UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Fiorentina Maccabi Haifa Maç Tahmini 14.03.2024

Artemio Franchi Stadı’nın ev sahipliği yapacağı UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu rövanş mücadelesinde, Fiorentina ile Maccabi Haifa karşı karşıya gelecek. 14 Mart Perşembe akşamı saat 20:45 itibariyle başlama düdüğü çalınacak mücadele, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Betroad, Fiorentina galibiyetine 1.33, beraberliğe 5.00, Maccabi Haifa galibiyetine ise 9.50 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.60, 2.5 Alt 2.35 oran kazandırıyor.

Fiorentina Deplasmandan İstediğini Aldı

Fiorentina, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde şampiyonluk en güçlü adaları arasında yer alıyor. Vincenzo Italiano’nun önderliğindeki geçen sezon Konferans Ligi şampiyonluğun finalde kaçıran ev sahibi, bu sezon Son 16 Turu’nda mücadele ediyor. Maccabi Haifa karşısında zorlu bir mücadele yaşadılar ancak Son 16 Turu’nun ilk maçından 4-3’lük galibiyetle ayrılmayı başardılar. Maça 1-0 önde başlamalarına rağmen 2-1 geriye düşen Fiorentina, ikinci yarıda skoru 4-3’e getirerek büyük bir avantaj elde etti. Savunmadaki zafiyetleri hücum hattındaki etkisiyle telafi eden ev sahibi, Serie A’da ise son 5 maçta yenilgi yüzü görmedi. 4 beraberlik ve 1 galibiyetle bu süreci geçiren Fiorentina, rotasını UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne çevirdi. Konferans Ligi’nde bu sezon ilk kez savunmada bu kadar fazla hata yapan Fiorentina, iç sahada ilk maçın aksine daha etkili olmayı başaracaktır.

Maccabi Haifa Güven Vermedi

İsrail Ligat HaAl Ligi’nde geçtiğimiz hafta BNI Raina deplasmanına konuk olan Maccabi Haifa, aldığı 2-1’lik mağlubiyetle, liderliği Maccabi Tel Aviv’e kaptırdı. Normal sezonun son haftasına liderin 3 puan gerisinde girmek zorunda kalan konuk ekipte, Fiorentina mağlubiyeti sonrasında kötü gidişat devam etti. Son 16 Turu’nun ilk maçında Fiorentina’yı sahasında konuk eden Messay Dego ve öğrencileri, 2 kez öne geçmeyi başardığı mücadelede, 80. dakikada 10 kişi kaldı ve son dakika golüyle 4-3’lük mağlubiyetten kurtulamadı. Tur şansını zora sokan ve son 2 maçta iyi performanslar sergilemeyi başaramayan Maccabi Haifa, güven vermekten çok uzakta kaldı.

Fiorentina – Maccabi Haifa Maç Bilgileri

Fiorentina – Maccabi Haifa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 20.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Artemio Franchi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fiorentina’da Oliver Christensen’in sakatlığı devam ederken, Nikola Milenkovic ise kart cezalısı. Maccabi Haifa cephesinde ise Show kart cezalısı. Ila Hagag, Mahmoud Jaber ve Dean David’in sakatlıkları devam ediyor.

Fiorentina'nın ilk 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pietro Terracciano, Alfred Duncan, Michael Kayode, Luca Ranieri, Cristiano Biraghi, Arthur, Nicolas Gonzalez, Bonaventura, Mandragora, Andrea Belotti, Jonathan Ikone.

Maccabi Haifa’nın ilk 11’i Belli mi?

Maccabi Haifa’nın muhtemel kadrosu: Shareef Keouf, Pierre Cornud, Abdoulaye Seck, Lorenco Simic, Ilay Hajaj, Lior Refaelov, Maor Kandil, Ali Mohamed, Gadi Kinda, Anan Khalaili, Frantzdy Pierrot.

İddaa Tahmini

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nin son finalisti Fiorerentina, Son 16 Turu’nun ilk maçını deplasmanda kazanarak, büyük bir avantaj elde etti. Fiorentina avantajı evinde iyi değerlendirecek ve Maccabi Haifa’yı bir kez daha mağlup edecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.17

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.33

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı mücadeleden kazanan çıkmadı. Fiorentina ve Maccabi Haifa rövanş maçından beraberlikle ayrıldı. Deplasmanda Maccabi Haifa’yı mağlup etmeyi başaran Fiorentina, Konferans Ligi’nde bir üst tura çıktı.