UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe Union Saint Gilloise İddaa Tahmini 14.03.2024

UEFA Konferans Ligi son 16 turu rövanş heyecanı devam ediyor. Union Saint Gilloise deplasmanda, temsilcimiz Fenerbahçe’ye konuk oluyor. Saat 20.45’te başlayacak karşılaşma EXXEN platformundan yayınlanacak.

Fenerbahçe ile Union Saint Gilloise takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Fenerbahçe galibiyetine 1.90, beraberlik tercihine 4.00, Union Saint Gilloise galibiyetine ise 3.50 verildiğini görüyoruz. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası devam ediyor. KGVAR tercihine 30.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

Fenerbahçe Avantajı Kaptı 

Fenerbahçe Süper Lig’de galibiyet serisini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Kadıköy’de Pendikspor’u konuk eden Sarı Lacivertliler 1-0 geriye düştüğü maçtan 4-1’lik galibiyet ile ayrıldı ve zirve takibini devam ettirdi. Süper Lig’de üst üste 4 maçtır kazanan İsmail Kartal’ın öğrencileri geçen hafta UEFA Konferans Ligi’nde Union Saint Gilloise deplasmanında 3-0 kazanarak tur kapısını araladı. Lotto Park’ta müthiş bir direnç gösterdiler ve net bir skor ile kazanarak önemli bir avantaj elde ettiler. Fenerbahçe turun net favorisi ve bugün Union Saint Gilloise karşısında Kadıköy’de de kazanmaları bekleniyor. Maç öncesinde Fenerbahçe’de Çağlar Söyüncü, Joshua King ve Rodrigo Becao sakat olan isimler. Rade Krunic ise kart cezalısı. 

Union Saint Gilloise Sürpriz Peşinde 

Union Saint Gilloise’da moraller bozuk. İlk maçı Lotto Park’ta 3-0 kaybeden Belçika ekibi tur şansını zora soktu. Fenerbahçe karşısında ilk maçta topa daha fazla sahip olan ve pozison bulan takımdılar ama golü bulamadılar. Tabi burada Fenerbahçe savunmasının hakkını da teslim etmek gerekiyor. Fenerbahçe ilk maçta turu daha çok istedi ve net bir galibiyet aldı. Alexander Blessin’in öğrencilerinin Kadıköy’de turu geçebilmesi için en az 4 farklı kazanması gerekiyor ve bu da son derece zor bir ihtimal. Fenerbahçe maçı öncesinde Union Saint Gilloise’de Kevin Rodriguez ile Fedde Leysen’in sakatlıkları bulunuyor. Mohamed Amoura ve Christian Burgess ise kart cezalısı. 

Fenerbahçe – Union Saint Gilloise Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Union Saint Gilloise Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 20.45’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Çağlar Söyüncü, Joshua King ve Rodrigo Becao sakat olan isimler. Rade Krunic ise kart cezalısı. Union Saint Gilloise’de Kevin Rodriguez ile Fedde Leysen’in sakatlıkları bulunuyor. Mohamed Amoura ve Christian Burgess ise kart cezalısı. 

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Bright Osayi Samuel, Leandro Bonucci, Alexander Djiku, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Fred, Sebastian Szymanski, İrfan Can Kahveci, Dusan Tadic, Edin Dzeko

Union Saint Gilloise'nin ilk 11’i Belli mi?

Union Saint Gilloise’in muhtemel kadrosu: Anthony Moris, Kecin Mac Allister, Christian Burges, Koki Machida, Matias Rasmussen, Cameron Puertas, Alessio Castro Montes, Noah Sadiki, Loic Lapoussin, Tarik Tissoudali, Gustaf Nilsson

İddaa Tahmini

Fenerbahçe’de moraller yerinde. Hafta sonu Pendikspor’u 4-1 ile geçen Sarı Lacivertliler yoluna 2 kulvarda da devam ediyor. Geçen hafta Union Saint Gilloise deplasmanında 3-0 kazanarak tur kapısını aralayan Fenerbahçe’de moraller yerinde. Union Saint Gilloise’nin buradan turu geçmesi pek kolay değil. Üstelik bu hafta Amoura’da cezalı ve forma giyemeyecek. Fenerbahçe turun favorisi ama hafta sonu Süper Lig’de Trabzonspor maçı var ve bu sebeple birkaç değişiklik olabilir. Kadıköy’de Union Saint Gilloise’dan bu kez gol bekliyorum. Karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.44

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…