sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 09.03.2024

İddaa fikstüründe 9 Mart Cumartesi akşamı sahne alacak 3 mücadeleyi, kupon olarak derledik. Almanya Bundesliga mücadeleleriyle, kazanmanızı dileriz.

Bayern Münih – Mainz 05: KGVAR, 1.64 (iddaa) – 1.83 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 9 Mart Cumartesi akşamı yer alan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Bayern Münih ile Mainz 05 karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 17:30’da başlayan mücadele, beIN SPORTS MAX 1 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Almanya Bundesliga’da ilk 24 haftayı 17 galibiyet, 3 beraberlik, 4 mağlubiyetle geride bırakan Bayern Münih, son 4 haftada tam 8 puan kaybetti ve lider Bayer Leverusen’in 10 puan gerisine düştü. Son 10 haftaya girilirken, son 11 sezonun şampiyonu, seriyi kaybetmek üzere. Lider yoluna namağlup devam ederken, ligde alınan Leverkusen, Bochum mağlubiyetleri ve Freiburg beraberliğinin ardından, ev sahibi teselliyi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde buldu. Freiburg beraberliğinin ardından, deplasmanda 1-0 mağlup oldukları Lazio’ya karşı, iç sahada aldıkları 3-0’lık galibiyetle tur atladılar.  Lige moralli dönen Tuchel ve öğrencileri, matematiksel olarak devam eden şampiyonluk şansını, Mainz 05 karşısında iddialı bir şekilde sürdürmek istiyor. Lazio karşısında olumlu sinyaller veren ev sahibi, Mainz 05 karşısında galibiyetin favorisi. Mainz 05, Bo Henriksen’in takımın başına geçmesiyle birlikte kazanırken, kısa sürede puan kayıpları yaşamaya devam etti. Henriksen’in göreve gelmesinden bu yana oynadığı üç maçta sadece bir galibiyet elde eden ekip, son olarak Mönchengladbach ile berabere kaldı. Bu süreçte toplamda 4 gol atan Mainz 05, kalesinde ise 3 gol gördü. Takım, küme düşme hattında sıkışıp kalmış durumda ve bu hafta Bayern Münih’e karşı zorlu bir deplasman mücadelesi verecek. Puan farkı 9’a kadar çıkan Mainz 05, kümede kalmak için kritik öneme sahip olan bu süreçte galibiyetlere ihtiyaç duyuyor. Düşme hattının üzeriyle arasındaki puan farkı tam 9’a kadar yükselen Mainz 05, sezonun ilk yarısında 3-1 mağlup olduğu rakibinden, deplasmanda puan almak istiyor. Bayern Münih ile Mainz 05 arasındaki mücadelede her iki takımın da galibiyete ihtiyacı olduğu açıkça görülüyor. Bayern Münih, şampiyonluk yarışında avantajını korumak ve zirveye daha da yaklaşmak isterken, Mainz 05 ise ligde kalmak için kritik bir mücadele verecek. İki takımında 90 dakika sona erdiğinde, karşılaşmada skor üreteceğini düşünüyoruz.

Werder Bremen – Dortmund: MS 2, 1.65 (iddaa) – 1.89 (Bets10) ; 9 Mart Cumartesi akşamı İddaa fikstüründe bizleri bekleyen Almanya Bundesliga mücadelesinde, Werder Bremen ile Borussia Dortmund karşı karşıya gelecek. Saat 20:30’da sahne alacak mücadele, beIN SPORTS MAX 1 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Hoffenheim’e konuk olan Werder Bremen, maçtan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. İlk yarıda rakibine oyun hakimiyetini kaptıran ve devre arasına 2-0 geride giren Ole Werner ve ekibi, ikinci yarıda daha etkili bir performans sergiledi. Skelly Alvero’nun golüyle farkı 1’e indirseler de, 74. dakikadan itibaren 10 kişi mücadele eden Hoffenheim karşısında puan almayı başaramadılar. 6 hafta boyunca namağlup bir performans sergileyen Werder Bremen, son 4 haftada ise sadece 4 puan toplayabildi. Bitime 10 hafta kala, Ole Werner ve ekibi 30 puanla ligin 8. sırasında bulunuyor. Üst sıralara tırmanmaya çalışan Werder Bremen, bu hafta evinde Dortmund’a karşı galibiyet arayacak. Sezonun ilk yarısında Dortmund’a karşı deplasmanda 1-0 mağlup olduklarını belirtelim. Almanya Bundesliga’nın 24. haftasında  Union Berlin deplasmanında üç puanla dönen Borussia Dortmund, Bundesliga’nın 4. sırasındaki yerini korudu. Adeyemi’nin muhteşem golüyle başlayan maçta, Dortmund ilk yarıda rakibine pek fırsat tanımadı ve oyunun kontrolünü büyük ölçüde ele geçirdi. İkinci yarıda ise Ian Maatsen’in golüyle farkı 2’ye çıkardılar ve sahadan galibiyetle ayrıldılar. Şampiyonluk umutları yok denecek kadar az olan konuk ekip, son 10 haftada Hoffenheim’a yenildi. 5 galibiyet, 4 beraberlik, 1 mağlubiyete imza atan Edin Terzic ve öğrencileri, liderin tam 20 puan gerisinde. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 Turu’nda mücadele eden Dortmund, bu hafta Werder Bremen deplasmanına üç puan için gidecek. Ardından, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nun rövanşında PSV ile karşı karşıya gelecekler.. Dortmund, hem ligde hem de Avrupa sahnesinde üst üste galibiyetler almayı hedefliyor. Almanya Bundesliga’da üst sıraları zorlamaya devam eden Dortmund, son 10 haftada sadece 1 kez mağlup oldu. Sezonun ikinci yarısına son derece iyi bir başlangıç yapan Sarı Siyahlılar, etkisini Werder Bremen deplasmanında sürdürecek ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

Leipzig – Darmstadt 98: H1, 1.18 (iddaa) – 1.44 (Bets10) ; Almanya Bundesliga’nın 5. sırasında yer alan Leipzig ile en alt sıradaki Darmstadt 98 kozlarını paylaşacak. 9 Mart Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak mücadele, beIN CONNECT ve tivibu SPOR 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. UEFA Şampiyonlar Ligi serüveni sona eren Leipzig, artık odağını tamamen Almanya Bundesliga’ya çevirdi. Real Madrid’e karşı iç sahada alınan 1-0’lık mağlubiyetin ardından, geçtiğimiz hafta içinde Santiago Bernabeu deplasmanına konuk oldular. Şampiyonlar Ligi tarihinin en başarılı takımına zor anlar yaşatan Marco Rose ve öğrencileri, turu kaçıran tarafta yer aldı. Özellikle ikinci yarı itibariyle Real Madrid savunmasını her geçen dakika biraz daha zorlayan ev sahibi, üzücü bir vedanın ardından, sezonun geri kalanında Almanya Bundesliga için mücadele edecek. Son 5 haftalık lig fikstüründe sadece 1 maçta mağlup olan Leipzig, geri kalan 4 haftada ise 3 galibiyet, 1 beraberliğe imza attı. Geçtiğimiz hafta Bochum deplasmanından alınan 4-1’lik galibiyetin ardından, 5. sıraya yükseldiler. Bu hafta Darmstadt 98 karşısında galibiyet arayacaklar. Almanya Bundesliga’da son 10 haftaya girilirken, Leipzig deplasmanına konuk olacak olan Darmstadt 98, ligde en alt sıradan kurtulmayı başaramadı. Son 17 haftada galibiyet alamayan Torsten Lieberknecht ve oyuncuları, geçtiğimiz iç saha maçında Augsburg’a karşı 6-0’lık ağır bir mağlubiyet aldılar. Konuk ekip, son 17 haftada 11 mağlubiyet ve 6 beraberlik yaşadı. Sezonun ilk yarısında Werder Bremen ve Augsburg’u mağlup eden ve üst üste 2 maç kazanan konuk takım, daha sonra bir daha galibiyet elde edemedi. Augsburg hezimetiyle zor günler geçirmeye devam eden ve en alt sıradan çıkmayı başaramayan Darmstadt 98, Almanya Bundesliga’dan umudunu kesmek üzere. Konuk ekip ligde kalma adına olumlu sinyaller vermedi. Son haftalarda oyun etkisiyle dikkat çeken Leipzig, Şampiyonlar Ligi’nde müthiş bir sınav verirken, sonuca gidemedi. Avrupa defteri kapanan ve odağını lige çeviren Leipzig, iç sahada ligin en zayıf halkası Darmstadt 98’e karşı rahat bir galibiyet alacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.19

Bets10 Bahis Oranı: 4.98