sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 03.12.2023

İddaa fikstüründe 3 Aralık Pazar akşamı yer alan İtalya Serie A Ligi mücadelelerini, kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Napoli – İnter: İY 0, 1.96 (iddaa) – 2.20 (Bets10) ; İtalya Seire A Ligi’nin son şampiyonu Napoli ile yeni sezonun lideri İnter, 14. hafta kapsamında kozlarını paylaşacak. Derbi heyecanı 3 Aralık Pazar akşamı Türkiye saati ile 22:45’te başlarken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nde tam 33 yıl aranın ardından gelen şampiyonlukla birlikte sezona son derece moralli bir giriş yapan Napoli, Spalletti’nin görevden ayrılmasıyla birlikte, sezona Rudi Garcia yönetiminde hazırlandı. İlk 12 haftayı 7 galibiyet, 3 beraberlik, 2 mağlubiyetle geride bırakan ev sahibi, milli ara öncesinde aldığı Empoli mağlubiyetinin ardından, milli arada teknik adamla yollarını ayırdı. Göreve Walter Mazzarri getiren Napoli, lige galibiyetle döndü. Zorlu Atalanta deplasmanından 2-1’lik galibiyetle çıkarak, lider ile aralarındaki puan farkını 9’da tutmayı başardılar. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise hafta içi Real Madrid engeline takılıp, İspanya deplasmanından 4-2’lik mağlubiyetle dönüyorlar. Son haftaya girilirken 2. sırada yer alan ve gruptan çıkmak adına avantajlı konumda yer alan Napoli, ligde bu hafta lidere karşı galibiyet arayacak. Kazanarak puan farkını 6’y indirmek istiyorlar. Hem İtalya Serie A Ligi hem de UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda liderlik koltuğunda oturan İnter, iki kulvarda birden harika bir performans grafiği ortaya koydu. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 13 haftayı 10 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bırakan Simone Inzaghi ve öğrencileri, milli ara dönüşünde Juventus derbisinden 1-1’lik beraberlikle ayrılırken, yenilmezlik serisini 7 haftaya çıkardı. Son 7 haftada 5 galibiyet, 2 beraberliğe imza attılar. Ligdeki etkisini Juventus deplasmanında tam gaz sürdüren İnter, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda ise ilk 5 haftayı 3 galibiyet, 2 berberlikle geride bıraktı. Son 16 Turu’nu garanti altına alan konuk ekip, son haftada liderlik koltuğu için mücadele edecek. Zirveyi Real Sociedad ile paylaşan İnter, konuk olduğu Benfica deplasmanından 3-3’lük beraberlikle döndü. Napoli derbisinde galibiyet arayacak olan İnter, zirvede oturmaya devam etmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde bu hafta derbi heyecanı yaşanıyor. Son şampiyon Napoli ile ligin lideri İnter karşı karşıya geliyor. Şampiyonlar Ligi fikstüründe orgun düşen iki ezeli rakibin, dev maçın ilk yarısında tedbiri elden bırakmayacak ve birbirlerine üstünlük şansı vermeyecektir.

Sassuolo – Roma: MS 2, 1.75 (iddaa) – 2.02 (Bets10) ;Sassuolo evinde Roma’yı konuk edecek. 3 Aralık Pazar akşamı Türkiye saati ile 20:00’de başlama düdüğü çalınacak olan İtalya Serie A Ligi 14. hafta mücadelesi, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’de üst üste 6 maçta yaşadığı puan kayıplarıyla düşme tehlikesini 12. hafta itibariyle yakından hissetmeye başlayan Sassuolo, milli aradan galibiyetle dönerek, rahat bir nefes aldı. Geçtiğimiz hafta Empoli deplasmanına konuk olan Alessio Dionisi ve öğrencileri, ligin en az gol atan takımlarından Empoli karşısında kalesini 3 gole kapatamadı. Savunma zafiyetleri devam etse de, son hafta golcüler harika bir sınav verdi ve Sassuolo’yu galibiyete taşıdı. 13 haftayı 4 galibiyet, 3 beraberlik, 6 mağlubiyetle geride bırakan ev sahibi, düşme hattının 5 puan uzaklığında yoluna devam ediyor. Milli ara dönüşünde yükselen performans grafiğini korumak isteyen ev sahibi, sahasında Roma’yı konuk edecek. Savunmada zafiyetler gösteren ekip, hücum hattında ise son haftalarda etkili oldu. İtalya Serie A Ligi’nde son 3 hafta mağlubiyete yer vermeyen Roma, UEFA Avrupa Ligi’nde ise 2 haftadır yaşadığı puan kayıplarıyla, liderlik koltuğunu kaybetti. Milli ara öncesi İtalya Serie A Ligi sahnesinde Lecce’yi mağlup edip, Lazio ile berabere kaldılar. Derbi sonrası Udinese’yi sahasında ağırlayan Roma, milli aradan 3-1’lik galibiyetle dönerek, ligdeki etkisini sürdürdü. 13 hafta sonunda 21 puanla 5. sırada yer alan Roma, son finalisti olduğu UEFA Avrupa Ligi’nde ise milli ara öncesi Slavia Prag’a mağlup olurken, milli ara dönüşünde Servette ile berabere kaldı. Son 2 haftada kaybedilen 5 puanın ardından, son haftaya 2. sırada girmek zorunda kaldılar. Gruptan çıkmayı garantileseler de, son hafta liderlik için mücadele edecekler. Ligde etkisini sürdürmek isteyen Jose Mourinho ve öğrencileri, lider ile puan farkının daha fazla açılmasını istemiyor. İtalya Serie A Ligi’nde üst sıraları zorlamaya devam eden ve son 3 hafta maç kaybetmeyen Roma, ligde formda. Avrupa sahnesinde ise liderlik kaybedildi. Yeniden lige odaklanan Roma, Sassuolo deplasmanında kazanmaya devam edecektir.

Fiorentina – Salernitana: MS 1, 1.27 (iddaa) – 1.46 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde ilk 13 haftayı 8. sırada bırakan Fiorentina ile 20. sıradaki Salernitana karşı karşıya geliyor. 3 Aralık Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak maçı, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. UEFA Avrupa Konferans Ligi A Grubu’ndan çıkmayı garantileyen ve son haftaya girilirken namağlup liderlik koltuğunda oturan Fiorentina, zor günler geçirdiği İtalya Serie A Ligi’ne moralli dönüyor. Ligde üst üste 3 maçta alınan mağlubiyetlerin ardından, milli ara öncesi Bologna’ya karşı kazanarak puan kayıplarına son veren ev sahibi, milli ara dönüşünde Milan engeline takıldı ve ezeli rakibi karşısında 1-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. Son 5 haftada 4 kez mağlup olan Fiorentina, 8. sıraya kadar geriledi. UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde 5 maçtan 3 galibiyet, 2 beraberlikle ayrılan ev sahibi, en yakın rakibinin 2 puan üzerinde liderliğini sürdürüyor. Etkisini lige taşımak isteyen Fiorentina, bu hafta Salernitana karşısında galibiyet arayacak. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 12 haftayı 5 beraberlik, 7 mağlubiyetle geride bırakan ve en alt sıraya demir atan Salernitana, küme düşme tehlikesini yakından hissetti. 5 hafta önce göreve gelen Filippo Inzaghi, ilk 4 haftada puan kayıplarına çare bulamazken, konuk ekip sezonun ilk lig galibiyetini milli ara dönüşünde Lazio’ya karşı aldı. Güçlü rakibi karşısında ilk yarıyı 1-0 geride kapatan Salernitana, ikinci yarıda Grigoris Kastanos ve Antonio Candreva’nın golleriyle geri dönmeyi başardı. Sezonun ilk galibiyetini almalarına karşın, ligin en alt sırasından kurtulmayı başaramayan Salernitana, bu hafta Fiorentina karşısında galibiyet arayacak. Kalesini 25 gole kapatmayan Salernitana, rakip fileleri ise 10 kez havalandırmayı başardı. İtalya Serie A Ligi’nde üst sıraların içerisinde kalmak isteyen Fioretina, bu hafta Salernitana karşısında galibiyet arayacak. Ev sahibi ligde zor günler geçiren Salernitana karşısında hata yapmayacak ve milli ara dönüşünde aldığı Milan mağlubiyetini, iç sahada kazanarak unutturacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.35

Bets10 Bahis Oranı: 6.48