Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Nice Lorient İddaa Tahmini 19.04.2024

Fransa Ligue 1‘de 30. hafta heyecanı 19 Nisan Cuma akşamı başlıyor. Türkiye saati ile 22:00’de başlayan mücadelede, Nice ile Lorient karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi beIN SPORTS 5 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

intobet, Nice galibiyetine 1.55, beraberliğe 4.25, Lorient galibiyetine ise 6.30 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.35, beraberliğe 3.70, konuk ekibe ise 5.43 oran veriyor.

Nice Toparlanmak İstiyor

Fransa Ligue 1’de son 6 haftaya girilirken, Nice zor günler geçirmeye devam ediyor. Türkiye kariyeriyle yakından tanıdığımız genç teknik adam Francesco Farioli yönetiminde sezona giriş yapan ev sahibi, sezonun ilk yarısına PSG ile birlikte damga vurdu. Sezonun ikinci yarısıyla birlikte ev sahibi galibiyet almakta zorlanırken, liderlik koltuğunun çok uzağında kaldı. Son 15 haftanın 11’inde puan kayıplarına engel olmayı başaramayan ev sahibi, Nantes’e karşı iç sahada aldığı 2-1’lik mağlubiyetin ardından, geçtiğimiz hafta Reims ile deplasmanda golsüz berabere kaldı. 2 haftada 5 puan kaybeden Nice, bitime 6 hafta kala 44 puanda kaldı ve 5. sıraya kadar geriledi. Ev sahibi taraftarı önünde kazanarak, son haftalara girilirken toparlanmak istiyor.

Lorient Play Out Hattında

Fransa Ligue 1’de bitime 6 hafta kala Play Out hattında yer alan Lorient, küme düşme tehlikesini yakından hissediyor. Son 4 haftadan 1 puan çıkarabilen konuk ekip, Regis Le Bris yönetiminde bu sezon düşme tehlikesini bir türlü atlatmayı başaramadı. 28 haftayı 6 galibiyet, 8 beraberlik, 14 mağlubiyetle geride bırakan Lorient, son 4 haftada Lyon, Brest ve Montpellier’e karşı skor dahi üretemeden mağlup olurken, Monaco deplasmanından ise 2-2’lik beraberlikle döndü. Son 2 haftadan puan çıkaramayan Lorient’in, düşme hattının üzeriyle arasında 2 puan fark bulunuyor. Zor günler geçiren Nice ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan konuk ekip, iç sahada 1-1 berabere kaldığı rakibine karşı, deplasmanda kazanmak istiyor.

Nice – Lorient Maç Bilgileri

Nice – Lorient Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 5 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Riviera Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nice takımında Valentin Rosier, Sofiane Diop ve Youssouf Ndayishimiye’nin sakatlıkları devam ediyor. Lorient cephesinde ise Igor Silva ve Laurent Abergel’in sakatlıkları bulunuyor.

Nice’nin 11’i Belli mi?

Nice’nin muhtemel kadrosu: Marcin Bulka, Jordan Lotomba, Antoine Mendy, Dante, Mohamed-Ali Cho, Romain Perraud, Moffi, Melvin Bard, Badredine Bouanani, Gaetan Laborde.

Lorient’in 11’i Belli mi?

Lorient’in muhtemel kadrosu: Yvon Mvogo, Nathaniel Adjei, Isaak Toure, Julien Laporte, Imran Louza, Panos Katseris, Theo Le Bris, Ayman Kari, Julien Ponceau, Badredine Bouananil, Mohamed Bamba.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’in son haftalarında artan puan kayıplarına rağmen, bitime 6 hafta kala üst sıralarda kalmaya devam eden Nice, taraftarı önünde puan kayıplarına son vermek istiyor. Sezona müthiş bir başlangıç yapan ev sahibinin, bu hafta Lorient karşısında kazanarak, eski günlere dönüş sinyalleri vereceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.35

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.55

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Nice iç sahada Lorient engelini zorlanmadan geçti. Ev sahibi puan kayıplarına 3 gollü galibiyetiyle son vermeyi başarırken, 90 dakika boyunca kalesinde gole geçit vermedi. Kazananları tebrik ederiz.