Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Clermont Marsilya İddaa Tahmini 02.03.2024

Fransa Ligue 1 sahnesinde 24. hafta heyecanı 2 Mart Cumartesi akşamı devam ederken, Clermont sahasında Marsilya’yı konuk edecek. Türkiye saati ile 23:00’te başlarken, beIN SPORTS ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Clermont galibiyetine 3.95, beraberliğe 3.70, Marsilya galibiyetine ise 1.92 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 3.57, beraberliğe 3.22, konuk ekibe ise 1.66 olarak verilmiş.

Clermont Fırsatları Değerlendiremedi

Fransa Ligue 1’de sezonun son 11 haftasına girilirken, karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Clermont, Pascal Gastien önderliğinde en alt sıradan kurtulamadı. Son 5 haftanın tamamında puan kaybeden Clermont, 23 haftanın ise 20’sinde puan kayıplarına engel olamadı. Son 5 haftayı 3 beraberlik, 2 mağlubiyetle geride bırakan ev sahibi, geçtiğimiz hafta zorlu Nice deplasmanına konuk oldu. Zirve takibindeki rakibine karşı, maç boyunca savunmaya çekilen ve kontra ataklarla etkili olmaya çalışan Clermont, özellikle ilk yarıda yakaladığı 2 önemli fırsatı değerlendiremedi. İlk yarınını son dakikasında Shamar Nicholson penaltıyı kaçırırken, ev sahibi puan kayıplarına devam etti. Sadece 3 maçtan galibiyet çıkarabilen Clermont, bu hafta Marsilya’yı sahasında konuk edecek. Ligde kalma mücadelesi veren ev sahibinin, artık puan kayıplarına son vermeye ihtiyacı var.

Marsilya’da Gasset Ekisi

Fransa Ligue 1’de tam 6 hafta boyunca kazanamayan, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off Turu’nun ilk maçında Shakhtar Donetsk  ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Marsilya, çareyi teknik adam değişikliğinde aradı ve Gattuso ile yollarını ayırdı. Göreve Jean-Louis Gasset gelirken, konuk ekip önce Shahktar Donetsk’e karşı iç sahada 3-1’lik galibiyete imza atarak Son 16 biletini cebine koydu. Ardından Fransa Ligue 1’de puan kayıplarına son vermeyi başardı ve iç sahada Montpellier’e karşı 4-1’lik galibiyete imza attı. Hoca değişikliğiyle birlikte iki kulvarda birden kazanmayı başaran Marsilya, bu hafta Clermont deplasmanına konuk olacak. 33 puanla ligin 9. sırasına gerileyen konuk ekip, yeni hocasıyla galibiyetlerine devam etmek ve üst sıralara yetişmek istiyor. 2 maçta 7 gol bulan konuk ekip, yeni hocasıyla hücum hattında etkili.

Clermont – Marsilya Maç Bilgileri

Clermont – Marsilya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gabriel Montpied Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Clermont takımında önemli bir eksik bulunmuyor. Marsilya’da ise Valentin Rongier, Bilal Nadir ve Michael Murillo’nun sakatlıkları devam ediyor.

Clermont’un 11’i Belli mi?

Clermont’un muhtemel kadrosu: Mory Diaw, Yoel Armougom, Chrislain Matsima, Andy Pelmard, Neto, Cham Saracevic, Shamar Nicholson, Bilal Boutobba, Maxime Gonalons, Johan Gastien, Alan Virginius.

Marsilya’nın 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Pau Lopez, Bamo Meite, Samuel Gigot, Jonathan Clauss, Jean Onana, Leonardo Balerdi, Jordan Veretout, Geoffrey Kondogbia, Renan Lodi, Vitinha, Pierre Aubameyang.

İddaa Tahmini

UEFA Avrupa Ligi’nde Son 16 biletini cebine koyan, Fransa Ligue 1’de ise puan kayıplarına dur demeyi başaran Marsilya cephesinde, 2 haftadır Gasset etkisini izliyoruz. Marsilya yeni hocasıyla galibiyetlerine devam edecek ve Clermont deplasmanında 3 puan alacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.66

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.92

Maç Sonucu: 1-5

Maç Sonu Editör Yorumu: Marsilya yeni teknik adamıyla kazanmaya devam ediyor. Konuk ekip göreve Jean-Louis Gasset’in gelişiyle birlikte yükselişe geçti. Clermont deplasmanında 5 golle kazanan konuk ekip, kalesinde ise 1 gole izin verdi. Kazananları tebrik ederiz.