UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Barcelona PSG İddaa Tahmini 16.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında PSG deplasmanda, Barcelona’nın konuğu olacak. Mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını ve EXXEN platformundan yayınlanacağını belirtelim.

Barcelona ile PSG takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Barcelona galibiyetine 2.30, beraberlik tercihine 3.91, PSG galibiyetine ise 2.94 verildiğini görüyoruz. Bets10 sitesinde Barcelona 1.5 ÜST tercihinin 30.00 orana yükseldiğini belirtelim.

Barcelona ilk maçı Kazandı 

Barcelona’da moraller yerinde. Yoluna 2 kulvarda da devam eden Barcelona, geçtiğimiz hata içi Parc des Princes’de konuk olduğu PSG karşısında 3-2 kazanarak dikkat çekti. Önemli bir avantaj ile İspanya’ya dönen Xavi’nin öğrencileri rövanş maçında alacağı her türlü beraberlikte dahi adını yarı finale yazdıracak. İlk maçta iyi bir performans gösteren Barcelona’da Raphinha attığı 2 golle galibiyette büyük rol oynamıştı. Hafta sonu ise La Liga’da Cadiz deplasmanında da eksiklere rağmen kazanmayı başaran Barcelona şampiyonluk umutlarını az da olsa devam ettirdi. Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında PSG’i konuk edecek Barcelona’da Gavi ve Alejandro Balde’nin sakatlıkları devam ediyor. Andres Christensen ve Sergi Robert ise kart cezalısı. 

PSG’nin İşi Zorlaştı 

PSG adına ilk maç beklentileri uzağında kaldı. Parc des Princes’de konuk ettikleri Barcelona’ya 3-2 kaybettiler. Bu sonucun ardından Şampiyonlar Ligi’nde yarı final şansını zora sokan PSG, İspanya’da oynanancak rövanş maçında Barcelona karşısında galibiyet arayacak. İlk maçta Raphinha’ya önlem alamayan PSG sahadan mağlubiyet ile ayrılmıştı. Dembele ve Vitinha ile 2-1 öne geçtiler ama üstünlükleri kısa sürdü. PSG’nin turu geçebilmesi için en az 2 farklı kazanması gerekiyor. İlk maça nazaran çok daha iyi bir performans göstermeleri de şart. Karşılaşma öncesinde PSG’de Presnel Kimpenbe’nin sakatlığı devam ediyor. 

Barcelona – PSG Maç Bilgileri

Barcelona – PSG Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından Türkiye saati ile 23.00’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Estadio Olímpico Lluís Companys Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Barcelona’da Gavi ve Alejandro Balde’nin sakatlıkları devam ediyor. Andres Christensen ve Sergi Robert ise kart cezalısı. PSG’de Presnel Kimpenbe’nin sakatlığı devam ediyor. 

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Ter Stegen, Joao Cancelo, Ronald Araujo, Andreas Christensen, Jules Kounde, Oriol Romeu, İlkay Gündoğan, Fermin Lopez, Lamine Yamal, Raphinha, Robert Lewandowski

PSG'nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Marquinhos, Danilo Pereira, Lucas Hernández, Nordi Mukiele, Zaire Emery, Vitor Ferreira, Vitinha, Ousmane Dembele, Kolo Muani, Kylian Mbappe

İddaa Tahmini

Barcelona moralli. Parc des Princes’de ilk maçta aldıkları galibiyetin ardından yarı final kapısını araladılar. İlk maçı 3-2 kazanan Barcelona’nın bugün alacağı her türlü beraberlik yarı finale çıkmalarına yetecek. PSG ilk maçta beklenmedik bir mağlubiyet yaşadı. Rakibine 3-2 kaybettiler ve tur şansını zora soktular. Barcelona deplasmanında işleri pek kolay değil. Barcelona’nın ilk maçta olduğu gibi yine rahat goller bulacağını düşünüyorum. Xavi’nin öğrencilerinden en az 2 gol beklentim var.

İddaa Oranı: Barcelona 1.5 ÜST, Oran 1.54

Bets10 Oranı: Barcelona 1.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…