Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Köln Bochum Maç Tahmini 06.04.2024

6 Nisan Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:30’da sahne alacak olan Almanya Bundesliga 28. hafta mücadelesinde, Köln ile Bochum karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN CONNECT ve tivibu SPOR 4.

Hovarda, Köln galibiyetine 2.30, beraberliğe 3.56, Bochum galibiyetine ise 3.08 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.65, KGYOK 2.25 oran kazandırıyor.

Köln Zayıf Halkalar Arasında

Köln cephesinde Timo Schultz hamlesi kötü gidişata çare olmadı. İlk haftalardan itibaren küme düşme tehlikesi yaşayan Köln, 11 hafta önce yaptığı teknik adam hamlesine rağmen düşme potasından kurtulamadı. Yeni hocasıyla 11 maçlık fikstürden sadece 1 galibiyet çıkarabilen Köln, 9 kişi kalan Frankfurt dışında hiçbir rakibini mağlup edemedi. Geri kalan 10 hafta ise ev sahibinde 6 beraberlik, 4 beraberlikle geride kaldı. 27 hafta sonunda ise sadece 3 kez galibiyetle ayrıldıklarını söyleyelim. Küme düşme hattının içerisinde yer almaya devam eden Köln, son 7 hafta ligde kalmak için mücadele edecek. 30 maçta kalesini 48 gole kapatmayı başaramayan ev sahibi, rakip fileleri ise sadece 21 kez havalandırabildi.

Bochum Toparlanmak İstiyor

Son 5 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen Bochum, son 7 haftaya girilirken küme düşme hattının en yakın rakibi olarak yoluna devam etmek zorunda kaldı. Thomas Letsch ve öğrencileri, 4 hafta boyunca Gladbach, Leipzig, Freiburg ve Mainz 05 karşısında mağlubiyetlerden kurtulamadı. Milli ara öncesi düşme potasında yer alan Mainz 05’e karşı sahadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrılan konuk ekip, milli ara dönüşünde ise ligin en alt sırasındaki Darmstadt 98 ile iç sahada 2-2 berabere kaldı. En yakın rakipleri karşısında düşme hattıyla puan farkını açma fırsatlarını değerlendirmeyi başaramayan Bochum’un, bitime 7 hafta kala düşme potasıyla arasında 6 puan fark bulunuyor. Bu hafta düşme hattında yer alan bir diğer rakip Köln ile deplasmanda karşı karşıya gelecekler. Bochum’un galibiyete ihtiyacı var.

Köln – Bochum Maç Bilgileri

Köln – Bochum Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 4 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele RheinEnergie Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Köln’de Luca Kilian, Justin Diehl, Florian Dietz ve Mark Uth’un sakatlıkları devam ediyor. Bochum  Mohammed Tolba ve Moritz-Broni Kwarteng’in sakatlıkları devam ediyor.

Köln’ün 11’i Belli mi?

Köln’ün muhtemel kadrosu: Marvin Schwabe, Julian Chabot, Rasmus Carstensen, Leart Paqarada, Timo Hübers, Denis Huseinbasic, Florian Kainz, Dejan Ljubicic, Linton Maina, Davie Selke, Steffen Tigges.

Bochum’un 11’i Belli mi?

Bochum’un muhtemel kadrosu: Manuel Riemann, Bernardo, Patrick Osterhage, Ivan Ordets, Keven Schlotterbeck, Kevin Stöger, Anthony Losilla, Maximilian Wittek, Noah Loosli, Moritz Broschinski, Takuma Asano.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da 30 hafta boyunca galibiyet adına zorlanan, son 7 haftaya ise düşme tehlikesiyle girmek zorunda kalan Köln ve Bochum, galibiyet hasretine son vermek istiyor. Kritik virajda iki takımında karşılıklı goller bulacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.48

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 1.65

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Köln galibiyetiyle sonuçlanan mücadelede, iki takımda 90 dakika bittiğinde skor üretmeyi başardı. Köln 2 golle kazanırken, Bochum ise tek golle mağlup oldu. Kazananları tebrik ederiz.