Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Eintracht Frankfurt Augsburg Maç Tahmini 19.04.2024

beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından 19 Nisan Cuma akşamı Türkiye saati ile 21:30’da canlı yayınlanacak olan Almanya Bundesliga‘nın 30. hafta mücadelesinde, Eintracht Frankfurt ile Augsburg karşı karşıya gelecek.

Betelli, Eintracht Frankfurt galibiyetine 2.06, beraberliğe 3.72, Augsburg galibiyetine ise 3.48 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.69, 2.5 Alt 2.22 oran kazandırıyor.

Eintracht Frankfurt 4 Maçtır Kazanamıyor

29 haftalık periyodu 10 galibiyet, 12 beraberlik ve 7 mağlubiyetle geçiren Eintracht Frankfurt, 42 puanla 6. sırada bulunuyor. Almanya Bundesliga’da son 4 haftadan puan çıkarmayı başaramasa da, Dino Toppmöller ve öğrencilerinin Avrupa şansı bitime 5 hafta kala devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Stuttgart deplasmanında mücadele eden Eintracht Frankfurt, 3. sıradaki rakibine karşı sahadan 3-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Konferans Ligi vedasının ardından Almanya Bundesliga’da yükselişe geçmesini beklediğimiz ev sahibi, son 4 haftalık fikstürü 2 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bıraktı. Son 4 haftanın 3’ünde skor dahi üretemediklerini söyleyelim. Frankfurt bu hafta en yakın rakibi Augsburg’u sahasında konuk edecek. Puna farkını 4’te tutmak ve üst sıralara yetişmek için galibiyete ihtiyaçları var.

Augsburg Galibiyet Peşinde

Almanya Bundesliga’da 4 maçlık galibiyet serisinin sona ermesiyle birlikte düşüşe geçen Augsburg, geçtiğimiz hafta taraftarı önünde puan kayıplarına son verdi. Köln beraberliğinin ardından Hoffenheim mağlubiyetiyle üst sıralardaki yerini tehlikeye atan konuk ekip, 2 haftada tam 5 puan kaybetti. Geçtiğimiz hafta Union Berlin’i iç sahada konuk eden Jess Thorup’un öğrencileri, Avrupa yarışında ya tamam ya devam niteliğinde bir sınav verdi. 90 dakika boyunca kalesinde gole izin vermeyen konuk ekip, Phillip Tietz ve Sven Michel ikilisinin attığı gollerle sahadan 3 puanı aldı. 6. sıra ile puan farkını 4’e indirmeyi başaran Augsburg, bu hafta 6. sıradaki Frankfurt’a karşı deplasmanda galibiyet arayacak. Bitime 5 hafta kala konuk ekibin galibiyete ihtiyacı var.

Eintracht Frankfurt – Augsburg Maç Bilgileri

Frankfurt – Augsburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 21.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Deutsche Bank Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Frankfurt takımında Sebastian Rode ve Sasa Kalajdzic’in sakatlıkları devam ederken, Tuta ise kart cezalısı. Augsburg cephesinde ise Elvis Rexhbecaj, Fredrik Jensen, Niklas Dorsch, Robert Gumny ve Kevin Mbabu’nun sakatlıkları devam ediyor.

Eintracht Frankfurt'un 11’i Belli mi?

Eintracht Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Jens Grahl, Ansgar Knauff, Lucas Melo, William Pacho, Paxten Aaronson, Kristijan Jakic, Donny van de Beek, Eric Dina, Aurelio Buta, Mario Götze, Jessic Ngankam.

Augsburg’un 11’i Belli mi?

Augsburg’un muhtemel kadrosu: Finn Dahmen, Iago, Jeffrey Gouweleeuw, Ermedin Demirovic, Arne Maier, Omar Marmoush, Felix Uduokhai, Kristijan Jakic, Fredrik Jensen, Ruben Vargas, Phillip Tietz.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da bitime 5 hafta kala, yakın rakipler Frankfurt ile Augsburg karşı karşıya geliyor. Avrupa bileti için mücadele eden ve 30. haftada galibiyete ihtiyacı olan iki takımında, bu zorlu 90 dakikada rakip fileleri havalandıracağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.42

Betelli Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Frankfurt galibiyetiyle sonuçlanan mücadelede, iki takımda skor üretmeyi başardı. 4 gole ev sahipliği yapan Almanya Bundesliga mücadelesinde, ev sahibi 3 puanı 3 golle aldı. Kazananları tebrik ederiz.