Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe Galatasaray İddaa Tahmini 24.12.2023

Trendyol Süper Lig’de şampiyonluk yarışının yakından ilgilendiren bir karşılaşma. Fenerbahçe evinde, Galatasaray’ı ağırlayacak. Derbinin saat 19.00’da başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Fenerbahçe ile Galatasaray takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Fenerbahçe galibiyetine 2.26, beraberlik tercihine 3.94, Galatasaray galibiyetine ise 3.09 verildiğini görüyoruz. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası sürüyor. MS 1 tercihi 50.00 orana yükseldi. Kaçırmamanızı öneririz.

Fenerbahçe Galibiyet Peşinde

Fenerbahçe hafta içi Kayserispor deplasmanında 3 puan aldı ve ama Fred’i kaybetti. Maçın son anlarında kırmızı kart gören Fred, bu hafta derbide forma giyemeyecek. Süper Lig’de hafta içi Kayserispor deplasmanından 4-3’lük galibiyet ile dönen Sarı Lacivertliler liderliğini devam ettirdi. Süper Lig’de son 4 maçını kazanarak geçen İsmail Kartal’ın öğrencileri bu hafta Kadıköy’de Galatasaray’ı konuk edecek. Bu sezon sahasında oynadığı maçlarda sadece Trabzonspor’a kaybeden Fenerbahçe, taraftarı önünde iyi sonuçlar alıyor. Bu hafta derbide konuk edecekleri Galatasaray karşısında da maçın favorisiler. Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe’de Fred ve Mert Hakan kart cezalısı. Luan Peres, Lincoln ve Rodrigo Becao ise sakat olan isimler.

Galatasaray’da Liderlik Hesapları

Galatasaray Süper Lig’de liderlik hesapları yapıyor. Geçtiğimiz hafta içi Rams Park’ta konuk ettiği Fatih Karagümrük’ü 1-0 mağlup eden Sarı Kırmızılılar zirve takibini devam ettirdi. Kerem Aktürkoğlu’nun tek golüyle kazanan Galatasaray’ın üst üste 4. galibiyetini aldığını belirtelim. Bu hafta sonu lider Fenerbahçe’ye Kadıköy’de konuk olacak Okan Buruk’un öğrencileri galibiyet hedefliyor. Galatasaray bugün kazanırsa, Süper Lig’in yeni lideri olacak. Geçen sezon bu sahada oynanan maçı Galatasaray 3-0 kazanmıştı. Karşılaşma öncesinde Galatasaray’da Davinson Sanchez ve Sergio Oliviera’nın sakatlıkları devam ediyor.

Fenerbahçe – Galatasaray Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 19.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Fred ve Mert Hakan kart cezalısı. Luan Peres, Lincoln ve Rodrigo Becao ise sakat olan isimler. Galatasaray’da Davinson Sanchez ve Sergio Oliviera’nın sakatlıkları devam ediyor.

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Bright Osayi Samuel, Alexander Djiku, Jayden Oosterwolde, Ferdi Kadıoğlu, Migeul Crespo, İsmai Yüksek, Sebastian Szymanski, İrfan Can Kahveci, Dusan Tadic, Edin Dzeko

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Sacha Boey, Abdülkerim Bardakçı, Victor Nelsson, Barış Alper Yılmaz, Lucas Toreira, Kerem Demirbay, Kerem Aktürkoğlu, Tete, Wilfried Zaha, Mauro Icardi

İddaa Tahmini

Fenerbahçe hafta içi Kayserispor deplasmanından 3 puan ile döndü. Batshuayi önderliğinde 4-3 kazandılar ve liderliğini devam ettirdiler. Süper Lig’de üst üste 4 maçtır kazanan Fenerbahçe moralli. Galatasaray ise hafta içi Rams Park’ta Fatih Karagümrük karşısında zorlandı ama kazanmayı başardı. Rakibini 1-0 ile geçen Sarı Kırmızlılar derbi öncesinde moral buldu. Geçen sezon bu sahada oynanan maçı Galatasaray 3-0 kazanmıştı ama aynı senaryo olmasını beklemiyorum. Fenerbahçe’nin kadro kalitesi geçen sezona nazaran çok daha iyi. Dzeko’da takıma dönüyor. Fred yok ama Fenerbahçe taraftar desteğiyle kazanarak araya lider girer. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.90

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 50.00

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Dev derbide gol sesi çıkmadı. Mücadele başladığı gibi sona erdi. İki takımda sahadan 1’er puan ile ayrıldı.