Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

İstanbulspor Trabzonspor İddaa Tahmini 19.12.2023

Trendyol Süper Lig’de üst sıra takibini devam ettirmek isteyen Trabzonspor deplasmanda, İstanbulspor’a konuk olacak. Karşılaşmanın saat 20.00’de başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

İstanbulspor ile Trabzonspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak İstanbulspor galibiyetinin 4.89, beraberlik tercihinin 4.26, Trabzonspor galibiyetinin ise 1.72 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

İstanbulspor Zayıf Halka

İstanbulspor Süper Lig’in bu sezon en zayıf halkası olarak gösteriliyor. Sari Siyahlılar geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Alanyaspor karşısında puan almayı başaramadı. Maçın son anlarında yedikleri golle 1-0 kaybettiler. Süper Lig’de son sırada bulunan Hakan Yakın’ın öğrencileri bu hafta ise Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Son sırada yer alan İstanbulspor’un güçlü rakibi karşısında işi zor. Maç öncesinde İstanbulspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Trabzonspor Deplasmanda Kazandı

Trabzonspor Süper Lig’de oynadığı son maçta Gaziantep FK deplasmanından 3-1’lik galibiyet ile dönerek moral bulmuştu. Abdullah Avcı’nın öğrencileri Süper Lig’de zirve takibini sürdürüyor. Son 7 haftada sadece Kayserispor karşısında mağlup olan Bordo Mavililer Abdullah Avcı ile iyi sinyaller veriyor. Bu hafta konuk olacakları İstanbulspor deplasmanında da maçın net favorisiler. Karşılaşma öncesinde Trabzonspor’da Nicolas Pepe ve Mislav Orsic’in sakatlıkları devam ediyor.

İstanbulspor – Trabzonspor Maç Bilgileri

İstanbulspor – Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 1 kanalından Türkiye saati ile 20.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Nicolas Pepe ve Mislav Orsic’in sakatlıkları devam ediyor.

İstanbulspor'un ilk 11’i Belli mi?

İstanbulspor’un muhtemel kadrosu: David Jensen, Ali Yaşar, Mehmet Yeşil, Okan Erdoğan, Demeaco Duhaney, Florian Loshaj, Muammer Sarıkaya, Valon Ethemi, Jackson, Alassane Ndao, İbrahim Yılmaz

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Muhammet Taha Tepe, Jens Larsen, Rayyan Baniya, Stefano Denswil, Eren Elmalı, Dimitrios Kourbelis, Edin Visca, Abdülkadir Ömür, Enis Bardhi, Taxiarchis Fountas, Paul Onuachu

İddaa Tahmini

İstanbulspor geçen hafta iç sahada konuk ettiği Alanspor’a 1-0 mağlup oldu. Süper Lig’de oynadıkları 15 maçta sadece 2 kez kazanabilen Sarı Siyahlılar son sırada bulunuyor. Trabzonspor ise zirve takibini sürdürdü. Geçen hafta Gaziantep FK deplasmanında ikinci yarıda buldukları gollerle 3-1 kazandılar. Bu hafta son sıradaki İstanbulspor’a konuk olacak Bordo Mavililer maçın favorisi. Trabzonspor’dan 3 puan beklentim var. İstanbulspor deplasmanında rahat bir galibiyet alırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.45

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.72

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Trabzonspor hükmen kazandı. İstanbulspor’un durum 2-1 iken sahadan çekilmesiyle maç yarıda kaldı ve hükmen 3-0 kazanarak 3 puanı aldılar.