Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

PSG Metz İddaa Tahmini 20.12.2023

Fransa Ligue 1‘de 11 maçtır mağlup olmayan PSG ile son 3 haftayı mağlubiyetlerle kaptan Metz, 20 Aralık Çarşamba akşamında karşı karşıya gelecek. Saat 23:00’te sahne alan mücadele, beIN SPORTS 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Betelli, PSG galibiyetine 1.16, beraberliğe 8.20, Metz galibiyetine ise 17.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.05, KGYOK 1.75 oran kazandırıyor.

PSG Galibiyeti Kaçırdı

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 biletini cebine koyan PSG, lider çıktığı Lille deplasmanında galibiyeti son dakika golüyle kaçırdı. Devler sahnesi dönüşünde Lille derbisine 8 maçlık galibiyet, 10 maçlık yenilmezlik serisiyle çıkan PSG, Mbappe’nin penaltı golüyle 1-0 öne geçmeyi başarırken, bitime saniyeler kala Asensio’nun hatası pahalıya mal oldu ve mücadele 1-1’lik beraberlikle sona erdi. Yenilmezlik serisini 11 haftaya çıkaran Luis Enrique ve öğrencileri, en yakın rakibinin 5 puan üzerinde liderliğine devam ediyor. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen ev sahibi, bu hafta sahsında Metz’i konuk edecek. 16 maçta 39 gol bulan ve kalesinde sadece 13 gole izin veren PSG, son haftalara harika performans grafiğiyle damga vurdu.

Metz Güven Vermedi

Fransa Ligue 1’in yeni temsilcisi Metz cephesinde düşüş başladı. İlk 13 haftada düşme potasından uzak kalmayı başaran konuk ekip, son 3 haftadan aldığı üst üste mağlubiyetlerle, küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye başladı. Lille ve Brest karşısında skor üretmeyi başaramayan ve mağlup olan Laszlo Bölöni’nin öğrencileri, geçtiğimiz hafta ise iç sahada ağırladığı Montpellier karşısında 1-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. 3 maçtır kalesini gole kapatmayı başaramayan ve son 270 dakikada skor üretemeyen Metz, düşme potasının 3 puan üzerinde yer alıyor. Lider karşısına çıkacak olan Metz, 3 maçtır sergilediği futbolla, bu hafta puan adına güven vermiyor.

PSG – Metz Maç Bilgileri

PSG – Metz Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 2 ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc De Princes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

PSG’de Nuno Mendes, Presnel Kimpembe, Keylor Navas ve Fabian Ruiz’in sakatlıkları devam ediyor. Metz takımında ise Oscar Estupinan’ın saktlığı devam ediyor.

PSG'nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Arnau Tenas, Marquinhos, Timothee Pembele, Lucas Hernández, Nordi Mukiele, Milan Skriniar, Vitor Ferreira, Vitinha, Ousmane Dembele, Hugo Ekitike, Kylian Mbappe.

Metz’in 11’i Belli mi?

Metz’in muhtemel kadrosu: Alexandre Oukidja, Christopher Herelle, Koffi Kouao, Matthieu Udol, Danley Jean Jacques, Kevin N’Doram, Joel Asoro, Arthur Atta, Fali Cande, Cheikh Sabaly, Simon Elisor.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’in en formda takımı PSG, 11 maçlık yenilmezlik serisiyle, liderlik koltuğunda oturmaya devam ediyor. Son haftalarda harika bir form grafiği ortaya koyan PSG, Metz engelini zorlanmadan geçecek ve iç sahada rahat bir galibiyet alacaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.26

Betelli Oranı: H1, Oran 1.42

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fransa Ligue 1’in lideri PSG, bu hafta Metz engelini beklediğimiz gibi zorlanmadan geçti. Ev sahibi 3 golle 3 puanı alırken, rakibine ise 1 gol şansı verdi. Kazananları tebrik ederiz.