İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Chelsea Manchester United İddaa Tahmini 04.04.2024

İngiltere Premier Lig’de haftanın kapanış maçı. Manchester United deplasmanda, Chelsea’ye konuk oluyor. Karşılaşma saat 22.15’te Beın Sports 3 kanalından izlenebilecek.

Chelsea ile Manchester United zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Chelsea galibiyetinin 2.05, beraberlik tercihinin 4.15, Manchester United galibiyetinin ise 3.35 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. Bets10 sitesinde bu maçın MS 1 oranının 30.00 oran olarak açıklandığını belirtelim.

Chelsea Üstünlüğünü Koruyamadı 

Chelsea Premier Lig’de geçen hafta sonu konuk ettiği Burnley karşısında 2 puan bıraktı. 10 kişi kalan rakibi karşısında 2 kez öne geçtiği maçtan galibiyet çıkartamayan Chelsea’de moraller bozuk. Stamford Bridge’de Burnley ile 2-2 berabere kalan Pochettino’nun ekibi Avrupa umutlarını zora sokmuş durumda. 7. Sıradaki West Ham’ın 5 puan gerisindeler. En azından sezonu ilk 7 içinde tamamlayarak önümüzdeki sezonu Konferans Ligi’ne katılma hedefindeler. Bu hafta Manchester United ile karşılaşacak olan Chelsea’de Robert Sanchez, Reece James, Malo Gusto, Ben Chilwell, Romeo Lavia’nın sakatlıkları sürüyor. 

Manchester United’da Puan Kayıpları 

Manchester United Premier Lig’de son haftalarda ciddi puan kayıpları yaşıyor. Geçen hafta sonu Brentford deplasmanına konuk olan Kırmızı Şeytanlar mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Son 4 haftada sadece 1 galibiyet alabilen Erik ten Hag’ın ekibinin önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’ne katılma şansı da zora girmiş durumda. Aston Villa ve Tottenham’ın kazandığı haftada 2 puan bırakan Manchester United bu hafta Stamford Bridge’de Chelsea’ye konuk olacak. Karşılaşma öncesinde Manchester United’da Anthony Martial, Luke Shaw, Victor Lindelöf ve Jonny Evans sakat olan isimler. 

Chelsea – Manchester United Maç Bilgileri

Chelsea – Manchester United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.15’te başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stamford Bridge Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Chelsea’de Robert Sanchez, Reece James, Malo Gusto, Ben Chilwell, Romeo Lavia’nın sakatlıkları sürüyor. Manchester United’da Anthony Martial, Luke Shaw, Victor Lindelöf ve Jonny Evans sakat olan isimler. 

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Dorde Petkovic, Axel Disasi, Benoit Badiashille, Thiago Silva, Malo Gusto, Enzo Fernandez, Connor Gallagher, Lesley Ugochukwu, Mykhailo Mudryk, Raheem Sterling, Nicholas Jackson

Manchester United'ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: Andre Onana, Diogo Dalot, Harry Maguire, Raphael Varane, Victor Lindelöf, Kobbie Mainoo, Christian Eriksen, Carlos Casemiro, Markus Rashford, Bruno Fernandes, Alejandro Garnacho

İddaa Tahmini

Chelsea geçen hafta Burnley karşısında kazanamadı. Stamford Bridge’de konuk ettikleri rakibi karşısında 2 kez öne geçtiler ama 3 puan alamadılar. Üstelik Burnley’in 10 kişi kaldığını da belirtelim. Son 5 maçtır kaybetmeyen Chelsea bu hafta Manchester United’ı konuk edecek. Manchester United’da geçen hafta puan kaybı yaşadı. Brentford deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndüler. Son 4 maçta sadece 1 kez kazanabildiklerini belirtelim. Chelsea özellikle büyük maçlarda iyi sonuçlar alıyor. Manchester United karşısında da galibiyete bir adım daha yakınlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.75

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…