İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Arsenal Aston Villa İddaa Tahmini 14.04.2024

İngiltere Premier Lig’de haftanın en önemli maçı. Aston Villa deplasmanda, lider Arsenal karşısında sürpriz peşinde. Mücadeleyi saat 18.30’da Beın Sports 3 kanalından takip edebilirsiniz.

Arsenal ile Aston Villa zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Arsenal galibiyetinin 1.30, beraberlik tercihinin 6.10, Aston Villa galibiyetinin ise 10.00 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. Bets10 sitesinde bu maçın KGVAR tercihine 30.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

Arsenal Deplasmanda Kazandı 

Arsenal’da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu Liverpool’un Old Trafford’da 2 puan bıraktığı haftada Brighton deplasmanında 3-0 kazanan Arsenal liderliğe yükseldi. Premier Lig’in yeni lideri olan Arsenal’da moraller yerinde. Tam 11 maçtır kaybetmeyen ve 11 maçlık süreçte 10 galibiyet alarak dikkat çeken Mikel Arteta’nın öğrencileri bu hafta sonu Emirates’de Aston Villa’yı konuk edecek. Hafta içi ise UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Bayern Münih ile 2-2 berabere kalan Arsenal umutlarını korudu. Sezonun önemli maçlarından birine çıkacak olan Arsenal, Aston Villa karşısında 3 puan hedefliyor. Maç öncesinde Arsenal’da Jurrien Timber’ın sakatlığı devam ediyor. 

Aston Villa Düşüşte 

Aston Villa’da işler pek yolunda gitmiyor. Geçen hafta sonu kazanması beklenen Aston Villa, sahasında konuk ettiği Brentford ile 3-3 berabere kaldı. Üstelik alt sıralardaki rakibi karşısında 2-0 öne geçtikleri maçtan galibiyet çıkartamadılar. Premier Lig’de son 5 haftada sadece 1 galibiyet alabilen Unai Emery’nin ekibinde moraller bozuk. Geçen hafta Tottenham’ın kazanmasıyla birlikte 4. Sıradaki yerlerini de kaybettiler. Hafta içi UEFA Konferans Ligi’nde Lille karşısında 2-1 kazanan Aston Villa yarı final için avantaj sağladı. Bu hafta sonu ise Premier Lig’de lider Arsenal’a konuk olacaklar. Maç öncesinde Aston Villa’da Douglas Luis kart cezalısı. Matthew Cash, Emiliano Buendia, Boubacar Kamara ve Jacob Ramsey sakat olan isimler. 

Arsenal – Aston Villa Maç Bilgileri

Arsenal – Aston Villa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Emirates Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Arsenal’da Jurrien Timber’ın sakatlığı devam ediyor. Aston Villa’da Douglas Luis kart cezalısı. Matthew Cash, Emiliano Buendia, Boubacar Kamara ve Jacob Ramsey sakat olan isimler. 

Arsenal'ın ilk 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: David Raya, Ben White, Gabriel, William Saliba, Oleksandr Zinchenko, Declan Rice, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Leandro Trossard, Gabriel Martinelli, Gabriel Jesus

Aston Villa'nın ilk 11’i Belli mi?

Aston Villa’nın muhtemel kadrosu: Emiliano Martinez, Lucas Digne, Pau Torres, Ezri Konsa, Matty Cash, Douglas Luiz, Boubacar Kamara, John McGinn, Moussa Diaby, Leon Bailey, Ollie Watkins

İddaa Tahmini

Arsenal Premier Lig’in yeni lideri oldu. Geçen hafta konuk olduğu Brighton deplasmanında 3-0 kazanan Arsenal’da moraller yerinde. Liverpool’un puan kaybettiği haftada kazanarak liderliğe yükseldiler. Hafta içi ise Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih ile 2-2 berabere kalan Arsenal tur umutlarını Almanya’ya bıraktı. Aston Villa ise geçen hafta Brentford ile yenişemedi. Mücadeleden 3-3’lük beraberlik ile ayrıldılar. İlk 4 yarışını devam ettirmek isteyen Aston Villa, Emirates’de sürpriz arayacak. Gollü bir 90 dakika beklentim var. Hücumda üretken olan iki takımın maçında karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…