UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Union Saint Gilloise Fenerbahçe İddaa Tahmini 07.03.2024

UEFA Konferans Ligi son 16 turu heyecanı devam ediyor. Union Saint Gilloise evinde, temsilcimiz Fenerbahçe’yi konuk edecek. Mücadeleyi saat 23.00’te EXXEN platformundan takip edebilirsiniz.

Union Saint Gilloise ile Fenerbahçe takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Union Saint Gilloise galibiyetine 2.35, beraberlik tercihine 3.50, Fenerbahçe galibiyetine ise 2.85 verildiğini görüyoruz. Bets10 sitesinde Fenerbahçe’nin maçı kaybetmemesine 30.00 oran verilmekte. Yüksek oranlarla kazanmak için Bets10 sitesini takip edin !

Union Saint Gilloise Avantaj Peşinde 

Union Saint Gilliose sezona UEFA Avrupa Ligi’nde başlamıştı ama gruptan çıkmayı başaramadılar. Grubu 3. Sırada tamalayan Belçika ekibi yoluna UEFA Konferans Ligi’nde devam ediyor. Son 16 play off turunda Almanya’nın Eintracht Frankfurt takımı ile karşılaşan Alexander Blessin’in öğrencileri rakibini 2-1 ve 2-2’lik skorlar ile eleyerek son 16 turunda Fenerbahçe’nin rakibi oldu. Belçika Ligi’nde de liderliğini devam ettiren Union Saint Gilloise, geçen hafta sonu OH Leuven deplasmanından 2-0’lık galibiyet ile dönmüştü. Belçika Ligi’nde Eylül ayından beri mağlubiyet yüzü görmüyorlar. Joseph Marien’de bu hafta Fenerbahçe’yi konuk edece olan Union Saint Gilliose’de Kevin Rodriguez ve Feddey Leysen sakat olan isimler. 

Fenerbahçe Galibiyet İstiyor 

Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi’nde H Grubunda yer almış ve gruptan lider olarak çıkmayı başarmıştı. Ludogorets, Nordsjaelland ve Spartak Trnava’nın yer aldığı grupta 12 puan topladılar. Doğrudan son 16 turuna adını yazdıran Sarı Lacivertliler, Belçika’nın Union Saint Gilloise takımı ile eşleşti. Fenerbahçe adına kolay bir eşleşme olmadığı aşikar ama kalite açısından rakibinin önündeler ve Fenerabhçe’yi turun favorisi olarak görüyorum. Süper Lig’de de geçen hafta Hatayspor deplasmanında 2-0 kazanan ve lider Galatasaray’ın takibini sürdüren Fenerbahçe’de moraller yerinde. Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe’de İrfan Can Kahveci, Joshua King ve Luan Peres sakat olan isimler. 

Union Saint Gilloise – Fenerbahçe Maç Bilgileri

Union Saint Gilloise – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’te EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Joseph Marien Stadı’nda oynanacak.

Union Saint Gilloise'in ilk 11’i Belli mi?

Union Saint Gilloise’in muhtemel kadrosu: Anthony Moris, Kecin Mac Allister, Christian Burges, Koki Machida, Matias Rasmussen, Cameron Puertas, Alessio Castro Montes, Noah Sadiki, Loic Lapoussin, Gustaf Nilsson, Mohamed Amoura

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Bright Osayi Samuel, Rodrigo Becao, Çağlar Söyüncü, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Fred, Sebastian Szymanski, Cengiz Ünder, Dusan Tadic, Edin Dzeko

İddaa Tahmini

Union Saint Gilliose UEFA Avrupa Ligi grubunu 3. Sırada tamamlayarak Konferans Ligi’ne katıldı. Temsilcimiz Fenerbahçe ile eşleşen Belçika ekibi ilk maçtan avantaj peşinde. Belçika Ligi’nde ise geçen hafta OH Leuven deplasmanında 2-0 kazanan Blessin’in öğrencileri liderliğini devam ettiriyor. Fenerbahçe ise geçen hafta Hatayspor’u deplasmanda 2-0 ile geçti. UEFA Konferans Ligi’nde ise grubunu lider tamamlayarak doğrudan son 16 turuna kaldılar. Fenerbahçe İstanbul’a avantajlı bir skor ile dönme peşinde. Zor bir maç olacak ama Fenerbahçe’nin Belçika’da kaybetmeyeceğini düşünüyorum. 

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.29

Bets10 Oranı: 02 (ç), Oran 30.00

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe Belçika’dan 3 gollü galibiyet ile döndü. Union Saint Gilloise deplasmanında 3-0 kazanarak tur kapısını araladılar.