Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Başakşehir Kayserispor İddaa Tahmini 19.02.2024

Trendyol Süper Lig’de üst üste 9 maçtır kazanamayan Kayserispor deplasmanda, Başakşehir’e konuk olacak. Mücadeleyi saat 20.00’de Beın Sports 2 kanalından izleyebilirsiniz.

BaşakşehirKayserispor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Başakşehir kazanır 1.800, beraberlik 3.96, Kayserispor kazanır ise 4.67 olarak açıklanmış.

Başakşehir’de Avrupa Umutları 

Başakşehir Süper Lig’de Avrupa umutlarını devam ettirmek istiyor. Geçtiğimiz hafta sonu Galatasaray deplasmanına konuk olan Çağdaş Atan’ın öğrencileri karşılaşmadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de 2 maçlık galibiyet serisi sona eren Başakşehir bu hafta Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. Taraftarı önünde oynadığı son 5 maçta sadece Fenerbahçe’ye kaybeden Başakşehir iç sahada etkili bir takım. Bu hafta konuk edecekleri Kayserispor karşısında da maçın favorisiler. Karşılaşma öncesinde Başakşehir’de Lucas Lima kart cezalısı. Patryk Szysz’in ise sakatlığı devam ediyor. 

Kayserispor’da Puan Kayıpları Sürüyor 

Kayserispor Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı yine beraberlik ile kapattı. İç sahada Beşiktaş’ı konuk eden Burak Yılmaz’ın öğrencileri karşılaşmadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. Süper Lig’de uzun bir süredir galibiyet alamayan Kayserispor’da moraller bozuk. Burak Yılmaz’ın göreve gelişinden bu yana 3 hafta geçti ve son 3 maçından da beraberlik ile ayrılan bir Kayserispor var. Bu hafta ise Başakşehir’in konuğu olacaklar. Karşılaşma öncesinde Kayserispor’da Anhony Uzodimma ve Majid Hosseini’nin sakatlıkları devam ediyor. 

Başakşehir – Kayserispor Maç Bilgileri

Başakşehir – Kayserispor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Başakşehir’de Lucas Lima kart cezalısı. Patryk Szysz’in ise sakatlığı devam ediyor. Kayserispor’da Anhony Uzodimma ve Majid Hosseini’nin sakatlıkları devam ediyor. 

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Leo Dubois, Leo Duarte, Ousseynou Ba, Lucas Lima, Deniz Türüç, Berkay Özcan, Onur Ergün, Daniel Aleksic, Serdar Gürler, Krzysztof Piatek

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Bilal Beyazit, Ramazan Civelek, Joseph Attamah, Arif Kocaman, Hasan Ali Kaldırım, Miguel Cardoso, Oliver Kemen, Ali Karimi, Aylton, Gökhan Sazdağı, Stephane Bahoken

İddaa Tahmini

Kayserispor geçen hafta konuk olduğu Galatasaray deplasmanından puan çıkartamadı. Rams Park’ta rakibine 2-0 kaybettiler. Bu yenilginin ardından Başakşehir’in 2 maçlık galibiye serisi de sona erdi. Kayserispor ise düşüşünü sürdürüyor. Süper Lig’de tam 9 maçtır kazanamıyorlar. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Beşiktaş ile golsüz berabere kalmışlardı. Kayserispor zor bir süreçten geçiyor. Başakşehir daha kaliteli ayaklara sahip. Çağdaş Atan’ın öğrencileri evinde kazanan taraf olur.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.53

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 30.00

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Kayserispor sürpriz yaptı. Başakşehir deplasmanında 3-2 kazanarak moral buldular ve 9 maçlık kazanamama serisini sona erdirdiler.