UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Freiburg West Ham İddaa Tahmini 07.03.2024

UEFA Avrupa Ligi’nde Son 16 heyecanı devam ederken, Freiburg sahasında West Ham‘ı konuk edecek. 7 Mart Perşembe akşamı Türkiye saati ile 23:00’te başlayan mücadele, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Genzobet, Freiburg galibiyetine 2.62, beraberliğe 3.40, West Ham galibiyetine ise 2.82 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.94, 2.5 Alt 1.90 oran kazandırıyor.

Freiburg Galibiyet Peşinde

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Freiburg, UEFA Avrupa Ligi’nde tarihi bir geri dönüşle Son 16 biletini cebine koydu. Lens karşısında 2-0 geriden gelerek 3-2’lik galibiyete imza atan Christian Streich ve öğrencileri, golsüz beraberlikle geçilen ilk maçın arından, Son 16 biletini cebine koydu. UEFA Avrupa Ligi A Grubu’nda 6 maçtan 4 galibiyet alan ev sahibi, lider West Ham’a karşı ise hem iç sahada hem de deplasmanda mağlup oldu. Son 16 Turu kapsamında tekrar West Ham ile karşı karşıya gelecekler. Almanya Bundesliga’da tam 6 haftadır puan kayıplarına engel olmayı başaramayan Freiburg, geçtiğimiz hafta iç sahada Bayern Münih ile 2-2 berabere kaldı. Favorilerden West Ham’ı saf dışına itmek isteyen ev sahibi, taraftarı önünde galibiyet arayacak.

West Ham Avantaj Peşinde

İngiltere Premier Lig’de 2 haftadır kazanan West Ham, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu’nda galibiyet arayacak. David Moyes ve öğrencileri, Premier Lig’de 6 haftadır devam eden puan kayıplarına, üst üste galibiyetlerle son verdi ve yükselişe geçti. UEFA Avrupa Konferans Ligi2nin son şampiyonu, UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna emin adımlarla ilerliyor. A Grubu’ndan lider çıkmayı başaran konuk ekip, 6 maçtan 5 galibiyetle 15 puan topladı. Freiburg, Olympiakos, Backa Topola’yı geçerek liderlik ipini göğüslemeyi başaran West Hami gruplarda 2 maçta da mağlup ettiği Freiburg ile Son 16 Turu’nda karşı karşıya gelecek. Konuk ekip deplasmanda kazanarak, tur kapısını aralamak istiyor.

Freiburg – West Ham Maç Bilgileri

Freiburg – West Ham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Europa-Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Freiburg takımında Philipp Lienhart, Kofi Kyereh ve Kenneth Schmidt’in sakatlıkları devam ediyor. West Ham cephesinde ise Maxwel Cornet’in sakatlığı devam ediyor.

Freiburg’un 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Noah Atubolu, Kiliann Sildillia, Manuel Gulde, Jordy Makengo, Lukas Kübler, Maximilian Eggestein, Roland Sallai, Nicolas Höfler, Vincenzo Grifo, Michael Gregoritsch, Lucas Höler.

West Ham'ın ilk 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Alphonse Areola, Emerson Palmieri, Nayef Aguerd, Kurt Zouma, Vladimir Coufal, Lucas Paqueta, Tomas Soucek, Said Benrahma, Pablo Fornals, Jarrod Bowen, Mohamed Kudus.

İddaa Tahmini

Bu sezon Avrupa sahnesinde Freiburg engeline 2 maçta takılmayan ve A Grubu’ndan lider çıkmayı başaran West Ham, bu kez rakibine karşı Çeyrek Final bileti arayacak. West Ham’ın rakibine karşı galibiyetlerine hız kesmeden devam edeceğini ve Premier Lig’de yakaladığı yükselişi Avrupa’da sürdüreceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.41

Genzobet Oranı: MS 2, Oran 2.82

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Michael Gregoritsch atıı, Freiburg iç sahada kazandı. Zorlu West Ham engelini iç sahada galibiyetle geçen Freiburg, tur için büyük bir avantajla İngiltere deplasmanına konuk olacak. West Ham ise Avrupa’da uzun süredir gösterdiği başarıdan uzak bir sınav verdi ve skor dahi üretemeden deplasmanda mağlup oldu.