İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fulham Newcastle United Bahis Tahmini 06.04.2024

İngiltere Premier Lig’de heyecan sürüyor. Fulham iç sahada, Newcastle United karşısında 3 puan arayacak. Mücadeleyi saat 17.00’de Beın Connect sitesinden izleyebilirsiniz.

Fulham ile Newcastle United takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Genzobet oranlarını inceleyecek olursak Fulham galibiyetine 2.42, beraberlik tercihine 3.75, Newcastle United galibiyetine ise 2.82 verildiğini görüyoruz.

Fulham Puan Alamadı 

Fulham Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriyi. City Ground’da Nottingham Forest’a konuk olan Fulham mücadeleden 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Nottingham Forest’a nazaran 2. Yarıda daha iyi oynadılar ama puan almalarına yetmedi. Premier Lig’de son 2 maçta 5 puan bırakan Marco Silva’nın öğrencileri bu hafta sonu ise Craven Cottage’de Newcastle United ile karşı karşıya gelecek. Fulham sezonun ilk yarısında St. James Park’ta oynanan maçı rakibine karşı 3-0 kaybetmişti. Karşılaşma öncesinde Fulham’da Raul Jimenez’in sakatlığı sürüyor. 

Newcstle United Galibiyet Peşinde 

Newcastle United geçen hafta içi Everton’ı konuk etti ve mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Premier Lig’de oynadığı son 2 maçta 4 puan toplayan Eddie Howe’un öğrencileri Avrupa umutlarını devam ettiriyor. Geçen hafta sonu West Ham’ı 4-3 mağlup eden Newcastle United, Everton karşısında da 1-1 berabere kalarak 2 maçta 4 puan topladı. Geçen hafta Everton karşısında Anthony Gordon’un yokluğunun net bir şekilde hissedildiğini belirtelim. Fulham deplasmanında 3 puan arayan Newcastle United’da Nick Pepe ve Joelinton’un sakatlıkları sürüyor. 

Fulham – Newcstle United Maç Bilgileri

Fulham – Newcstle United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Connect sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Craven Cottage Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fulham’da Raul Jimenez’in sakatlığı sürüyor. Newcastle United’da Nick Pepe ve Joelinton’un sakatlıkları sürüyor. 

Fulham'ın 11’i Belli mi?

Fulham’ın muhtemel kadrosu: Bernd Leno, Antonee Robinson, Tim Ream, Issa Diop, Kenny Tete, Harrison Reed, Sasa Lukic, Tom Cairney, Willian, Harry Wilson, Rodrigo Muniz

Newcstle United'ın ilk 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Martin Dubravka, Kieran Trippier, Fabian Schar, Sven Botman, Dan Burn, Joe Willock, Bruno Guimaraes, Jacob Murphy, Miguel Almiron, Harvey Barnes, Alexander Isak

İddaa Tahmini

Fulham geçen hafta konuk olduğu Nottingham Forest deplasmanından puansız döndü. Rakibine 3-1 kaybettiler. Son 4 haftada 3. Kez puan kaybı yaşayan Marco Silva’nın ekibi düşüşte. Newcastle United ise geçen hafta içi Everton ile yenişemedi. Son dakikalarda yedikleri golle 1-1 berabere kaldılar. Avrupa umutlarını sürdürmek isteyen Newcastle United, Fulham deplasmanına 3 puan arayacak. Taraf bahsini riskli gördüğüm maçta gollere yöneleceğim. Her iki takımdan da gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.31

Genzobet Oranı: KGVAR, Oran 1.45

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…