UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Borussia Dortmund Atletico Madrid İddaa Tahmini 16.04.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Atletico Madrid deplasmanda, Borussia Dortmund’un konuğu olacak. Saat 22.00’de başlayacak mücadele EXXEN platformundan izlenebilecek.

Borussia Dortmund ve Atletico Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Borussia Dortmund kazanır 2.29, beraberlik 3.72, Atletico Madrid kazanır ise 3.06 olarak açıklanmış. 2.5 ÜST tercihi, özel oran kampanyası ile 30.00’a yükseldi. Kazanmak için Bets10 sitesini takipte kalın.

Borussia Dortmund Umutlu 

Borussia Dortmund’un ilk maçta yaptığı bireysel hatalar maça damga vurmuştu. Wanda Metropolitano’da Atletico Madrid’e 2-1 kaybettiler. Edin Terzic’in ekibi son yarım saatlik dilimde Haller’in golüyle farkı 1’e indirdi ve önemli pozisyonları da değerlendiremedi. Borussia Dortmund’un 2 topunun da direkten döndüğünü belirtelim. Alman ekibinin turu geçebilmesi için 2 farklı kazanması gerekiyor. İlk maç nazaran savunma hatalarını en aza indirebilirlerse, Borussia Dortmund’un tur şansını yüksek görüyorum. Hafta sonu ise Bundesliga’da Mönchengladbach deplasmanında 2-1 kazanan Borussia Dortmund, Atletico Madrid maçı öncesinde moral buldu. Karşılaşma öncesinde Borussia Dortmund’da Ramy Bensebaini’nin sakatlığı bulunuyor. 

Atletico Madrid İlk Maçı Kazandı 

Atletico Madrid ilk maçta aldığı galibiyet ile yarı final umutlarını arttırdı. Borussia Dortmund karşısında 2-1 kazanan Diego Simeone’nin ekibinde moraller yerinde. Özellikle durum 2-0 iken Samuel Lino’nun kaçırdığı pozisyon maçın kırılma anlarından biriydi. Atletico Madrid ilk 60 dakikayı çok iyi oynadı ama son yarım saatlik dilimde ise Borussia Dortmund’a çok sayıda pozisyon verdiler. Galibiyete rağmen Atletico Madrid’in şansının da yanında olduğunu belirtelim. La Liga’da ise Girona engelini 3-1 ile geçerek 4. Sıradaki yerini koruyan Atletico Madrid moralli. Borussia Dortmund maçı öncesinde Atletico Madrid’de Thomas Lemar ve Memphis Depay sakat olan isimler. Samuel Lino ise kart cezalısı. 

Borussia Dortmund – Atletico Madrid Maç Bilgileri

Borussia Dortmund – Atletico Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Signal Iduna Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Borussia Dortmund’da Ramy Bensebaini’nin sakatlığı bulunuyor. Atletico Madrid’de Thomas Lemar ve Memphis Depay sakat olan isimler. Samuel Lino ise kart cezalısı. 

Borussia Dortmund'un ilk 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Gregor Kobel, Ryerson, Niklas Süle, Nico Schlotterbeck, Ian Maatsen, Emre Can, Marcel Sabitzer, Jadon Sancho, Julian Brandt, Marco Reus, Niclas Füllkrug

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Cesar Azpilicueta, Stefan Savic, Mario Hermoso, Marcos Llorente, Koke, Rodrigo de Paul, Samuel Lino, Angel Correa, Antonie Griezmann, Alvaro Morata

İddaa Tahmini

Borussia Dortmund ilk maçtan mağlubiyet ile döndü. Rakibine 2-1 kaybettiler ve turu geçmeleri için rövanş maçına 2 farklı kazanmaları gerek. Atletico Madrid karşısında ilk maçta son yarım saatlik dilimde gösterdikleri performans umutları korudu. Atletico Madrid avantajı eline geçiren taraf. İlk maçı 2-1 kazanmayı başardılar. Daha farklı bir sonuç alabilirlerdi ama olmadı. İlk maçın benzeri gibi bir maç bekliyorum. En az 3 gol çıkar. Tercihimi 2.5 gol üstü. 

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.46

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.69

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…