Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Union Berlin Bayer Leverkusen İddaa Tahmini 06.04.2024

Almanya Bundesliga’da son 7 haftaya girilirken, Union Berlin sahasında lider Bayer Leverkusen‘i konuk edecek. 6 Nisan Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:30’da başlayan mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Rexbet, Union Berlin galibiyetine 5.43, beraberliğe 3.41, Bayer Leverkusen galibiyetine ise 1.60 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 5.03, beraberliğe 3.75, konuk ekibe ise 1.38 oran veriyor.

Union Berlin Evine Beraberlikle Döndü

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Union Berlin, bu hafta namağlup lider Bayer Leverkusen’i konuk edecek. 27 haftalık fikstürü 8 galibiyet, 5 beraberlik, 14 mağlubiyetle geride bırakan ev sahibi, son 7 haftaya 29 puanla 12. sırada giriyor. Düşme potasıyla arasında 9 puan fark bulunan Union Berlin, sezona Urs Fischer önderliğinde istediği başlangıcı yapamazken, göreve Nenad Bjelica’nın gelmesiyle birlikte rahat bir nefes aldı. Düşme hattıyla puan farkını çift hanelere çıkarmak isteyen Union Berlin, milli ara öncesinde Werder Bremen karşısında sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrılırken, milli ara dönüşünde ise Frankfurt ile deplasmanda golsüz berabere kaldı. Bu hafta lige damga vuran Bayer Leverkusen’e karşı yenilmezlik serisini 3 haftaya çıkarmak için mücadele edecekler.

Bayer Leverkusen Şampiyonluk Peşinde

Milli ara dönüşü Almanya Bundesliga ve DFB Kupası’nda galibiyetlerine devam eden Bayer Leverkusen, bu sezon Xabi Alonso yönetiminde mağlubiyet yüzü görmedi. Tüm kulvarlarda şampiyonluk iddiasına devam eden Bayer Leverkusen, hafta sonu Hoffenheim’ı mağlup etmeyi başarırken, hafta içinde ise Düsseldorf’u mağlup ederek, DFB Kupası’nda final biletini cebine koydu. Almanya Bundesliga’da bitime 7 hafta kala 4 maçtan galip çıkmaları halinde, diğer maçların sonuçlarını beklemeden tarihlerinde ilk kez Bundesliga şampiyonluğuna ulaşacaklar. En yakın rakibiyle puan farkını 13’e çıkaran konuk ekip, 27 haftalık fikstürü 23 galibiyet, 4 beraberlikle geride bıraktı. Son 8 haftanın tamamında kazanmayı başaran Bayer Leverkusen, tarih yazıyor. Güven vermeye devam eden Xabi ve öğrencileri, bu hafta seriyi Union Berlin deplasmanında sürdürmek istiyor.

Union Berlin – Bayer Leverkusen Maç Bilgileri

Union Berlin – Bayer Leverkusen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alte Forsterei Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Union Berlin’de Jakob Busk, Jerome Roussillon ve Janik Haberer’in sakatlıkları devam ediyor. Bayer Leverkusen cephesinde ise Arthur’un sakatlıkları devam ediyor.

Union Berlin’in 11’i Belli mi?

Union Berlin’in muhtemel kadrosu: Frederik Ronnow, Alex Kral, Danilho Doekhi, Jerome Roussillon, Robin Gosens, Robin Knoche, Julian Malatini, Rani Khedira, Lucas Tousart, Benedict Hollerbach, Kevin Behrens.

Bayer Leverkusen’in 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Piero Hincapie, Jonathan Tah, Josip Stanisic, Edmond Tapsoba, Alejandro Grimaldo, Amine Adli, Florian Wirtz, Robert Andrich, Granit Xhaka, Nathan Tella.

İddaa Tahmini

Ligin namağlup lideri Bayer Leverkusen, adım adım şampiyonluğa yürüyor. Yakın rakipleriyle puan farkını açmaya devam eden abi Alonso ve öğrencileri, son 8 haftanın tamamında kazandı. Milli ara dönüşü galibiyetlerine devam eden Bayer Leverkusen, yeniden sahadan galibiyetle ayrılmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.38

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.60

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Florian Wirtz attı, Bayer Leverkusen deplasmandan 3 puanla çıkmayı başardı. Son 6 haftaya en yakın rakibinin 16 puan üzerinde namağlup lideri girmeyi başaran Xabi Alonso ve öğrencileri, Union Berlin deplasmanında bizleri yanıltmadı.