Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Beşiktaş Ankaragücü İddaa Tahmini 19.04.2024

Trendyol Süper Lig’de üst üste 5 maçtır kazanamayan Beşiktaş evinde, Ankaragücü’nü konuk edecek. Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından ekranlara gelecek.

BeşiktaşAnkaragücü arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Beşiktaş kazanır 1.77, beraberlik 3.96, Ankaragücü kazanır ise 4.90 olarak açıklanmış.

Beşiktaş Yine Kazanamadı 

Beşiktaş Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu yine puan kaybı yaşadı. Vodafone Park’ta konuk ettikleri Samsunspor ile 1-1 berabere kalan Beşiktaşta moraller bozuk. Üst üste yaşanan puan kayıplarının ardından teknik direktör Fernando Santos ile yolların ayrıldığını da belirtelim. Süper Lig’de 4 sırada yer alan Beşiktaş’ın 5. Sıradaki Çaykur Rizespor ile puanları da eşitlenmiş oldu. Avrupa umutları zora giren Beşiktaş bu hafta Ankaragücü karşısında kazanarak kötü gidişatı sonlandırmak istiyor. Maç öncesinde Beşiktaş’ta Mert Günok ve Semih Kılıçköy sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecek.

Ankaragücü Moralli 

Ankaragücü’nde yüzler gülüyor. Emre Belözoğlu’nun ekibi geçtiğimiz hafta sonu konuk ettiği Gaziantep FK karşısında 3-1 kazandı ve kümede kalma umutlarını arttırdı. Süper Lig’de oynadığı son 3 maçta 7 puan toplayan Ankara ekibi düşme hattının 6 puan üzerine çıkmış oldu. Kalan 7 haftada Ankaragücü’nün kümede kalma şansının oldukça fazla olduğunu belirtelim. Bu hafta ise Vodafone Park’ta Beşiktaş’ın konuğu olacaklar. 5 maçtır kazanamayan Beşiktaş karşısında sürpriz peşindeler. Maç öncesinde Ankaragücü’nde Alper Uludağ sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

Beşiktaş – Ankaragücü Maç Bilgileri

Beşiktaş – Ankaragücü Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bein Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 20.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vodafone Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Mert Günok ve Semih Kılıçköy sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecek. Ankaragücü’nde Alper Uludağ sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Ersin Destanoğlu, Onur Bulut, Necip Uysal, Omar Colley, Arthur Masuaku, Al Musrati, Gedson Fernandes, Ernest Muçi, Rachid Ghezzal, Jakckson Muleka, Cenk Tosun

Ankaragücü'nün İlk 11’i Belli mi?

Ankaragücü’nün muhtemel kadrosu: Rafal Gikiewicz, Matej Hanousek, Nihad Mujakic, Atakan Çankaya, Uros Radakovic, Stelios Kitsiou, Tolga Ciğerci, Andrej Dokanovic, Olimpu Morutan, Giorgi Beridze, Ali Sowe

İddaa Tahmini

Beşiktaş geçen hafta Samsunspor ile 1-1 berabere kaldı. Öne geçtikleri maçta üstünlüğünü koruyamadılar. Bu puan kaybının ardından galibiyet hasreti 5 maça çıkan Beşiktaş’ta Fernando Santos ile yollar ayrıldı. Ankaragücü ise son 3 maçını kaybetmedi. Geçen hafta Gaziantep FK’yı 3-1 ile geçtiler. Son 3 maçta 7 puan toplayan Ankaragücü düşme hattının 6 puan üzerinde. Beşiktaş’ın kazanması gereken bir maç. Bu hafta puan kaybetmeleri halinde 4. Sıradan inebilirler. Vodafone Park’ta Beşiktaş’ı 3 puana yakın görüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran ***

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…