UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Karabağ Bayer Leverkusen İddaa Tahmini 07.03.2024

EXEEN platformundan 7 Mart Perşembe akşamı Türkiye saati ile 20:45’te canlı yayınlanacak olan UEFA Avrupa Ligi Son 16 mücadelesinde, Karabağ ile Bayer Leverkusen karşı karşıya gelecek.

intobet, Karabağ galibiyetine 8.20, beraberliğe 5.30, Bayer Leverkusen galibiyetine ise 1.39 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.66, 2.5 Alt 2.27 oran kazandırıyor.

Karabağ Bir İlke İmza Attı

Karabağ, Azerbaycan futbol tarihine adını altın harflerle yazdırdı. Gurban Gurbanov yönetiminde UEFA Avrupa Ligi B Grubu’nda izlediğimiz Karabağ, Molde ve Hacken’i geçerek, lider Bayer Leverkusen’in ardından 2. sırada yer aldı. 6 maçlık fikstürü 3 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyetle geride bıraktılar. Son 16 Play Off Turu’nda mücadele etmeye hak kazanan Karabağ, Braga eşleşmesinin ilk maçından 4-2’lik galibiyetle çıkarken, rövanşta aldığı 3-2’lik mağlubiyete rağmen, Son 16 biletini cebine koydu. Tarihte ilk kez Son 16 Turu’na çıkan bir Azerbaycan temsilcisi olurken, ev sahibi zor bir kura çekti. Tekrar Bayer Leverkusen karşısına çıkacak olan Karabağ, Almanya temsilcisi karşısında bu sezon 2 maçta da mağlubiyetten kurtulamadı ve kalesinde 6 gol engel olamazken, rakip fileleri 1 kez havalandırabildi.

Leverkusen’de Mağlubiyete Yer Yok

Xabi Alonso’nun yönettiği Bayer Leverkusen’i bu sezon 3 kulvarda birden mağlup edebilen bir takım çıkmadı. Almanya Bundesliga’da adım adım şampiyonluğa yürüyen konuk ekip, UEFA Avrupa Ligi’nde ise şampiyonluğun en güçlü adaylarından birisi. Almanya Bundesliga’da ilk 24 haftayı 20 galibiyet, 4 beraberlikle geride bırakan ve en yakın rakibinin 10 puan üzerinde son 10 haftaya lider girmeyi başaran Bayer Leverkusen, tam 34 maç üst üste Bundesliga’da mağlup olmadı ve Almanya tarihinin en uzun yenilmezlik serisini elde etti. UEFA Avrupa Ligi’nde ise bu sezon 6’da 6 yapan Xabi Alonso ve öğrencileri, gruplarda beraber mücadele ettiği Karabağ ile Son 16 Turu’nda karşı karşıya gelecek. Rakibine karşı hem deplasman hem de iç sahada kazanan Bayer Leverkusen, galibiyetlerine Azerbaycan deplasmanında devam etmek istiyor.

Karabağ – Bayer Leverkusen Maç Bilgileri

Karabağ – Bayer Leverkusen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 20:45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tofiq Bahramov Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Karabağ cephesinde Elvin Cafarquliyev ve Julio Romao’nun kart cezaları bulunuyor. Bayer Leverkusen’de ise Victor Boniface ve Arthur’un sakatlığı devam ediyor.

Karabağ’ın 11’i Belli mi?

Karabağ’ın muhtemel kadrosu: Andrey Lunev, Bahlul Mustafazade, Badavi Guseynov, Yassine Benzia, Marko Jankovic, Abdellah Zoubir, Leandro Livramento Andrade, Tural Bayramov, Marko Vesovic, Patrick, Neriman Axundzade.

Bayer Leverkusen’in 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Piero Hincapie, Jonathan Tah, Josip Stanisic, Edmond Tapsoba, Alejandro Grimaldo, Amine Adli, Florian Wirtz, Robert Andrich, Granit Xhaka, Patrik Schick.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’nın namağlup lideri Bayer Leverkusen, UEFA Avrupa Ligi’nde ise gruplardan namağlup lider çıkmayı başardı. Tarihi bir performansla yoluna devam eden Xabi Alonso ve öğrencileri, deplasmanda Karabağ engelini zorlanmadan geçecek ve ilk maçtan avantajı alacaktır.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.57

intobet Oranı: H2, Oran 1.95

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: 4 gole ev sahipliği yapan mücadelede, ilk 45 dakikaya Karabağ, ikinci 45 dakikaya ise Bayer Leverkusen damga vurdu. Rotasyonlu bir kadroyla sahaya çıkan Alman devi, ikinci yarıda yıldızlarını sahaya sürdür ve 2-0 geriden gelerek, skoru 2-2’ye getirmeyi başardı.