İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Lazio Juventus İddaa Tahmini 30.03.2024

Dev maçta Lazio ile Juventus karşı karşıya geliyor. İtalya Serie A Ligi‘nin derbi mücadelesi, 30 Mart Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 20:00’de başlıyor. Maçın yayın ekranı ise S Sport Plus ve S Sport 2.

Rexbet, Lazio galibiyetine 3.10, beraberliğe 3.10, Juventus galibiyetine ise 2.55 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.39, 2.5 Alt 1.58 oran kazandırıyor.

Lazio Göreve Tudor’u Getirdi

Lazio, Maurizio Sarri’nin görevinden ayrılmasının ardından Igor Tudor’un teknik direktörlüğünde yeni bir döneme başlıyor. İtalya Serie A Ligi’nde bir türlü aradığı başarıyı bulamayan ve üst sıralarda uzak kalan Lazio, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise sürpriz sonuçlara imza attı ve Son 16 Turu’na kadar yükseldi. Devler sahnesindeki başarı Sarri’nin görevde kalmasını sağlarken, Son 16 mağlubiyetiyle birlikte teknik adamın görevi sona erdi. Serie A Ligi’nde ilk 29 haftayı 13 galibiyet, 4 beraberlik, 12 mağlubiyetle geride bırakan ev sahibi, 43 puanla ligin 9. sırasında yer aldı. Üst sıralara yetişmek isteyen Lazio, Tudor yönetiminde yükselişe geçmek istiyor. Milli ara öncesi Frosinone deplasmanından alınan 3-2’lik galibiyetle moral bulduklarını söyleyelim. Milli ara dönüşü iç sahada Juventus’u konuk edecekler.

Juventus Düşüşe Çare Arıyor

Milli ara öncesi iç sahada Genoa’yı konuk eden Juventus, golsüz beraberlikle geçilen 90 dakikanın ardından, hem lider ile puan farkını 15’e indirme şansını kaçırdı hem de 2. sıradaki Milan’ın 3 puan gerisine düştü. Son 8 haftanın 7’sinde puan kayıplarına engel olmayı başaramayan Massimiliano Allegri ve öğrencileri, 8 hafta öncesine kadar ise lider İnter ile birlikte şampiyonluğun en güçlü adayı olarak karşımıza çıkmıştı. Son virajı dönmeyi başaramayan JUVE, en azından geri kalan 9 haftada Şampiyonlar Ligi potasındaki yerini korumak istiyor. Son 8 haftada kalesini 11 gole kapatamayan konuk ekip, rakip fileleri ise 9 kez havalandırabildi. Tam 15 gole imza atan Dusan Vlahovic son haftalarda etkisiz kalırken, skor üretmekte zorlanan Juventus, üst sıralardaki yerini tehlikeye attı. Bu hafta milli ara dönüşü Lazio deplasmanında galibiyet arayacaklar.

Lazio – Juventus Maç Bilgileri

Lazio – Juventus Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lazio takımında Nicolo Rovella ve Ivan Provedel’in sakatlıkları devam ederken, Luca Pellegrini ise kart cezalısı. Juventus takımında ise Carlos Alcaraz ve Arkadiusz Milik’i sakatlıkları devam ediyor. Paul Pogba, Nicolo Fagioli ve Dusan Vlahovic ise kart cezalısı.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Christos Mandas, Elseid Hysaj, Alessio Romagnoli, Manuel Lazzari, Luis Alberto, Felipe Anderson, Danilo Cataldi, Daichi Kamada, Gustav Isaksen, Ciro Immobile, Gila Fuentes.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Federico Gatti, Bremer, Alex Sandro, Manuel Locatelli, Adrien Rabiot, Federico Chiesa, Andrea Cambiaso, Fabio Miretti, Filip Kostic, Timothy Weah.

İddaa Tahmini

Lazio yeni hocasıyla yükselişe geçmek ve üst sıralara yetişmek istiyor. Juventus ise son haftalardaki puan kayıplarına son vererek, üst sıralardaki yerini korumak istiyor. İki takımında milli aradan golle döneceğini düşünüyoruz. Ezeli rakipler 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandıracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.78

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 2.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Adam Marusic attı, Lazio iç sahada gkazandı. Ev sahibi ezeli rakibi Juventus’u son dakika golüyle mağlup etmeyi başardı ve milli aradan harika bir geri dönüş yaptı. Juventus cephesinde ise aranın ardından kötü gidişat devam etti.