İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Everton West Ham İddaa Tahmini 02.03.2024

İngiltere Premier Lig’de alt sıralardan kurtulmak isteyen Everton evinde, West Ham karşısında 3 puan arayacak. Karşılaşma saat 18.00’de start alacak ve Beın Connect sitesinden yayınlanacak.

Everton ile West Ham takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Everton galibiyetine 1.58, beraberlik tercihine 3.50, West Ham galibiyetine ise 2.80 verildiğini görüyoruz.

Everton Alt Sıralarda 

Everton adına geçtiğimiz hafta içi sevindirici bir gelişme yaşandı. Federasyon tarafından yapılan açıklamanın ardından Everton’ın 0 puan silme cezası 6’ya indirildi. Hal böyle olunca Everton’ın puanı 25 oldu ve kümede kalma yolunda biraz daha rahatladılar. 18. Surada bulunan Luton Town ile aralarında 5 puanlık fark var ama Everton’ın son dönemde iyi sonuçlar alamadığı bir gerçek. Geçen hafta sonu AMEX’de Brighton’dan 1 puan koparttılar ama galibiyet hasretleri devam etti. Üst üste 9 maçtır kazanamayan Everton bu hafta Goodison Park’ta West Ham’ı ağırlayacak. Maç öncesinde Everton’da Arnaut Danjuma ve Andre Gomes sakat olan isimler. 

West Ham Sonunda Kazandı 

West Ham Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Bretford’u konuk eden Londra ekibi mücadeleyi 4-2 kazanarak kötü gidişatı sona erdirdi. Premier Lig’de 6 maç aradan sonra 3 puan sevinci yaşayan Londra ekibinin Avrupa umutları da devam ediyor. Brighton ve Manchester United’ın puan kaybettiği haftayı kazanarak geçen David Moyes’un öğrencileri bu hafta sonu ise Goodison Park’ta Everton karşısında 3 puan arayacak. Karşılaşma öncesinde West Ham’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Everton – West Ham Maç Bilgileri

Everton – West Ham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Goodison Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Everton’da Arnaut Danjuma ve Andre Gomes sakat olan isimler. 

Everton'ın ilk 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Nathan Patterson, Michael Keane, James Tarkowski, Vitalli Mykolenko, James Garner, Idrissa Gueye, Amadou Onana, Abdoulaye Doucoure, Dominic Calvert Lewin, Beto

West Ham'ın ilk 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Alphonse Areola, Emerson Palmieri, Nayef Aguerd, Kurt Zouma, Vladimir Coufal, Lucas Paqueta, Tomas Soucek, Said Benrahma, Pablo Fornals, Jarrod Bowen, Mohamed Kudus

İddaa Tahmini

Everton Premir Lig’de geçen hafta Brighton deplasmanına konuk oldu ve mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Premier Lig’de son 9 maçından da galibiyet çıkartamayan bir Everton var. Puan silme cezasının düşürülmesinin ardından 15. Sıraya yükseldiler. West Ham ise Premier Lig’de geçen hafta Brentford engelini 4-2 ile geçti. İç sahada kolay bir galibiyet alan David Moyes’un öğrencileri 6 maçlık kazanamama serisini de sona erdirmiş oldu. Bu hafta sonu ise Everton deplasmanında puan arayacaklar. Taraf bahsi açısından zor bir maç. Gollere yöneleceğim. Her iki takımında gol bulmasını bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.54

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.78

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…