İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Luton Town Bournemouth İddaa Tahmini 06.04.2024

İngiltere Premier Lig’de haftalardır kazanamayan Luton Town evinde, Bournemouth’u ağırlayacak. Mücadeleyi saat 17.00’de Beın Connect sitesinden izleyebilirsiniz.

Luton Town ve Bournemouth arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde verilmiş. Luton Town kazanır 3.80, beraberlik 4.00, Bournemouth kazanır ise 1.92 olarak açıklanmış.

Luton Town’da Gidişat Kötü 

Luton Town’un Premier Lig’de kötü gidişatı devam ediyor. Haftalardır galibiyet alamayan Luton Town küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya. Geçtiğimiz hafta içi Emirates’de Arsenal’a konuk olan Luton Town mücadeleden 2-0’lık mağlubiyet ile ayrılmıştı. Robot Edwards’ın öğrencileri üst üste 10 maçtır kazanamıyor ve Nottingham Forest ile aralarındaki puan farkı da 3’e yükseldi. Bu hafta Bournemouth’u konuk edecek Luton Town’un galibiyetten başka düşüncesi yok. Maç öncesinde Luton Town’da Elijah Adebayo, Albert Sambi Lokongo, Mads Andersen ve Tom Lockyer’in sakatlıkları bulunuyor. 

Bournemouth’dan 3 Puan 

Bournemouth Premier Lig’de geçtiğimiz hafta yine kazanmayı başardı. Vitality’de konuk ettikleri Crystal Palace’ı Justin Kluivert’ın attığı tek golle 1-0 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular. Premier Lig’de son 3 maçını kazanan ve 5 maçtır da kaybetmeyen Andoni Sagarna’nın öğrencileri Avrupa umutlarını devam ettiriyor. 7. Sıradaki West Ham ile aralarında sadece 4 puanlık fark ve üstelik Bournemouth’un 1 maçı da eksik. Bu hafta sonu Kenilworth Road’da Luton Town’a konuk olacak Bournemouth’da Luis Sinisterrra ve Marcos Senesi’nin sakatlıkları sürüyor. 

Luton Town – Bournemouth Maç Bilgileri

Luton Town – Bournemouth Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak. Mücadele Beın Connect sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Kenilworth Road Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Luton Town’da Elijah Adebayo, Albert Sambi Lokongo, Mads Andersen ve Tom Lockyer’in sakatlıkları bulunuyor. Bournemouth’da Luis Sinisterrra ve Marcos Senesi’nin sakatlıkları sürüyor. 

Luton Town'ın ilk 11’i Belli mi?

Luton Town’un muhtemel kadrosu: Thomas Kaminski, Issa Kabore, Mads Juel Andersen, Tom Lockyer, Amari Bell, Ryan Giles, Tahith Chong, Marvelous Nakamba, Pelly Ruddock, Elijah Adebayo, Carlton Morris

Bournemouth'un 11’i Belli mi?

Bournemouth’un muhtemel kadrosu: Neto, Max Aarons, Illia Zabarnyi, Marcos Senesi, Milos Kerkez, Philip Billing, Joe Rottwell, David Brooks, Ryan Christie, Jaidon Anthony Semenyo, Dominic Solanke

İddaa Tahmini

Luton Town’da galibiyet hasreti 10 maça çıktı. Geçen hafta içi Emirates’de Arsenal’a direnemediler ve mücadeleyi 2-0 kaybettiler. Premier Lig’de düşme hattında bulunan Luton Town bu hafta Bournemouth’u ağırlayacak. Bournemouth ise galibiyet serisini 3 maça çıkarttı. Hafta içi Vitality’de Crystal Palace’ı 1-0 mağlup ettiler. Son 5 maçta ise 13 puan topladıklarını da belirtelim. Luton Town puan alır mı bilinmez ama mutlaka gol bulacaklardır. Kenilworth Road’da gollü bir 90 dakika izleriz. Karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.33

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.47

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…