrencileri, ilk 5 haftayı 2 galibiyet, 2 berberlik, 1 mağlubiyetle geride bırakmıştı. 6. hafta itibariyle düşüşe geçen ve üst üste 4 karşılaşmadan mağlup ayrılan Metz, Le Havre ve Lyon beraberlikleriyle mağlubiyetlere son verirken, son 2 haftada ise Nantes ve Lorient’e karşı üst üste galibiyetler aldı. Son 4 haftadan 8 puan toplamayı başaran Metz, 9. sıraya kadar yükseldi ve üst sıraları bırakmadı. Kalesini 20 gole kapatmayı başaramayan konuk ekip, rakip fileleri ise 15 kez havalandırdı. Üst sıra iddiasını sürdüren Metz, bu hafta 7 maçtır bileği bükülmeyen Lille’e karşı galibiyet arayacak.Fransa Ligue 1’de son 7 haftanın en etkili takımları arasında yer alan ve maç kaybetmeyen Lille, üst sıralar yetişmeyi başardı. Metz ise son 4 haftada maç kaybetmeyerek, üst sıra takibini sürdürdü. Son haftaların formda iki takımının mücadelesinde, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

Monaco – Montpellier: MS 1, 1.44 (iddaa) – 1.65 (Bets10) ; 3 Aralık Pazar akşamı Türkiye saati ile 17.00 itibariyle başlama düdüğü çalınacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Monaco ile Montpellier karşı karşıya geliyor. Maçın yayın ekranı beIN CONNECT. Fransa Ligue 1’de zirve takibine devam eden Monaco, milli ara dönüşünde liderlik koltuğuna oturma fırsatı bulurken, PSG deplasmanından aldığı 5-2’lik mağlubiyetle, fırsatı çok kötü değerlendirdi. Milli aradan son derece etkisiz bir geri dönüş yapan Adi Hütter ve öğrencileri, 13. hafta itibariyle liderin 6 puan gerisine düştü. 13 haftada sadece 3 kez mağlubiyet yaşayan Monaco, son 4 haftada 2 mağlubiyet alırken, bu mağlubiyetlerini deplasmanda aldı ve dış sahada düşüşe geçti. İç saha etkisi devam eden Monaco, taraftarı önünde çıktığı 6 maçtan ise 5 galibiyet, 1 mağlubiyetle ayrıldı. Liderin ardından ligin en iyi hücum performansını ortaya koyan ev sahibi, toplamda rakip fileleri 27 kez havalandırmayı başardı. Galibiyetlerine geri dönmek isteyen Monaco, Montpellier’e karşı sahasında galibiyet arayacak. Montpellier cephesinde milli ara dönüşü puan kayıpları devam ediyor. Michel Der Zakarian yönetiminde zor günler geçirmeye devam eden Montpellier, milli ara dönüşü sahasında konuk ettiği Clermont ile 1-1 berabere kaldı. Mağlubiyetten bitime 3 dakika kala kurtulabilen ve galibiyetten uzak performansını sürdüren konuk ekip, son 4 haftalık fikstürü 2 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bıraktı. Nice ve Clermont ile berabere kalan ekip, PSG ve Brest karşısında ise mağlubiyetlerden kurtulamadı. 13 hafta sonunda 13 puanla 13. sırada kendisine yer bulan konuk ekip, Play Out hattının 2 puan, düşme hattının ise 3 puan üzerinde yoluna devam ediyor. Montpellier bu hafta Monaco karşısında puan kayıplarına son vermek istiyor. Geçtiğimiz hafta lider karşısında ağır bir mağlubiyet almasına karşın, zirve takibine devam eden Monaco, ilk 13 haftada son derece etkili bir performans sergiledi. Adi Hütter ve öğrencilerinin, Montpellier karşısında haftayı 3 puanla kapatacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.82

Bets10 Bahis Oranı: 5.76