Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Beşiktaş Konyaspor İddaa Tahmini 19.02.2024

Trendyol Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Alt sıralarda yer alan Konyaspor deplasmanda, Beşiktaş’ın konuğu olacak. Mücadeleyi saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından takip izleyebilirsiniz.

Beşiktaş ile Konyaspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Beşiktaş galibiyetinin 1.57, beraberlik tercihinin 4.43, Konyaspor galibiyetinin ise 6.28 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Beşiktaş 3 Puan Peşinde 

Beşiktaş Süper Lig’de geçtiğimiz hafta konuk olduğu Kayserispor deplasmanından galibiyet çıkartamadı. Mücadeleden golsüz beraberlik ile ayrılan Beşiktaş’ta puan kayıpları sürüyor. Süper Lig’de oynadığı son 5 maçta sadece 1 kez kazanabilen Fernando Santos’un öğrencileri en azından sezonu ilk 4 içnide tamamlayarak önümüzdeki sezon Avrupa’ya gitme hedefinde. Taraftarı önünde oynadığı son maçta Trabzonspor’u 2-0 ile geçen Beşiktaş, Konyaspor karşısında da galibiyet peşinde. Bu hafta Vodafone Park’ta Konyaspor’u konuk edecek Beşiktaş’ta Alex Oxlade Chamberlain, Tayfur Bingol ve Amir Hadziahmetovic’in sakatlıkları devam ediyor. 

Konyaspor Evinde Kazandı 

Konyaspor Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Ankaragücü karşısında 3 puan almayı başardı. Prip’in attığı golle 1-0 kazanan Yeşil Beyazlılar, Süper Lig’de 7 maçlık kazanamama serisine de son vermiş oldu. Yeni hocası Fahrudin Omerovic yönetiminde ilk galibiyetini alan Konyaspor bu hafta Vodafone Park’ta Beşiktaş’a konuk olacak. Düşme hattında bulunan Konyaspor’un alacağı her puanın önemi büyük. Karşılaşma öncesinde Konyaspor’da Adil Demirbağ sakat. Marlos Moreno’nun ise kart cezalısı olduğunu belirtelim. 

Beşiktaş – Konyaspor Maç Bilgileri

Beşiktaş – Konyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bein Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 20.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vodafone Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Alex Oxlade Chamberlain, Tayfur Bingol ve Amir Hadziahmetovic’in sakatlıkları devam ediyor. Konyaspor’da Adil Demirbağ sakat. Marlos Moreno’nun ise kart cezalısı olduğunu belirtelim. 

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Mert Günok, Onur Bulut, Necip Uysal, Daniel Amartey, Bakhtiyor Zaynutdinov, Salih Uçan, Gedson Fernandes, Ernest Muçi, Rachid Ghezzal, Semih Kılıçsoy, Cenk Tosun

Konyaspor'un İlk 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Deniz Ertaş, Ahmet Oğuz, Adil Demirbağ, Kahraman Demirtaş, Guilherme, Soner Dikmen, Steven N’Zonzi, Robert Muric, Yunus Malli, Marlos Moreno, Nelson Oliveira

İddaa Tahmini

Beşiktaş geçen hafta Kayserispor deplasmanında 2 puan bıraktı. Mücadeleden golsüz beraberlik ile ayrıldılar. Beşiktaş adına zor bir maçtı ve puan aldıkları için şanslıydılar. Konyaspor ise geçen hafta Ankaragücü engelini tek golle geçti. 1-0 kazanan Omerovic’in öğrencileri tam 7 maç aradan sonra 3 puan sevinci yaşadı. Beşiktaş evinde maçın favorisi. Bu hafta Vodafone Park’ta hata yapmazlar ve kazanarak Avrupa umutlarını devam ettirirler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.35

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 30.00

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Beşiktaş evinde 3 puanı kaptı. Konyaspor’u Vodafone Park’ta 2-0 mağlup ettiler.