Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Heidenheim Bayern Münih İddaa Tahmini 06.04.2024

6 Nisan Cumartesi akşamı beIN SPORTS MAX 1 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16:30’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Heidenheim ile Bayern Münih karşı karşıya gelecek.

Betroad, Heidenheim galibiyetine 7.19, beraberliğe 5.82, Bayern Münih galibiyetine ise 1.37 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.33, 2.5 Alt 3.42 oran kazandırıyor.

Heidenheim Galibiyetten Uzak

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Heidenheim, Almanya Bundesliga’nın son 6 haftasında puan kayıplarına engel olamadı. Milli ara dönüşünde kayıplara devam eden ev sahibi, konuk olduğu Stuttgart deplasmanından 3-3’lük beraberlikle döndü. Son 6 haftayı 3 mağlubiyet, 3 beraberlikle geride bırakan Heidenheim cephesinde, düşme hattıyla puan farkı tek hanelere inmek üzere. Stuttgart gibi formda bir rakip karşısında sahadan iyi bir sonuçla ayrılmayı başarmalarına karşın, devam eden galibiyet hasretiyle Heidenheim cephesinde moraller bozuk. Frank Schmidt’in öğrencileri, düşme hattının 10 puan üzerinde yer alıyor. Bu hafta evlerinde Bayern Münih’i ağırlayacak olan Heidenheim, sezonun ilk yarısında Bayern’e deplasmanda 4-2 mağlup olmuştu.

Bayern Münih Zor Günlerden Geçiyor

Bitime 7 hafta kala Thomas Tuchel ve öğrencilerinin zirveyle arasındaki puan farkı 13’e kadar yükseldi. Geçtiğimiz hafta Der Klassiker’den 2-0’lık mağlubiyetle ayrılan Bayern Münih cephesinde, hem kaçan şampiyonluk hem de 10 yıl sonra iç sahada Dortmund’a karşı alınan mağlubiyet moralleri bozdu. Mainz 05 karşısında aldığı 8-1’lik, Darmstadt 98 karşısında ise aldığı 5-2’lik galibiyetle milli ara öncesi lige damga vurmayı başaran Bayern Münih, milli aradan ise iyi bir geri dönüş yapamadı. 2. sıradaki yerini dahi tehlikeye atan Tuchel ve öğrencileri, 3. sıradaki Stuttgart’ın sadece 3 puan üzerinde yer alıyor. Derbi mağlubiyetinin etkilerini üzerinden atmak ve bitime 7 hafta kalırken 2. sıradaki yerini korumak isteyen Bayern Münih, bu hafta Heidenheim karşısına çıkacak. 6 haftadır maç kazanamayan rakibe puan kaptırmak istemiyorlar.

Heidenheim – Bayern Münih Maç Bilgileri

Heidenheim – Bayern Münih Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 1 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Voith Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Heidenheim cephesinde  Thomas Keller’in sakatlığı devam ediyor. Nikola Dovedan kırmızı kart cezalısı. Bayern Münih takımında Sacha Boey, Raphael Guerreiro, Tarek Buchmann ve Bouna Sarr’ın sakatlıkları devam ediyor.

Heidenheim’in ilk 11’i Belli mi?

Heidenheim’in muhtemel kadrosu: Kevin Müller, Norman Theuerkauf, Patrick Mainka, Jonas Föhrenbach, Kevin Sessa, Jan-Niklas Beste, Haktab Traore, Jan Schöppner, Marvin Pieringer, Tim Kleindienst, Eren Sami Dinkçi.

Bayern Münih’in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Manuel Neuer, Dayot Upamecano, Matthijs de Ligt, Min-Jae Kim, Joshua Kimmich, Aleksandar Pavlovic, Jamal Musiala, Leroy Sane, Leon Goretzka, Eric Dier, Harry Kane.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da 2. sıradaki yerini dahi tehlikeye atan Bayern Münih, derbi yenilgisini unutturmak istiyor. Tuchel ve öğrencileri, bu hafta milli ara öncesindeki etkisine geri dönmeyi başaracak ve deplasmandan rahat bir galibiyet çıkaracaktır.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.50

Betroad Oranı: H2, Oran 1.89

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayern Münih deplasmandan eli boş döndü. Thomas Tuchel ve öğrencilerinin, Heidenheim deplasmanında alınan mağlubiyetin ardından, şampiyonluk hayalleri tamamen sona erdi diyebiliriz. Ev sahibi 3 golle galip gelirken, Bayern Münih maçta 2 gol bulabildi.