Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Hoffenheim Darmstadt 98 Maç Tahmini 19.12.2023

İddaa fikstüründe 19 Aralık Salı akşamı yer alan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Hoffenheim ile Darmstadt 98 karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 22:30’da başlayan mücadele, beIN SPORTS ve tivibu SPORT ekranlarından canı yayınlancak.

PreZero Arena Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede intobet, Hoffenheim galibiyetine 1.50, beraberliğe 4.93, Darmstadt 98 galibiyetine ise 5.98 oran belirlemiş durumda.

Hoffenheim Galibiyet Peşinde

Almanya Bundesliga’nın 15. haftasında Leipzig deplasmanında Leipzig deplasmanına konuk olan Hoffenheim, evine 3-1’lik mağlubiyetle dönerken, üst sıra yarışında bir darbe daha aldı. Sezona Pellegrino Matarazzo yönetiminde harika bir başlangıç yapan ev sahibi, 8 haftadan 18 puan toplamayı başardı. Son 6 haftada Hoffenheim adına düşüş başlarken, son 6 haftayı 3 mağlubiyet, 2 beraberlik, 1 galibiyetle geride bıraktılar. Bu süreçte sadece iç sahada konuk ettiği Bochum’a karşı galip gelen Hoffenheim, son 6 haftadan aldığı 5 puanla 7. sıraya kadar geriledi. Yerini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya olan ev sahibi, 15 maçta 29 gol bulmayı başarırken, kalesinde ise 27 gole engel olamadı. Bol gollü mücadelelere imza atan Hoffenheim’ın, 13 maçında 2.5 gol barajının aşıldığını belirtelim.

Darmstadt 98 Dipten Çıkamadı

Almanya Bundesliga’da ilk 15 haftanın en zayıf halkası haline gelen Darmstadt 98, yeni yükseldiği ligde zor günler geçiriyor. Torsten Lieberknecht yönetiminde galibiyet adına zorlanan konuk ekip, 15 haftalık fikstürü 2 galibiyet, 3 beraberlik, 10 mağlubiyetle geride bıraktı. Son 8 haftanın tamamında puan kaybı yaşayan Darmstadt 98, geçtiğimiz hafta iç sahada ağırladığı Wolfsburg karşısında 1-0’lık mağlubiyetten kurtulmayı başaramazken, son 8 haftayı 6 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bıraktı. Ligde uzun süredir maç kazanamayan konuk ekip, bu hafta üst sıraların iddialı takımlarından Hoffenheim’a deplasmanda konuk olacak. Kalesini 15 maçta tam 39 gole kapatamayan ve aynı zamanda ligin en zayıf savunma performansını sergileyen Darmstadt 98, güven vermekten çok uzakta.

Hoffenheim – Darmstadt 98 Maç Bilgileri

Hoffenheim – Darmstadt 98 Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ve tivibu SPOR ekranlarından Türkiye saati ile 22.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele PreZero Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hoffenheim takımında Weghorst, Conte, Marco John ve Mergim Berisha’nın sakatlıkları devam ediyor. Darmstadt 98 cephesinde ise Marvin Mehlem, Fabian Nürnberger, Fraser Hornby, Braydon Manu ve Christoph Zimmermann’ın sakatlıkları devam ediyor.

Hoffenheim’ın 11’i Belli mi?

Hoffenheim’ın muhtemel kadrosu: Oliver Baumann, Ozan Kabak, John Brooks, Anton Stach, Grischa Prömel, Kevin Vogt, Florian Grillitsch, Maximilian Beier, Wout Weghorst, Andrej Kramaric, Ihlas Bebou.

Darmstadt 98’in 11’i Belli mi?

Darmstadt 98’in muhtemel kadrosu: Marcel Schuhen, Marcel Schuhen, Fabian Holland, Clemens Riedel, Matthias Bader, Tim Skarke, Poppler Isherwood, Tobias Kempe, Bartol Franjic, Aaron Seydel, Luca Pfeiffer.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’nın üst sıralarını zorlamaya devam eden Hoffenheim, son haftalarda artan puan kayıplarına rağmen, iyi bir sezona imza atıyor. Ev sahibi 16. haftaya ligin en zayıf halkası olarak giren Darmstadt 98 karşısında, sahadan galibiyetle ayrılacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.30

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.50

Maç Sonucu: 3-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Gol düellosundan kazanan çıkmadı. Hoffenheim 3 kez öne geçtiği karşılaşmada, skoru koruyamadı ve Darmstadt 98 ile berabere kaldı. İki takımda mücadeleden 1’er puanla ayrıldı.