UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Roma Milan İddaa Tahmini 18.04.2024

UEFA Avrupa Ligi‘nde yarı finalistler belli oluyor. 18 Nisan Perşembe akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak olan rövanş maçında, Roma ile Milan karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı ise EXXEN platformu.

Bets10, Roma galibiyetine 2.95, beraberliğe 3.50, Milan galibiyetine ise 2.48 oran belirlemiş durumda. Bets10 sitesinin hazırladığı özel oran fırsatlarında ise UEFA Avrupa Ligi eşleşmesinin rövanşında KGVAR seçeneğini tercih etmeniz halinde, 30.00 oran kazanma şansına sahipsiniz.

Roma’dan Kritik Galibiyet

Roma genç teknik adamıyla hem İtalya Serie A Ligi hem de UEFA Avrupa Ligi’nde iyi sonuçlar almaya devam ediyor. Jose Mourinho ile yollarını ayırdıktan sonra göreve Daniele De Rossi’yi getiren ev sahibi, Avrupa sahnesinde çeyrek final biletini cebine koymayı başarırken, İtalya Serie A Ligi’nde son 11 haftada sadece 1 kez mağlup oldu. Tek mağlubiyetini Serie A’nın lideri İnter’e karşı alan Roma, Avrupa sahnesinde ise geçtiğimiz hafta ezeli rakibi Milan’ı mağlup ederek, tur için avantaj elde etti. Deplasmandan Gianluca Mancini’nin golüyle galip çıkmayı başaran Roma, bu kez Milan’ı sahasında mağlup edecek. Lig kapsamında rakibine hem iç saha hem de deplasmanda mağlup olan ev sahibi, Avrupa’da ise kazanmayı biliyor. Hafta sonunda çıktığı Udinese deplasmanında maç yarıda kaldı. Ndicka’nın korkutan sakatlığı sonrası maç tatil edilirken, Roma rotasını UEFA Avrupa Ligi’ne çevirdi.

Milan’da Hedef Galibiyet

Yenilmezlik serisini İtalya Serie A Ligi’nde sürdürmeyi başaran Milan, UEFA Avrupa Ligi çeyrek final eşleşmesinin ilk maçında ise ezeli rakiplerinden Roma’ya karşı mağlubiyetten kurtulamadı. Serie A’da son 7 hafta namağlup bir performans ortaya koyan Stefano Pioli ve öğrencileri, liderin en yakın takipçisi olarak yoluna devam ediyor. Son 7 haftadan 5 galibiyet çıkaran konuk ekip, Avrupa dönüşünde Sassuolo ile deplasmanda 3-3 berabere kaldı. 5 maçlık galibiyet serisi sona eren konuk ekip, son haftalarda galibiyet adına zorlanmaya başladı. Daha önce Roma’ya karşı bu sezon hem iç saha hem de deplasmanda kazanan Milan’ın, rövanşta Roma’yı deplasmanda mağlup etmekten başka çaresi yok. İlk maçta rakibine karşı denk bir mücadele sergilemeyi başarsalar da, rakip fırsatları daha iyi değerlendirdi ve Milan sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Bu kez sahada daha sezon genelinde olduğu gibi daha dirençli bir Milan izleyeceğimizi düşünüyoruz.

Roma – Milan Maç Bilgileri

Roma – Milan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Roma’da Sardar Azmoun’un sakatlığı devam ederken, Bryan Cristante ise kart cezalısı. Milan’da ise Pierre Kalulu ve Tommaso Pobega’nın sakatlıkları devam ediyor.

Roma’nın 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Gianluca Mancini, Donny Huijsen, Angelino, Rick Karsdorp, Lorenzo Pellegrini, Leandro Paredes, Bryan Cristante, Nicola Zalewski, El Shaarawy, Paulo Dybala.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Mike Maignan, Simon Kjaer, Theo Hernandez, Matteo Gabbia, Davide Calabria, Yacine Adli, Ismael Bennacer, Christian Pulisic, Ruben Loftus-Cheek, Rafael Leao, Olivier Giroud.

İddaa Tahmini

İlk maçta Roma kritik bir deplasman galibiyetine imza atmasına karşın, iki takımında tur umutları devam ediyor. De Rossi önderliğinde yükselişe geçmeyi başaran Roma ve son haftalarda kolay maç kaybetmeyen Milan’ın karşı karşıya geleceği rövanşta iki takımında yarı final adına rakip fileleri havalandıracağını düşünüyoruz. Serie A’nın iki ezeli rakibi, bu haftayı boş geçmeyecektir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.54

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 30.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İlk maçı deplasmanda kazanan Roma, ezeli rakibi Milan’ı bu kez iç sahada mağlup etti. Rövanş maçında karşılıklı goller atılırken, Roma 2 golle galip gelerek, adını yarı finalistler arasına yazdırmayı başardı. Kazananları tebrik ederiz.