İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Everton Burnley İddaa Tahmini 06.04.2024

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Düşme hattında yer alan Bunley deplasmanda, Everton’a konuk olacak. Karşılaşmayı saat 17.00’de Beın Connect sitesinden takip edebilirsiniz.

Everton ve Burnley arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli gelin hep birlikte inceleyelim. Everton kazanır 1.72, beraberlik 4.10, Burnley kazanır ise 4.95 olarak açıklanmış.     

Everton Alt Sıralarda 

Everton Premier Lig’de geçtiğimiz hafta içi konuk olduğu Newcastle United deplasmanından 1 puan ile döndü. Maçın başlarında geriye düştükleri maçta Calvert Lewin’in attığı penaltı golüyle 1-1 berabere kaldılar. Sürpriz bir beraberlik aldılar ama galibiyet hasretleri de devam ediyor. Sean Dyche’ın öğrencileri Premier Lig’de üst üste 13 maçtır galibiyet alamıyor. 2024 yılında galibiyet ile tanışamayan bir Everton izliyoruz. Düşme hattının sadece 4 puan üzerinde olan Everton bu hafta sonu Goodison Park’ta Burnley’i ağırlayacak. Maç öncesinde Everton’da Arnaut Danjuma ve Dele Alli sakat olan isimler. 

Burnley 4 Maçtır Kaybetmiyor 

Burnley Premier Lig’de son 4 maçından da mağlubiyet yaşamadan ayrıldı. Geçtiğimiz hafta sonu Chelsea deplasmanından 2-2’lik beraberlik ile dönen Burnley, hafta içi ise Wolverhampton ile 1-1 berabere kaldı. Üst üste 4 maçtır kaybetmeyen Vincent Kompany’nin ekibinin bu süreçte 6 puan topladığını belirtelim. Bu hafta sonu Goodison Park’ta Everton’a konuk olacak Burnley kazanması halinde büyük bir avantaj elde edebilir. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı Everton’a 2-0 kaybeden Burnley’in Goodison Park’ta da işl zor olacak. Maç öncesinde Burnley’de Lyle Foster, Nathan Redmond ve Aaron Ramsey’in sakatlıkları sürüyor. 

Everton – Burnley Maç Bilgileri

Everton – Burnley Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Connect sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Goodison Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Everton’da Arnaut Danjuma ve Dele Alli sakat olan isimler. Burnley’de Lyle Foster, Nathan Redmond ve Aaron Ramsey’in sakatlıkları sürüyor. 

Everton'ın ilk 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Nathan Patterson, Michael Keane, James Tarkowski, Vitalli Mykolenko, James Garner, Idrissa Gueye, Amadou Onana, Abdoulaye Doucoure, Dominic Calvert Lewin, Beto

Burnley'in ilk 11’i Belli mi?

Burnley’in muhtemel kadrosu: James Trafford, Connor Roberts, Dara O’Shea, Ameen Al Dakhil, Jordan Beyer, Nathan Redmond, Josh Brownhill, Johann Gudmundsson, Luca Koleosho, Lyle Foster, Anass Zaroury

İddaa Tahmini

Everton’ın küme düşme tehlikesi sürüyor. Sean Dyche’ın ekibi geçen hafta Newcastle United deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndü. Premier Lig’de üst üste 13 maçtır kazanamayan bir Everton izliyoruz. Burnley ise geçen hafta Wolverhampton ile 1-1 berabere kaldı. Premier Lig’de 4 maçtır kaybetmiyorlar ve kümede kalma umutlarını sürdürüyorlar. Everton’ın artık kazanması gereken bir hafta. Goodison Park’ta taraftarı önünde iyi bir performans göstererek 3 puanı alırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.49

Betelli Oranı: MS 1, Oran 1.72

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…