UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Lille Sturm Graz Maç Tahmini 14.03.2024

14 Mart Perşembe akşamı UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Son 16 heyecanı devam ederken, Lille sahasında Sturm Graz‘ı konuk edecek. Rövanş mücadelesi Türkiye saati ile 23:00’te başlarken, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Hovarda, Lille galibiyetine 1.47, beraberliğe 4.50, Sturm Graz galibiyetine ise 6.50 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.30, beraberliğe 3.92, konuk ekibe ise 6.03 oran veriyor.

Lille Üst Tura Yakın

Fonseca yönetimindeki Lille, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde bu sezon şampiyonluğun en güçlü adaylarından birisi. A Grubu’ndan namağlup lider çıkmayı başaran ev sahibi, 6 haftadan 4 galibiyet, 2 beraberlikle 14 puan topladı. Slovan Bratislava, Olimpija ve KI Klaksvik engellerini geçmeyi başaran Lille, Son 16 eşleşmesinde ise Sturm Graz engelini deplasmanda 3-0’lık galibiyetle geçerek, tur kapısını araladı. İlk maçta deplasmanda olmasına rağmen rakibine karşı harika bir futbol ortaya koyan Lille, 90 dakiak boyunca maçın tek hakimiydi. Avrupa dönüşünde ise Fransa Ligue 1’de son haftaların formda takımlarından Rennes ile berabere kaldılar. İki kulvarda birden oyun etkisini sürdürmeye devam eden ev sahibi, Sturm Graz karşısında bir kez daha kazanmak istiyor.

Sturm Graz Vedaya Hazırlanıyor

UEFA Avrupa Ligi’ne veda ederek Konferans Ligi’nde mücadele eden Sturm Graz, Son 16 Play Off Turu kapsamında Slovan Bratislava engelini 4-1 ve 1-0’lık galibiyetlerle geçmeyi başarırken, Son 16 Turu’nda zor bir kura çekti. Favorilerden Lille karşısına ilk maç iç sahada çıkan Chritstian Ilzer ve öğrencileri, 3-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. Maç boyunca zor anlar yaşayan konuk ekip, güven vermekten çok uzakta kaldı. Avusturya Bundesliga’da ise son 9 hafta namağlup bir performans sergileyen Sturm Graz, normal sezonu liderin 2 puan gerisinde tamamladı. Şampiyonluk Turu’nda mücadele edecek olan konuk ekip, rotasını tamamen lig şampiyonluğuna çevirmiş durumda.

Lille – Sturm Graz Maç Bilgileri

Lille – Sturm Graz Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 20.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Pierre Mauroy Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lille cephesinde bu hafta Samuel Umtiti, Ivan Cavaleiro, Andrej Ilic, Adam Ounas’ın sakatlıkları devam ediyor. Sturm Graz takımında ise Kjell Scherpen’in sakatlığı devam ediyor.

Lille’in 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Lucas Chevalier, Alexsandro Ribeiro, Leny Yoro, Santos Carvalho, Ismaily, Gabriel Gudmundsson, Yusuf Yazıcı, Nabil Bentaleb, Benjamin Andre, Angel Gomes, Edon Zhegrova.

Sturm Graz'ın 11’i Belli mi?

Sturm Graz’ın muhtemel kadrosu: Vitezslav Jaros, Amadou Dante, Gregory Wüthrich, David Affengruber, Jusuf Gazibegovic, Manprit Sarkaria, Jon Gorenc Stankovic, Alexander Prass, Otar Kiteishvili, William Boving, Szymon Wlodarczyk.

İddaa Tahmini

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde şampiyonluğun favorileri arasında yer alan ve rüştünü Sturm Graz’a karşı ilk maçta ispatlayan Lille, taraftarı önünde hata yapmayacak ve rövanştan galibiyetle ayrılacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.30

Hovarda Oranı: MS 1, Oran 1.47

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Lille iç sahada Strum Graz’ı mağlup etmeyi başaramasa da, deplasmandan aldığı galibiyetlere UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde üst tura çıktı. Rövanş maçında taraflar 1’er gole imza attı ve maç beraberlikle sona erdi.