sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (4) 03.12.2023

3 Aralık Pazar akşamı için 3 güvendiğimiz mücadeleyi, kupon olarak derledik. Almanya Bundesliga’nın 13. haftasında sahne alacak mücadelelerle, kazanmanızı dileriz.

Mainz 05 – Freiburg: MS 2, 2.66 (iddaa) – 3.08 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 3 Aralık Pazar akşamı yer alan Almanya Bundesliga’nın 13. hafta mücadelesinde, Mainz 05 ile Freiburg karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 17:30’da sahne alan maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1. Milli ara dönüşünde Hoffenheim deplasmanına konuk olan Mainz 05, karşılıklı gollerin atıldığı mücadeleden 1-1’lik beraberlikle ayrılırken, ligde ilk kez bu sezon üst üste 4 maçtan namağlup çıkmayı başardı. Sezon ev sahibi adına kabus gibi başlarken, ilk 8 haftanın en zayıf halkalarından biri haline geldiler. 8 hafta boyunca tüm maçlarında puan kaybeden Mainz 05, son 4 haftalık fikstürde yavaş yavaş yükselişe geçmeye başladı. 3 beraberlik, 1 galibiyetle toplanan 6 puan Bo Svensson ve öğrencilerinin düşme hattından kurtulması için yeterli olmasa da, toparlanmaları adına umutlandıklarını söyleyebiliriz. Evinde Freiburg’u konuk edecek olaan Mainz 05, artık beraberliklere son vererek, kazanmaya başlamak istiyor. 12 maçlık fikstürde sadece 1 galibiyetlerinin bulunduğunu belirtelim. Almanya Bundesliga’da son 4 hafta puan kayıplarına çare bulamayan Freiburg, UEFA Avrupa Ligi’nde gruptan çıkmayı garantiledi. Milli ara dönüşünde Darmstadt 98 ile iç sahada 1-1 berabere kalan Christian Streich ve öğrencileri, düşme hattındaki rakibine dahi diş geçiremedi ve son 4 haftalık lig fikstürünü 2 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bıraktı. 9. sıraya kadar gerileyen Freiburg, adım adım üst sıralardan uzaklaşıyor. Bu sezon ilk kez üst üste 4 maçta puan kaybeden konuk ekip, teselliyi UEFA Avrupa Ligi’nde buldu. Hafta içi fikstüründe Olympiakos’a karşı alınan 5-0’lık iç saha galibiyetiyle hem zirve ortaklığını bırakmadılar hem de gruptan çıkmayı garantilediler. Avrupa sahnesinde son 2 maçta tam 10 golle 2 galibiyete imza atan Freiburg, etkisini lige taşımak istiyor. Almanya Bundesliga’da konuk ekip Freiburg adına düşüş devam ederken, UEFA Avrupa Ligi’nde gösterilen başarıyla teselli buldular. Avrupa sahnesinde gruptan çıkmayı garantileyen konuk ekip, artık rotasını lige çevirecek ve bu hafta Mainz 05 karşısında kazanacaktır.

Bayer Leverkusen – Dortmund: İY 0, 2.34 (iddaa) – 2.65 (Bets10) ; 3 Aralık Pazar akşamı Almanya Bundesliga’nın 13. haftasında öne çıkan karşılaşmada, lider Bayer Leverkusen ile en yakın takipçilerinden Borussia Dortmund karşı karşıya geliyor. Saat 19:30’da sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. Almanya Bundesliga ve UEFA Avrupa Ligi sahnesinde şuana kadar Bayer Leverkusen rüzgarı esiyor. Milli ara dönüşünde konuk olduğu Werder Bremen deplasmanından 3-0’lık galibiyetle çıkmayı başaran Xabi Alonso ve öğrencileri, 12 haftayı 11 galibiyet, 1 beraberlikle lider geride bırakmayı başardı. Attıkları 37 gole karşılık, kalelerinde ise sadece 10 gole izin verdiklerini belirtelim. UEFA Avrupa Ligi’nde ise ilk 5 haftanın tamamından galip çıkmayı başardıklarını belirtelim. Hacken deplasmanından  2-0’lık galibiyetle çıkmayı başaran ev sahibi, tarihi bir sezon geçiriyor. İki kulvarda birden sadece Bayern Münih’e karşı puan kaybeden Bayer Leverkusen, geri kalan tüm maçlarını kazandı. Bu hafta sahasında Dortmund’u konuk edecek olan ev sahibi, ligde 8 haftadır galibiyetten vazgeçmiyor. Edin Terzic ve öğrencileri, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 biletini garantiledi. Milli ara dönüşü hem Almanya Bundesliga hem de UEFA Şampiyonlar Ligi’nde kazanan Dortmund, lider karşısına moralli çıkacak. Hafta sonu evinde ağırladığı Mönchengladbach’a karşı 4-2’lik skorla üstünlük kuran Dortmund, hafta içi fikstüründe ise Milan deplasmanından 3-1’lik galibiyetle dönmeyi başardı. Bildiğimiz gibi milli ara öncesi Almanya Bundesliga’da üst üste 3 maçta yaşanan puan kayıplarıyla zirvenin 10 puan gerisine düşen Dortmund, milli ara dönüşünde puan farkını 10’da tutmayı başardı. Bu hafta lider ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Edin Terzic ve öğrencilerinin, puan farkının azaltabilmek için galibiyete ihtiyacı var. Zirve yarışının yakından ilgilendiren mücadelede, lider Bayer Leverkusen ile en yakın tkaipçilerinden Dortmund karşı karşıya gelecek. Henüz mağlubiyet yüzü görmeyen Leverkusen ile kısa süreli düşüşün ardından yeniden yükselişe geçmeyi başaran Dortmund’un karşı karşıya geleceği dev maçın ilk yarısında, tarafların birbirlerine üstünlük şansı vermeyeceğini düşünüyoruz.

Augsburg – Eintracht Frankfurt: KGVAR, 1.42 (iddaa) – 1.62 (Bets10) ; Augsburg sahasında Eintracht Frankfurt’u konuk edecek. Almanya Bundesliga 13. hafta mücadelesi 3 Aralık Pazar akşamı Türkiye saati ile 21:30’da başlarken, mücadele beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. Milli ara dönüşünde Union Berlin deplasmanına konuk olan Augsburg, 90 dakika sona erdiğinde sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılmayı başarırken, yenilmezlik serisini sürdürmeye devam etti. İlk 7 haftanın zayıf halkaları arasında yer alan ve 6 maçta puan kayıplarına engel olamayan ev sahibi, Jess Thorup hamlesiyle birlikte yükselişe geçti. Teknik adam değişikliğinin ardından son 5 haftada namağlup bir performans grafiğiyle karşımıza çıkan Augsburg, 2 galibiyet, 3 beraberlikle 9 puan topladı ve düşme potasından kurtulmayı başardı. Milli ara dönüşünde namağlup performansını koruyan ev sahibi, bu hafta evinde Frankfurt’u konuk edecek. 3 maçtır alınan beraberliklerin ardından, iç sahada kazanmak istiyorlar. Augsburg’un 12 hafta sona erdiğinde 10. sırada yer aldığını belirtelim. Milli ara Eintracht Frankfurt takımına yaramadı. Almanya Bundesliga’da milli araya 5 maçlık yenilmezlik serisiyle giren, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise liderlik şansı devam eden Dino Toppmöller ve öğrencileri, milli ara dönüşünde iki kulvarda birden mağlup olmaktan kurtulamadı. Almanya Bundesliga’da son 5 hafta 3 galibiyet, 2 beraberliğe imza atan konuk ekip, milli ara dönüşü evinde ağırladığı Stuttgart karşısında 2-1’lik mağlubiyetle seriyi kaybetti. 8. sırada yer alan Frankfurt, üst sıraları yakalama fırsatını iyi değerlendiremedi. UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise PAOK’a karşı iç sahada mağlup olan ve grupta liderlik şansını kaybeden Frankfurt, son maça 2. sırayı koruyabilmek için çıkacak. İç sahada üst üste mağlubiyetler alan konuk ekip, teselliyi deplasmanda arayacak. Augsburg’a karşı kazanarak toparlanmak istiyorlar. Taraf bahsinin güç olduğu zorlu mücadelede, hem Augsburg hem de Frankfurt sahadan galibiyetle ayrılarak, puan kayıplarına Bundesliga sahnesinde son vermek istiyor. Galibiyet hedefindeki iki takımın mücadelesinde bu hafta karşılıklı goller izleyeceğimizi düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 8.83

Bets10 Bahis Oranı: 13.22