İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Liverpool Manchester City İddaa Tahmini 10.03.2024

İngiltere Premier Lig’de şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren bir maç. Liverpool evinde, Manchester City ile karşı karşıya gelecek. Mücadelenin saat 18.30’da başlayacağını ve Beın Sports 3 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Liverpool ve Manchester City arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Liverpool kazanır 2.98, beraberlik 3.90, Manchester City kazanır ise 2.28 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde KGVAR ve 2.5 ÜST tercihinin 30.00 orana yükseldiğini belirtelim.     

Liverpool Liderliğini Sürdürüyor

Liverpool Premier Lig’de bu sezon şampiyonluğun güçlü adaylarından biri. Geçen hafta sonu City Ground’da konuk oldukları Nottingham Forest deplasmanında Darwin Nunez’in son saniye golüyle 1-0 kazanan Liverpool liderliğini devam ettirdi. En yakın takipçisi Manchester City’nin 2 puan önündeler ve bu hafta sonu Anfield’da Manchester City’i konuk edecekler. Hafta içi UEFA Avrupa Ligi’nde Sparta Prag deplasmanında 5-1 kazanan Jurgen Klopp’un öğrencileri tur kapısını aralamış durumda. Manchester City maçı öncesinde Liverpool’da Alisson, Joel Matip, Diogo Jota, Curtis Jones, Trent Alexander Arnold ve Ryan Gravenberch’in sakatlıkları devam ediyor.

Manchester City Liderlik Peşinde

Manchester City Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu önemli bir galibiyet aldı. Etihad’da Manchester United’ı konuk eden Pep Guardiola’nın öğrencileri ilk yarıyı 1-0 geride kapatan Manchester City mücadeleden 3-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Phil Foden önderliğinde 3 puanı alan Manchester City lider Liverpool’un takibini devam ettiriyor. Hafta içi ise UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Kopenhag’ı ilk maçta olduğu gibi 3-1 ile geçen Mancehester City adını çeyrek finale yazdırdı. Bu hafta sonu ise Premier Lig’de sezonun en önemli maçlarından birine çıkacaklar. Lider Liverpool’a konuk olacak Manchester City bugün kazanırsa, Premier Lig’in yeni lideri olacak. Karşılaşma öncesinde Manchester City’de Jack Grealish sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

Liverpool – Luton Town Maç Bilgileri

Liverpool – Burnley Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalında canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anfield Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Liverpool’da Alisson, Joel Matip, Diogo Jota, Curtis Jones, Trent Alexander Arnold ve Ryan Gravenberch’in sakatlıkları devam ediyor. Manchester City’de Jack Grealish sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Caoimhin Kelleher, Andrew Robertson, Virgil Van Dijk, Ibrahima Konate, Conor Bradley, Alexis Mac Allister, Ryan Gravenberch, Mohamed Salah, Luis Diaz, Cody Gakpo, Darwin Nunez

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, John Stones, Ruben Dias, Nathan Ake, Mateo Kovacic, Bernardo Silva, Rodri, Phil Foden, Kevin De Bruyne, Erling Haaland

İddaa Tahmini

Liverpool Premier Lig’de geçen hafta sonu çok önemli bir galibiyet aldı. Nottingham Forest deplasmanında 1-0 kazanan Klopp’un öğrencileri liderliğini devam ettirdi. Bu hafta sonu ise Anfield’da Manchester City’i konuk edecekler. Manchester City ise geçen hafta Manchester United’ı 3-1 ile geçti. Premier Lig’de şampiyonluk umutlarını devam ettiren Guardiola’nın ekibi lider Liverpool’un 2 puan gerisinde. Bugün kazanmaları halinde Premier Lig’in yeni lideri olacaklar ama işleri pek kolay değl. İki takımda da kaliteli ayaklar var. Gollere yöneleceğim. Bol gollü bir 90 dakika izleriz ve her iki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.45

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…