sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 18.04.2024

UEFA Avrupa Ligi’nde yarı finalistler belli olurken, 18 Nisan Perşembe akşamı sahne alacak mücadeleleri, kupon olarak derledik. Bol şanslar.

Atalanta – Liverpool: MS 2, 1.47 (iddaa) – 30.00 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde üst sıralara yetişmekte zorlanan Atalanta, UEFA Avrupa Ligi’nde ise yoluna emin adımlarla devam ediyor. Çeyrek final kapsamında Liverpool ile eşleşen Gasperini ve öğrencileri, hem eşleşmenin hem de şampiyonluğun favorilerinden biri olan Liverpool’a karşı zorlu Anfield deplasmanında 3-0’lık galibiyete imza attı. Fırsatları çok iyi değerlendiren ev sahibinde, ilk maça Gianluca Scamacca 2 golle damga vurdu. Savunmada verdiği açıklara rağmen maçı gol yemeden tamamlayan ve yarı final için büyük bir avantaj yakalayan Atalanta, bu hafta Liverpool’u sahasında konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nde son 2 haftada 5 puan kaybeden Atalanta, rotasını tamamen Avrupa Ligi’ne çevirmiş durumda. Ev sahibi ilk maçtan neler yapabileceğini bizlere gösterdi. UEFA Avrupa Ligi ve İngiltere Premier Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Liverpool, Anfield’da aldığı üst üste mağlubiyetlerle yıkıldı. Önce Avrupa Ligi’nin çeyrek final eşleşmesinde Atalanta’yı sahasında konuk eden Jürgen Kloop ve öğrencileri, 90 dakika boyunca tüm gol fırsatlarını cömertçe harcadı ve karşılaşmadan 3-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Tur şansını fazlasıyla zora sokan Liverpool, hafta sonunda ise İngiltere Premier Lig kapsamında Crystal Palace’ı iç sahada konuk etti. 1-0’lık mağlubiyetle liderlik şansını değerlendirmeyi başaramayan konuk ekip, bitime 6 hafta kala zirvenin 2 puan gerisinde kaldı. Üst üste mağlubiyetler konuk ekipte moralleri bozdu. Atalanta deplasmanında en az 3 farkla kazanmaktan başka çaresi kalmayan Liverpool, ilk maçta kaçırdığı fırsatları deplasmanda bulup değerlendirmek zorunda. Tarihi bir galibiyetle turu geçmek isteyen Kloop ve öğrencilerinin, deplasmanda işinin zor olduğunu söyleyelim. Liverpool’un deplasmanda kazanmaktan başka çaresi yok. İngiltere Premier Lig’de lider olma fırsatını değerlendiremeyen Kloop ve öğrencileri, Avrupa Ligi’ne veda etmek istemiyor. İlk maçta çok net fırsatları cömertçe harcayan Liverpool, deplasmanda fırsatları daha iyi değerlendirecek ve Atalanta’yı deplasmanda mağlup edecektir.

West Ham – Bayer Leverkusen: MS 2, 1.74 (iddaa) – 2.05 (Bets10) ; West Ham deplasmanda Bayer Leverkusen’e 82 dakika direnebildi. Çeyrek final eşleşmesinin ilk maçında Alman devine deplasmanda konuk olan David Moyes ve öğrencileri, 3 kulvarda namağlup performansıyla harikalar yaratan Bayer Leverkusen karşısında 2-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. 82. dakikaya kadar kaleci Lukasz Fabianski’nin kurtarışlarıyla skoru 0-0’da tutmayı başaran ev sahibi, son 8 dakikada ise rakibine adeta teslim oldu. Bayer Leverkusen’e karşı son derece etkisiz bir sınav veren West Ham, Avrupa dönüşü mağlubiyetlerine İngiltere Premier Lig’de devam etti. Fulham’a karşı iç sahada 2-0’lık mağlubiyetten kurtulamayan West Ham, son 6 haftanın 5’inde puan kaybetti ve 8. sıraya kadar geriledi. İki kulvarda birden üst üste darbeler alan David Moyes ve öğrencileri, rövanşı en az 2 farkla kazanmak zorunda. Almanya Bundesliga’da sşampiyon Bayer Leverkusen oldu. Xabi Alonso ve öğrencileri fişi erkenden çekti ve 11 yıllık Bayern Münih hegemonyasına son verdi. Bitime 5 hafta kala 29 haftalık namağlup performansıyla şampiyonluğunu ilan eden konuk ekip, hafta sonu Werder Bremen’e karşı iç sahada 5-0’lık harika bir galibiyet aldı. Lige adeta damga vuran Bayer Leverkusen, namağlup performansına UEFA Avrupa Ligi ve DFB Kupası’nda devam ediyor. Şampiyonluğun ardından rotasını UEFA Avrupa Ligi’ne çeviren Xabi’nin öğrencileri, iç sahada 2-0 mağlup etmeyi başardığı West Ham ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. İlk maçta rakibine karşı 90 dakika boyunca üstün bir futbol sergileyen konuk ekip, 82. dakikadan sonra bulduğu 2 golle kazandı. Hem skor hem de oyun olarak rakibine ilk maçta üstünlük kuran Bayer Leverkusen, deplasmanda büyük bir avantaja sahip. Almanya Bundesliga’da şampiyonluk hedefine ulaşan Bayer Leverkusen, gözünü Avrupa şampiyonluğuna dikti. Xabi Alonso yönetiminde tarih yazan ekip, ilk maçta elde ettiği avantajı West Ham deplasmanında iyi değerlendirecek ve sahadan tekrar galibiyetle ayrılacaktır.

Roma – Milan: KGVAR, 1.54 (iddaa) – 2.05 (Bets10) ; Roma genç teknik adamıyla hem İtalya Serie A Ligi hem de UEFA Avrupa Ligi’nde iyi sonuçlar almaya devam ediyor. Jose Mourinho ile yollarını ayırdıktan sonra göreve Daniele De Rossi’yi getiren ev sahibi, Avrupa sahnesinde çeyrek final biletini cebine koymayı başarırken, İtalya Serie A Ligi’nde son 11 haftada sadece 1 kez mağlup oldu. Tek mağlubiyetini Serie A’nın lideri İnter’e karşı alan Roma, Avrupa sahnesinde ise geçtiğimiz hafta ezeli rakibi Milan’ı mağlup ederek, tur için avantaj elde etti. Deplasmandan Gianluca Mancini’nin golüyle galip çıkmayı başaran Roma, bu kez Milan’ı sahasında mağlup edecek. Lig kapsamında rakibine hem iç saha hem de deplasmanda mağlup olan ev sahibi, Avrupa’da ise kazanmayı biliyor. Hafta sonunda çıktığı Udinese deplasmanında maç yarıda kaldı. Ndicka’nın korkutan sakatlığı sonrası maç tatil edilirken, Roma rotasını UEFA Avrupa Ligi’ne çevirdi. Yenilmezlik serisini İtalya Serie A Ligi’nde sürdürmeyi başaran Milan, UEFA Avrupa Ligi çeyrek final eşleşmesinin ilk maçında ise ezeli rakiplerinden Roma’ya karşı mağlubiyetten kurtulamadı. Serie A’da son 7 hafta namağlup bir performans ortaya koyan Stefano Pioli ve öğrencileri, liderin en yakın takipçisi olarak yoluna devam ediyor. Son 7 haftadan 5 galibiyet çıkaran konuk ekip, Avrupa dönüşünde Sassuolo ile deplasmanda 3-3 berabere kaldı. 5 maçlık galibiyet serisi sona eren konuk ekip, son haftalarda galibiyet adına zorlanmaya başladı. Daha önce Roma’ya karşı bu sezon hem iç saha hem de deplasmanda kazanan Milan’ın, rövanşta Roma’yı deplasmanda mağlup etmekten başka çaresi yok. İlk maçta rakibine karşı denk bir mücadele sergilemeyi başarsalar da, rakip fırsatları daha iyi değerlendirdi ve Milan sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Bu kez sahada daha sezon genelinde olduğu gibi daha dirençli bir Milan izleyeceğimizi düşünüyoruz. İlk maçta Roma kritik bir deplasman galibiyetine imza atmasına karşın, iki takımında tur umutları devam ediyor. De Rossi önderliğinde yükselişe geçmeyi başaran Roma ve son haftalarda kolay maç kaybetmeyen Milan’ın karşı karşıya geleceği rövanşta iki takımında yarı final adına rakip fileleri havalandıracağını düşünüyoruz. Serie A’nın iki ezeli rakibi, bu haftayı boş geçmeyecektir.

Toplam İddaa Oranı: 3.93

Bets10 Bahis Oranı: 1845.0