İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Cagliari Juventus İddaa Tahmini 19.04.2024

İtalya Serie A Ligi‘nde son 6 haftaya girilirken, kümede kalma mücadelesi veren Cagliari sahasında Juventus‘u konuk edecek. 19 Nisan Cuma akşamı Türkiye saati ile 21:45’te başlarken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Genzobet, Cagliari galibiyetine 4.90, beraberliğe 3.55, Juventus galibiyetine ise 1.80 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.00, KGYOK 1.78 oran kazandırıyor.

Cagliari 3 Haftadır Kaybetmiyor

İtalya Serie A Ligi’nin 32. haftasında lider İnter’i sahasında konuk eden Cagliari, tam 25 haftadır namağlup bir performans grafiği ortaya koyan ve şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen rakibinden, 2-2’lik skorla 1 puan almayı başardı. Yenilmezlik serisini 3 haftaya çıkaran ev sahibi, son 5 haftadan 5 puan topladı ve bitime 6 hafta kala küme düşme hattının 4 puan üzerinde yer aldı. Claudio Ranieri ve öğrencileri, son haftalarda mağlup etmesi zor olan takımlardan birisi olarak karşımıza çıkıyor. Küme düşme tehlikesini hala yakından hisseden ve puan toplamaya ihtiyacı olan Cagliari, bu hafta iç sahada Juventus’u konuk edecek. Son 3 haftadan Atalanta’yı mağlup edip, Hellas Verona ve İnter ile berabere kaldıklarını belirtelim.

Juventus’un Galibiyete İhtiyacı Var

İtalya Serie A Ligi’nde son 11 haftanın 9’unda puan kayıplarına engel olmayı başaramayan Juventus, Fiorentina karşısında aldığı 1-0’lık galibiyetle toparlanma sinyalleri verirken, geçtiğimiz hafta çıktığı Torino derbisinde puan kaybına engel olamadı. Sahadan golsüz beraberlikle ayrılan ve Torino’ya 2 puan kaptıran Allegri ve öğrencileri, son 6 haftanın ise 5’inde puan kaybetti. Şampiyonluk hayallerini son 11 haftada yaşadığı puan kayıplarıyla kaybeden JUVE, 2. sıradaki yerini ise Milan’a kaptırdı ve ezeli rakibinin 6 puan gerisine düştü. Şampiyonlar Ligi biletini zora sokan konuk ekip, bu hafta Cagliari deplasmanına konuk olacak. En yakın rakibiyle arasında 4 puan fark bulunan Juventus, bitime 6 hafta kala bu puan farkını korumak istiyor.

Cagliari – Juventus Maç Bilgileri

Cagliari – Juventus Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Sardegna Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Cagliari’de Andrea Petagna, Leonardo Pavoletti ve Marco Mancosu’nun sakatlıkları devam ediyor. Juventus takımında ise Arkadiusz Milik’n sakatlığı devam ederken, Nicolo Fagioli ve Paul Pogba’nın ise cezası devam ediyor.

Cagliari’nin 11’i Belli mi?

Cagliari’nin muhtemel kadrosu: Simone Scuffet, Adam Obert, Yerry Mina, Gabriele Zappa, Alessandro Deiola, Benito Viola, Nahitan Nandez, Gianluca Gaetano, Antoine Makoumbou, Gianluca Lapadula, Paulo Azzi.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Federico Gatti, Bremer, Alex Sandro, Manuel Locatelli, Adrien Rabiot, Federico Chiesa, Andrea Cambiaso, Fabio Miretti, Moise Kean, Dusan Vlahovic.

İddaa Tahmini

Fiorentina galibiyeti ve Torino debisinden aldığı 1 puanla toparlanma sinyalleri veren Juventus, sona eren şampiyonluk umutlarının ardından, Şampiyonlar Ligi potasındaki yerini korumak için mücadele edecek. Allegri ve öğrencilerinin, kümede kalmak için mücadele veren Cagliari karşısında yükselişe geçerek, sahadan 3 puanla ayrılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.56

Genzobet Oranı: MS 2, Oran 1.80

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Cagliari ve Juventus 90 dakika sonunda birbirlerine üstünlük kurmayı başaramadı. Tam 4 golün atıldığı mücadelede, iki takımda sahadan 1’er puanla ayrıldı. Üst sıralardaki yerini tehlikeye atan JUVE, puan kayıplarına deplasmanda devam etti.