İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Napoli Atalanta İddaa Tahmini 30.03.2024

Napoli sahasında Atalanta‘yı konuk edecek. 30 Mart Cumartesi akşamı sahne alacak olan İtalya Serie A Ligi‘nin derbi mücadelesi, Türkiye saati ile 14:30’da başlıyor. Maçın yayın ekranı ise S Sport Plus ve S Sport 2.

Bets10, Napoli galibiyetine 2.10, beraberliğe 3.70, Atalanta galibiyetine ise 3.35 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından bizler için sunulan özel oran fırsatlarını incelediğimizde ise Napoli – Atalanta karşılaşmasında 2.5 Üst seçeneğini tercih ederek, 30.00 oran kazanabilirsiniz.

Napoli’de Calzona Etkisi

İtalya Serie A Ligi’nde yeni hocasıyla maç kaybetmeyen Napoli, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Barcelona engeline takıldı. Devler sahnesine veda ettikten sonra rotasını tamamen Serie A Ligi’ne çeviren ev sahibi, son 6 haftada maç kaybetmedi. 5 hafta önce göreve Francesco Calzona’yı getiren Napoli, son 6 haftalık fikstürde ise 4 beraberlik, 2 beraberliğe imza attı. Teknik adam etkisiyle birlikte toparlanmaya başlayan ev sahibi, hala maç kazanmakta zorlanıyor. Sassuolo ve Juventus karşısında alınan üst üste galibiyetlerin ardından, son 2 hafta Torino ve lider İnter ile birlikte berabere kaldılar. Lidere geçit vermeyen ve milli araya moralli giren Napoli, milli ara dönüşünde Atalanta ile karşı karşıya gelecek. 45 puanla 7. sırada yer alan ev sahibi, Şampiyonlar Ligi potasına yetişmek istiyor.

Atalanta Toparlanmak İstiyor

Atalanta zorlu fikstürde toparlanma şansı buldu. Geçen hafta Fiorentina maçı ileri bir tarihe ertelenirken, milli arayla birlikte hem UEFA Avrupa Ligi hem de Serie A Ligi’nin zorlu fikstüründe dinlenme şansı buldular. Atalanta, UEFA Avrupa Ligi sahnesinden Çeyrek Final biletiyle döndü. Sporting CP eşleşmesinden istediğini alan Gian Piero Gasperini ve öğrencileri, Portekiz deplasmanından alınan 1-1’lik beraberliğin ardından, hafta içi rövanşa iç sahada 2-1’lik galibiyete imza attı. Avrupa yürüyüşüne başarıyla devam eden Atalanta, İtalya Serie A Ligi’nde ise 4 haftadır maç kazanamıyor. Son 4 haftayı 2 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bırakan ev sahibi, son olarak Juventus deplasmanına konuk oldu ve ezeli rakibine karşı sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Milli ara dönüşünde Napoli deplasmanında galibiyet arayacak olan Atalanta, puan kayıplarına son vermek istiyor.

Napoli – Atalanta Maç Bilgileri

Napoli – Atalanta Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 14.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Diego Armando Maradona Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Napoli’nin 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Pierluigi Gollini, Mario Rui, Juan Jesus, Amir Rrahmani, Leo Oestigaard, Pasquale Mazzocchi, Piotr Zielinski, Stanislav Lobotka, Zambo Anguissa, Giovanni Simeone, Khvicha Kvaratskhelia.

Atalanta’nın 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Marco Carnesecchi, Matteo Ruggeri, Berat Djimsiti, Sead Kolasinac, Ademola Lookman, Giorgio Scalvini, Charles De Ketelaere, Mario Pasalic, Marten de Roon, Teun Koopmeiners, Gianluca Scamacca.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde son 9 haftaya girilirken, iki takımda Şampiyonlar Ligi bileti için mücadele ediyor. Milli aradan galibiyetle dönmek isteyen Napoli ve Atalanta bu hafta galibiyet arayacak. Dev maçta golcülerin ön plana çıkacağını ve 90 dakika sonunda 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.58

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Atalanta dev maça aldığı rahat galibiyetle damga vurdu. Konuk ekip milli aradan harikulade bir geri dönüş yaparken, 3 golle 3 puanı aldı. Napoli ise 90 dakika boyunca skor üretemedi ve iç sahada ağır bir darbe aldı. Kazananları tebrik ederiz.