İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Luton Town Aston Villa İddaa Tahmini 02.03.2024

İngiltere Premier Lig’de düşme hattında yer alan Luton Town iç sahada, Aston Villa ile karşı karşıya gelecek. Saat 20.30’da başlayacak karşılaşmayı Beın Sports 3 kanalından izleyebilirsiniz.

Luton Town ve Aston Villa arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranları şu şekilde verilmiş. Luton Town kazanır 1.20, beraberlik 4.30, Aston Villa kazanır ise 8.00 olarak açıklanmış.

Luton Town 4 Maçtır Kazanamıyor 

Luton Town Premier Lig’de oynadığı son maçta lider Liverpool ile karşı karşıya geldi ve sahadan 4-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Anfield’da ilk yarıyı 1-0 önde kapatmayı başardılar ama sonunu getiremediler. Premier Lig’de son 4 maçından da galibiyet çıkartamayan Rob Edwards’ın öğrencileri düşme hattında yer alıyor. En son galibiyetini Brighton karşısında alailen Luton Town’un son 4 haftada ise sadece 1 puan toplayabildiler. Karşılaşma öncesinde Luton Town’da Mads Juel Andersen, Daiki Hashioka ve Alfie Doghty e Elijah Adebayo’nun sakatlıkları devam ediyor. 

Aston Villa 3 Puan Peşinde 

Aston Villa Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Villa Park’ta Nottingham Forst’ı konuk eden Unai Emery’nin ekibi mücadeleden 4-2’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. Premier Lig’de son 2 maçını kazanarak geçen Aston Villa’da moraller yerinde. İlk 4 umutlarını iyice arttıran Aston Villa, Tottenham’ın 5 puan önüne geçti ama Tottenham’ın 1 maçını eksik olduğunu da belirtelim. Bu hafta sonu Luton Town’a konuk olacak Aston Villa maçın favorisi olarak gösteriliyor. Karşılaşma öncesinde Aston Villa’da Tyrome Mings, Ezri Konsa, Boubacar Kamara ve Emilaino Buendia sakat olan isimler. 

Luton Town – Aston Villa Maç Bilgileri

Luton Town – Aston Villa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak. Mücadele Beın Sport 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Kenilworth Road Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Luton Town’da Mads Juel Andersen, Daiki Hashioka ve Alfie Doghty e Elijah Adebayo’nun sakatlıkları devam ediyor. Aston Villa’da Tyrome Mings, Ezri Konsa, Boubacar Kamara ve Emilaino Buendia sakat olan isimler. 

Luton Town'ın ilk 11’i Belli mi?

Luton Town’un muhtemel kadrosu: Thomas Kaminski, Issa Kabore, Mads Juel Andersen, Tom Lockyer, Amari Bell, Ryan Giles, Tahith Chong, Marvelous Nakamba, Pelly Ruddock, Elijah Adebayo, Carlton Morris

Aston Villa'nın 11’i Belli mi?

Aston Villa’nın muhtemel kadrosu: Emiliano Martinez, Lucas Digne, Pau Torres, Ezri Konsa, Matty Cash, Douglas Luiz, Boubacar Kamara, John McGinn, Moussa Diaby, Leon Bailey, Ollie Watkins

İddaa Tahmini

Luton Town hafta içi FA CUP’ta farklı bir mağlubiyet yaşadı. Manchester City karşısında 6-2 kaybettiler ve FA Cup’a veda ettiler. Premier Lig’de ise kümede kalma mücadelesi veren Luton Town için tehlike çanları çalıyor. Aston Villa ise geçen haftayı kazanarak geçti. İç sahada konuk ettikleri Nottingham Forest’ı 4-2 mağlup ettiler. Bu hafta konuk olacakları Luton Town karşısında da favoriler ama Luton Town iç sahada üretken bir takım. Kolay gol buluyorlar. Gollü bir maç bizleri bekleyebilir. Tercihim 2.5 gol üstü. 

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.33

Betelli Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.50

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…