UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe Olympiakos Maç Tahmini 18.04.2024

UEFA Konferans Ligi‘nde yarı finalistler belli olurken, Fenerbahçe sahasında Olympiakos‘u konuk edecek. 18 Nisan Perşembe akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak dev maç, EXXEN platformu ve TV 8.5 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Fenerbahçe galibiyetine 1.65, beraberliğe 4.50, Olympiakos galibiyetine ise 4.95 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından Fenerbahçe – Olympiakos maçında hazırlanan özel oran fırsatlarında, Fenerbahçe Tur Atlar seçeneğini seçerek, 30.00 oran kazanabilirsiniz.

Fenerbahçe Umutlarını Korudu

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final eşleşmesinin ilk maçında kadro tercihi Fenerbahçe’yi ilk 62 dakikada 3-0’a kadar sürükledi. Fred ve İsmail Yüksek’in yokluğunda topla savunmadan çıkmakta zorlanan, bu sezon iki kulvarda birden en büyük kozu olan önde baskıyı Olympiakos’a kurmayı başaramayan Sarı Lacivertliler, 3-0 geriye düştü. Oyuna iki yıldız ismin girmesiyle birlikte, bu sezon alışık olduğumuz Fenerbahçe’yi izlemeye başladık. Tadic ve İrfan Can Kahveci’nin golleriyle skoru 3-2’ye getirmeyi başaran Sarı Lacivertliler, beraberlik fırsatı dahi yakalamasına karşın, sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Frakın 1’e inmesiyle birlikte tura ortak olan İsmail Kartal ve öğrenciler, bu hafta tam kadro Olympiakos’a karşı galibiyet arayacak. Kazanmaktan başka şansı kalmayan ev sahibi, hem turun hem de Konferans Ligi’nin hala favorileri arasında yer alıyor. Hafta sonu Türkiye Süper Lig’de kazanarak zirve takibine devam eden Fenerbahçe, Fatih Karagümrük deplasmanından aldığı 2-1’lik galibiyetle, zirveyle puan farkını 2’de tutmayı başardı. İki kulvarda birden şampiyonluk iddiası devam eden Fenebahçe, bu hafta Olympiakos’u mağlup etmek zorunda.

Olympiakos Dinlenerek Rövanşa Odaklandı

Yunanistan Süper Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Olympiakos, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise yarı final kapısını araladı. Fenerbahçe’yi evinde ağırlayan Jose Luis Mendilibar ve öğrencileri, ilk 62 dakikada rakibine adeta göz açtırmadı. 3-0’lık üstünlüğünü korumayı başaramayan konuk ekip, kazanmasına rağmen çok büyük bir avantajı kaçırdı. Son 30 dakikada Fenerbahçe hem tura hem de maça ortak olmayı başardı. Fred ve İsmail’in oyuna girmesiyle birlikte, orta saha hakimiyetini tamamen kaybeden Olympiakos, rakibinin ideal 11’ine dönmesiyle birlikte, oyundaki hakimiyetini tamamen kaybetti. İlk 60 dakikada finale göz kırpan konuk ekip, son 30 dakikada ise turu dahi geçmekte zorlanacağını gösterdi. Fenerbahçe deplasmanında izleyeceğimiz Olympiakos cephesinde, Podence’in takıma dönüşüyle birlikte hücum hattı güçlendi. Yunanistan Süper Ligi’nde geçtiğimiz haftayı bay geçen ve dinlenme fırsatı bulan konuk ekip, tamamen Fenerbahçe maçına odaklandı.

Fenerbahçe – Olympiakos Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Olympiakos Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan ve TV 8.5 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Hakan Yandaş, Luan Peres, Joshua King ve Jayden Oosterwolde’nin sakatlıkları devam ediyor. Olympiakos cephesinde ise Panagiotis Retsos kart cezalısı.

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Bright Osayi Samuel, Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Fred, Sebastian Szymanski, İrfan Can Kahveci, Dusan Tadic, Edin Dzeko.

Olympiakos'un ilk 11’i Belli mi?

Olympiakos’un muhtemel kadrosu: Konstantinos Tzolakis, Omar Richards, Nelson Abby, Ruben Vezo, Rodinei, Andre Horta, Santiago Hezze, Gelson Martins, Georgios Masouras, Stevan Jovetic, Ayoub El Kaabi.

İddaa Tahmini

Deplasmana maça istediği gibi başlayamayan Fenerbahçe, ilk 60 dakikada rakibine tamamen teslim oldu. Son 30 dakikada ise Fred ve İsmail hamleleriyle tura ortak olan ve rövanş öncesinde tur sinyallerini veren Fenerbahçe, ilk maçta yaptığı hataları tekrarlamayacak ve Olympiakos karşısında yarı final biletini cebine koyacaktır.

İddaa Oranı: Fenerbahçe Tur Atlar, Oran 1.64

Bets10 Oranı: Fenerbahçe Tur Atlar, Oran 30.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe karşılaşmaya golle başladı. İrfan Can Kahveci 11. dakikada enfes bir golle takımını 1-0 öne geçirmeyi başarırken, maçtan başka gol sesi çıkmadı. İlk maçı kazanan Olympiakos olurken, rövanşta kazanan ise Fenerbahçe oldu. Maç penaltılara kadar devam ederken, turu geçen taraf penaltılar sonunda Olympiakos oldu.