İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Athletic Bilbao Girona İddaa Tahmini 19.02.2024

İspanya La Liga’da haftanın kapanış maçı. Athletic Bilbao evinde, Girona’yı konuk edecek. Saat 23.00’te start alacak karşılaşma S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Athletic Bilbao ve Girona arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde verilmiş. Athletic Bilbao kazanır 2.00, beraberlik 3.70, Girona kazanır ise 3.70 olarak açıklanmış.

Athletic Bilbao’da İlk 4 Umutları 

Athletic Bilbao La Liga’da son 4 haftada sadece 1 galibiyet alabildi. 2 hafta önce San Mames Barria’da konuk ettikleri Mallorca’yı 4-0 mağlup etmişlerdi. Geçtiğimiz hafta Almeria deplasmanında sürpriz bir beraberlik alan Bask ekibi mücadeleden golsüz beraberlik ile ayrılmıştı. La Liga’da ilk 4 umutlarını sürdürmek isteyen Ernesto Valverde’nin öğrencileri bu hafta Girona ile karşı karşıya gelecek. Athletic Bilbao’yu zor bir 90 dakika bekliyor. Karşılaşma öncesinde Athletic Bilbao’da Angel Herrera’nın sakatlığı sürüyor. 

Fark 5’e Çıktı 

Girona La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu lider Real Madrid’e konuk oldu ve sahadan farklı bir mağlubiyet ile ayrıldı. Rakibine 4-0 kaybeden Girona’da moraller bozuk. Real Madrid’in 5 puan gerisine düşen Michel’in öğrencileri şampiyonluk şansını da zora sokmuş durumda. Bu hafta ise San Mames Barria’da Athletic Bilbao’ya konuk olacaklar. La Liga’da geride kalan 24 maçta sadece 2 mağlubiyeti bulunan Girona’nın bu 2 mağlubiyeti de Real Madrid karşısında aldıklarını belirtelim. Maç öncesinde Girona’da Toni Villa ve David Lopez sakat. Yan Couto ise kart cezalısı. 

Athletic Bilbao – Girona Maç Bilgileri

Athletic Bilbao – Girona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından Türkiye saati ile 23.00’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Mames Barria Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Athletic Bilbao’da Angel Herrera’nın sakatlığı sürüyor. Girona’da Toni Villa ve David Lopez sakat. Yan Couto ise kart cezalısı. 

Athletic Bilbao'nun ilk 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Unai Simon, Oscar De Marcos, Daniel Vivian, Aitor Paredes, Inigo Lekue, Ruiz de Galarreta, Mikel Vesga, Gorka Guruzeta, Iker Muniain, Nico Williams, Inaki Williams

Girona'nın ilk 11’i Belli mi?

Girona’nın muhtemel kadrosu: Paulo Gazzaniga, Miguel Gutierrez, Daley Blind, David Lopez, Arnau Martinez, Aleix Garcia, Yan Couto, Portu, Viktor Tsygankov, Savio, Artem Dovbyk

İddaa Tahmini

Athletic Bilbao geçen hafta sonu sıradaki Almerai deplasmanında puan kaybetti. Mücadeleden golsüz beraberlik ile ayrılan Ernesto Valverde’nin ekibi son 4 maçta sadece 1 galibiyet alabildi. Girına ise geçen hafta lider Real Madrid’e direnemedi. Karşılaşmadan 4-0’lık mağlubiyet ile ayrıldılar. Real Madrid’in 5 puan gerisine düşen Girona için şampiyonluk şansı da zora girdi. Athletic Bilbao maçın favorisi. San Mames Barria’da iyi sonuçlar alıyorlar. Girona karşısında bu hafta kazanarak 3 puanı alırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.71

Betroad Oranı: MS 1, Oran 2.00

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Athletic Bilbao 3 puanı kaptı. San Mames Barria’da Girona’yı 3-2 mağlup ettiler.