İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Fiorentina Milan İddaa Tahmini 30.03.2024

İtalya Serie A Ligi‘nin 30. haftasında, Fiorentina ile Milan karşı karşıya geliyor. 30 Mart Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak dev maç, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Rexbet, Fiorentina galibiyetine 2.85, beraberliğe 3.35, Milan galibiyetine ise 2.55 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.48, beraberliğe 2.96, konuk ekibe ise 2.23 oran veriyor.

Fiorentina Vites Yükseltti

İtalya Serie A Ligi’nde milli ara öncesi Atalanta karşısına çıkacak olan Fiorentina, maçın ertelenmesiyle birlikte rakiplerine oranla daha fazla dinlenme şansı buldu. Milli ara dönüşünde ise iç sahada Milan’ı konuk edecekler. UEFA Avrupa Konferans Ligi’nin son finalisti Fiorentina, bu sezon Çeyrek Final biletini cebine koydu. Vincenzo Italiano ve öğrencileri, Konferans Ligi başarısına Devam ediyor. İtalya Serie A Ligi’nde ise son 4 hafta maç kaybetmediler. Galibiyet adına zorlanmasına rağmen, Konferans Ligi fikstürünü de göz önüne aldığımızda Fiorentina son haftalarda iyi performanslar sergiliyor. Konuk ekip bitime 10 hafta kala 43 puanla ligin 8. sırasında yer alıyor. Etkisini milli ara dönüşünde sürdürmek isteyen Fiorentina, ezeli rakibi Milan karşısında zorlu bir sınav verecek.

Milan Zirve Takibinde

İtalya Serie A Ligi’nde son 3 hafta Lazio, Empoli ve Hellas Verona karşısında aldığı üst üste galibiyetlerle liderin en yakın takipçisi olmayı başaran Milan, 2. sırayı Juventus’un elinden almayı başardı. Son 3 haftada 5 golle 9 puan toplamayı başaran Stefano Pioli ve öğrencileri, kalesinde ise 270 dakika sonunda sadece 1 gole izin verdi. Milli araya son derece moralli giren Milan, UEFA Avrupa Ligi’nde ise çeyrek finalistler arasında yer alıyor. Şampiyonlar Ligi vedasının ardından Rennes ve Slavia Prag engellerini geçmeyi başardılar. İki kulvarda birden etkili olmayı başaran konuk ekip, milli ara dönüşünde Fiorentina deplasmanına konuk olacak. Sezonun ilk yarısında ezeli rakibini iç sahada 1-0 mağlup etmeyi başaran Milan, galibiyetlerine devam ederek 2. sıradaki yerini korumak istiyor. İki kulvarda birden uzun süredir iyi hücum performanslarıyla dikkat çeken konuk ekip, ligin son 3 haftasında savunmada da başarılı oldu.

Fiorentina – Milan Maç Bilgileri

Fiorentina – Milan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Artemio Franchi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fiorentina’da Oliver Christensen’in sakatlığı devam ediyor. Milan’da ise Simon Kjaer, Alejandro Jimenez, Pierre Kalulu ve Tommaso Pobega’nın sakatlıkları devam ediyor. Theo Hernandez ise kart cezalısı.

Fiorentina'nın ilk 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pietro Terracciano, Nikola Milenkovic, Michael Kayode, Luca Ranieri, Cristiano Biraghi, Arthur, Nicolas Gonzalez, Bonaventura, Mandragora, Andrea Belotti, Jonathan Ikone.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Mike Maignan, Fikayo Tomori, Malick Thiaw, Matteo Gabbia, Davide Calabria, Yacine Adli, Ismael Bennacer, Christian Pulisic, Ruben Loftus-Cheek, Rafael Leao, Olivier Giroud.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde liderin en yakın takipçisi olarak yoluna devam eden Milan, son 3 haftadan 9 puan çıkardı. Son haftaların formda takımı, milli ara dönüşü Fiorentina deplasmanında galibiyet arayacak. Formda Milan galibiyetlerine devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.23

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 2.55

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Milan zorlu Fiorentina deplasmanında Ruben Loftus-Cheek ve Rafael Leao’nun golleriyle galip geldi. Milli aradan galibiyetle dönmeyi başaran Milan, Fiorentina deplasmanında bizleri yanıltmadı.