UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Milan Slavia Prag İddaa Tahmini 07.03.2024

Milan sahasında Slavia Prag’ı konuk edecek. UEFA Avrupa Ligi Son 16 mücadelesi, 7 Mart Perşembe akşamı Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak. Maçın yayın ekranı ise EXXEN platformu.

Rexbet, Milan galibiyetine 1.50, beraberliğe 4.65, Slavia Prag galibiyetine ise 6.60 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.92, KGYOK 1.87 oran kazandırıyor.

Milan Son Haftalarda Formda

UEFA Şampiyonlar Ligi’ne devam etmeyi başaramayan Milan, UEFA Avrupa Ligi’nde aynı hatayı yapmadı. Devler sahnesine veda ettikten sonra Son 16 Play Off Turu kapsamında Rennes karşısına çıkan Stefano Pioli ve öğrencileri, fişi ilk maçtan çekti. Rennes’e karşı iç sahada 3-0’lık net bir galibiyet alan Milan, rövanştan aldığı 3-2’lik mağlubiyete rağmen, Son 16 biletini cebine koydu. Slavia Prag eşleşmesinde de fişi iç sahada çekmek isteyen Milan, geçtiğimiz hafta İtalya Serie A Ligi’nde Lazio derbisini deplasmanda kazandı. Serie A Ligi’nde son 12 haftada sadece 1 kez mağlup olan ev sahibi, son haftalarda kolay kolay maç kaybetmiyor. Şampiyonluğun en güçlü adayları arasında yer alan Milan, ilk maçtan avantajı almak istiyor. Ev sahibinde moraller yüksek.

Slavia Prag Zor Kura Çekti

Çek Cumhuriyeti Ligi’nde şampiyonluk iddiasını devam eden Slavia Prag, UEFA Avrupa Ligi’nde ise doğrudan Son 16 biletini cebine koydu. Ligde tam 9 haftadır maç kaybetmeyen ve lider ile arasındaki puan farkını 4’te tutmaya devam eden Jindrich Trpisovsky ve öğrencileri, UEFA Avrupa Ligi’nde ise son finalist Roma’yı geçerek, G Grubu’nda liderlik ipini göğüsledi. 6 maçtan 5 galibiyet, 15 puan toplamayı başaran Slavia Prag, sadece Roma karşısında mağlup oldu. Son 16 Turu kapsamında bir diğer İtalyan temsilcisi Milan’a deplasmanda konuk olacak olan Slavia Prag, sürprizlerine devam etmek istiyor. Lider çıkmasına rağmen zor bir eşleşmeyle karşı karşıya kalan konuk ekip, avantajı ilk maçtan rakibine vermek istemiyor.

Milan – Slavia Prag Maç Bilgileri

Milan – Slavia Prag Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Giuseppe Meazza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Milan’da bu hafta Tommaso Pobega’nın sakatlığı devam ediyor. Slavia Prag cephesinde ise Matej Jurasek’in sakatlığı devam ediyor.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Mike Maignan, Simon Kjaer, Theo Hernandez, Matteo Gabbia, Davide Calabria, Yacine Adli, Ismael Bennacer, Christian Pulisic, Ruben Loftus-Cheek, Rafael Leao, Olivier Giroud.

Slavia Prag'ın ilk 11’i Belli mi?

Slavia Prag’ın muhtemel kadrosu: Ondrej Kolar, Igoh Ogbu, Jan Boril, David Doudera, Tomas Vlcek, Christos Zafeiris, Mojmir Chytil, Jakub Hromada, Muhamed Tijani, Ivan Schranz, Ivan Schranz.

İddaa Tahmini

Rennes eşleşmesinde fişi ilk maçtan çeken Milan, Slavia Prag karşısında bunu tekrarlamak istiyor. İç saha etkisini ispatlayan ve son haftalarda iyi sonuçlar almayı başaran Milan, kazanmaya taraftarı önünde devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.30

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.50

Maç Sonucu: 4-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Milan, UEFA Avrupa Ligi’nde Çeyrek Final kapısını araladı. Slavia Prag 26. dakikadan itibaren gördüğü kırmızı kartla 10 kişi mücadele ederken, Milan kalesinde gördüğü 2 gole karşılık, 4 golle taraftarı önünde galip gelmeyi başardı. Kazananları tebrik ederiz.