İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Udinese Salernitana Maç Tahmini 02.03.2024

2 Mart Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:00’de başlama düdüğü çalınacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Udinese ile Salernitana karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2.

Bluenergy Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Betroad, Udinese galibiyetine 1.72, beraberliğe 3.70, Salernitana galibiyetine ise 5.35 oran belirlemiş durumda.

Udinese Evine Mağlubiyetle Döndü

İtalya Serie A Ligi’nin 26. haftasında Genoa deplasmanına 3 haftalık yenilmezlik serisiyle konuk olan Udinese, rakibine erken teslim oldu. Monza ve Cagliari’den 1’er puan almayı başaran, zirve yarışındaki Juventus’u ise deplasmanda 1-0 mağlup eden, Udinese bu sezon 2. kez 3 maçtan 5 puan topladı. Genoa deplasmanında ise 2-0’lık mağlubiyetten kurtulamadılar. 90 dakika boyunca pozisyon üretmekte zorlanan ev sahibi, devre arasına girmeden 2-0 geriye düştü. 90 dakikayı 1 isabetli şutla tamamlayan Udinese’nin, son 12 haftaya girilirken, düşme hattıyla arasındaki puan farkı 3’e indi. Tehlike hattında yer almaya devam eden Gabriele Cioffi ve öğrencileri, bu sezon 26 maçtan sadece 3 galibiyet çıkarabildi. Yeniden yükselişe geçmek isteyen ev sahibi, bu hafta Serie A Ligi’nin en zayıf halkasına karşı galibiyet arayacak.

Salernitana Mağlubiyetlere Çözüm Bulamıyor

Salernitana cephesinde 3. teknik adam hamlesi de puan kayıplarına engel olmadı. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 9 haftadan galibiyet çıkarmayı başaramayan konuk ekip, göreve Filippo Inzaghi’yi getirmişti. İtalyan teknik adamla 16 haftadan sadece 2 galibiyet çıkarabilen ve üst üste 6 maçta puan kayıplarına engel olamayan Salernitana, bir kez daha teknik adam değişikliğine giderek, göreve 2 hafta önce Fabio Liverani’yi getirdi. Yeni hocasıyla skor dahi üretmeden mağlup olan konuk ekip, İnter’e karşı aldığı 4-0’lık mağlubiyetin ardından, geçtiğimiz hafta iç sahada ağırladığı Monza karşısında 2-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. Ligde kalma umutları giderek azalan ve maç kazanmakta zorlanan Salernitana, 26 hafta sonunda sadece Lazio ve Hellas Verona’yı mağlup edebildi.

Udinese – Salernitana Maç Bilgileri

Udinese – Salernitana Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bluenergy Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Udinese’nin 11’i Belli mi?

Udinese’nin muhtemel kadrosu: Maduka Okoye, Lautaro Giannetti, Thomas Kristensen, Jordan Zemura, Nehuen Perez, Kingsley Ehizibue, Florian Thauvin, Lazar Samardzic, Sandi Lovric, Walace, Lorenzo Lucca.

Salernitana’nın 11’i Belli mi?

Salernitana’nın muhtemel kadrosu: Benoit Costil, Pasquale Mazzocchi, Federico Fazio, Matteo Lovato, Domagoj Bradaric, Agustin Martegani, Mateusz Legowski, Emil Bohinen, Antonio Candreva, Giulio Maggiore, Simmy.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde 3 hafta sonra mağlup olan Udinese, küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye devam ediyor. Bu hafta iç sahada ligin en zayıf halkası Salernitana’yı konuk edecekler. Udinese bu fırsatı kaçırmayacak ve ligin en zayıf halkasına karşı iç sahada kazanacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.46

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.72

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Loum Tchaouna ve Hassane Kamara’nın karşılıklı gollerine sahne olan mücadeleden, kazanan çıkmadı. İki takımda 1’er golle 1’er puana razı gelirken, Udinese mücadelenin 66. dakikasından itibaren 10 kişi mücadele etti.